Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chudák, takřka bezdomovec
    To si přečtěte, ale zvedne vás to ze židle!!!!!
    Politický matador a super pravicový deklamátor Marek Benda z ODS přiznal, že i přes vedlejší více než 250 tisícové příjmy, se musí mimo sněmovnu pořádně ohánět. Přečtěte si, co o tom říká sám Benda:
    "Když se podíváte na ty příjmy, tak mám čtyři děti, manželku v domácnosti a z těch zbývajících příjmů bych rodinu v tuto chvíli neuživil,“ - tvrdí Benda, kterému evidentně poslanecký plat a náhrady nestačí.Tak se na to podívejme zblízka:
    Základní poslanecký plat: 56.000,- Kč.
    Benda bere měsíčně jako předseda výboru79.000,- Kč .... k tomu:
    8.300,- Kč měsíčně na reprezentaci a stravné,20.700,- Kč měsíčně na cestovné,12.930,- Kč měsíčně na administrativní a odborné práce,28.800,- Kč měsíčně na pronájem poslanecké kanceláře a jejího vybavení,35.875,- Kč měsíčně na služby asistenta,7.000,- Kč měsíčně na telefonní poplatky a připojení k internetu,Celkem na náhradách 113.605,- Kč měsíčně.Takže základní plat MĚSÍČNĚ 79 tis. + 113 tis. náhrady + 30 tis.
    NOSÍ DOMŮ MĚSÍČNĚ PŘES 220.000,- Kč a - chudák v domácnosti s rozpočtem nevyžije...Kromě toho jsou mu např. hrazeny výdaje na ubytování a stravování při zahraničních i tuzemských cestách. Předsedům výborů navíc náleží služební auto bez řidiče.NEPOLITOVALI BYSTE TAKOVÉHO CHUDÁKA ?
    Nebylo by spravedlivější, aby funkce poslanců a senátorů byly čestné, a příjmy refundované státem, jako ze řádného zaměstnání?Ať se jim klidně proplácejí cesťáky, refundují asistenti, ale 8300,- na kravaty a žrádlo měsíčně?To se nemůže nažrat v poslanecké kantýně ze super slušného platu poslance, když tam mají slevy, jako kdysi v bufetech KV KSČ?Ovšem s řádným zaměstnáním Marka Bendy by byl problém – on totiž doposud nikde jinde nepracoval, jen v PS! Otec synáčka po maturitě přivlekl do parlamentu a celému národu je záhadou, kdo ho vůbec volí nebo kroužkuje a jak je možné, že podvodník s diplomkou může vůbec ve sněmovně přebývat. Ale asi může – protože v poslanecké sněmovně je neskutečně vysoké procento trestaných a obviněných z podvodů a zlodějen.Zkuste si někdo spočítat na vašem pracovišti, kde je pohromadě 200 zaměstnanců, kolik z nich jetrestaných. U nás jsem za dva roky našel pouze dva – jeden dostal pokutu za rychlou jízdu autem a jedna kolegyně dala facku exekutorovi.
    A teď si zkuste spočítat všechny kauzy v PS a vládě. Jsme prťavá země, pracující, rodiny s dětmi a důchodci mají utaženou finanční uzdu kolem krku na doraz. A my uživíme senát i PS s takovými darmošlapy a vyžírkyNaši potomci si jednou budou klást otázku: Co jste proti tomu udělali?
    • Senátorský mandát by měl být určitě neplacený (určen těm, kteří už něco dokázali, jsou za vodou, a i přesto chtějí pro tento stát něco udělat). Poslancům bych něco za práci dal (pokud tedy budou prokazatelně v práci), řekněme asi tak tolik, kolik mají učitelé. A cesťáky z tuzemských cest řádně vyúčtovávat, na zahraniční ani vindru, tyhle výlety by si museli jako každý občan platit z vlastního (mají sedět ve sněmovně a pracovat na lepších zákonech, a ne courat za naše peníze po světě). Stejně tak na oblečení ani vindru. Nebo snad někdo slyšel že by učitelé měli nárok na příspěvek na reprezentaci, oblečení a bůhvíco ještě ?
  • Lubomíre, hodně zdraví a štěstí k Tvému svátku. A už se na to vy-se-r, havíři z Ostravy Tě volit nebudou - neplníš sliby.
    • Nejen havíři a nejen Zaorálka ale kohokoliv z té neschopné užvaněné ČSSD. Zatížené neustálými zpronevěrami a nebojím se říci i zlodějinami mnoha svých zasloužilých členů.Vždyt jsou to jen komici,Chovanec,Sobotka,etc-c-c-c-c.Nevolitelná strana.
  • Ani pokud by se ČSSD a Zaorálek obrátili na ruby, nebude jim to nic platné, za ty podrazy a levárny ztratili přízeň mnoha lidí, kteří v nich viděli jedinou voliitelnou stranu. To jen však historie a bude trvat dlouho, než se tato strana zkonsoliduje a dobré jméno jí vrátí jiní lidé, než v ní vládnou dnes. Marná snaha Sobotky, Chovance Zaorálka a ostatních členů vedení ČSSD, pokud chtějí této straně pomoci, tak ať odejdou do politického důchodu a dají šanci mladé generaci ne Dinosaurům, jak je u nás zvykem.
  • moravský prcíř a miláček žen? Je to pár let zpět měl to v Ostravě pěkně zavedené. Pelešil se s místní TV redaktorkou a takový vztah byl podpořen ...... pravidelně se objevoval ve zpravodajství z regionů. Na prvním místě. Ale hochu je nová doba. Ty jsi nahradil Zubatou pleš. Zubatá pleš je balamuta a demagog. Nechal naletět celou zmanipulovanou sněmovnu na sestřihy bajek. Které vznikly samozřejmě ve studiu. Jenže se to nesmělo říkat na hlas. Nyní o to nikdo nemluví. Je to jasná věc. Předkládat se bude všem socanům účet hned na podzim.
  • Pravdou je,že politika Babiše je pro náš stát prospěšná,poněvadž on svými preferencemi,odsunul komunisty na druhé místo.
    • Jak může být prospěšná pro Rusko ?
  • ... Lubomír dokoná dílo Bohóše a zaoře socany až za brázdu komančů, o brázdě ANO nemluvě :)))
  • Socdemáci kdysi jen žrali dnes už i mlaskají a navíc koryto berou už jen jaké své.ODS,TOPKA ČSSD a starostové už by měli opustit urychleně sněmovnu.
  • KIMCID
    Dětí podívejte čssd padááá
    • a bude hůř
    • vrať se na písek *7*
  • Jediné ,co mohu říci , že se za tu čekací dobu "nevyžral do jatečné váhy" .
  • Ty jsi trapný a on je bez rozumu takže ted nevím co je horší.Trapnost se dá omluvit hloupostí,mám pocit že jste na tom stejně.
    • ... komu jsi psal, bezmozku?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit