Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spolek s tak lumpáckou stranou,jako je KDU,je bezpečná záruka,pro ostatní strany,že pak brzo budou straníci těchto stran,za vlastizradu,krutě odporáženi v ulicích.Česko potřebuje takovou vládu,která začne hned starými lumpy nasekané dluhy svižně splácet i za cenu ,že uvedené bude lumpy i hlupáky hodně bolet.A ne,že se dají zloději více stran do spolku,aby mohli pro sebe zase krást a tuto zemi nadále zadlužovat.Už se na ty lumpy,kteří čtyřiadvacet roků tuto zemi zbídačují,začíná voda vařit:Uvedená odměna,pro ty lumpy,kteří se po komunistech prolhali k moci,s pobytem v komunistických rekreačních zařízeních,určitě nic společného mít nebude.
  • Když je upalovat,tak pečením na rožni a maso rozdávat hladovějícím.
  • Když je upalovat,tak pečením na rožni a maso rozdávat hladovějícím.
  • Pokud si nepřizvou k jednání i Okamuru, tak žádný....
  • Myslím, že to nakonec dopadne tak, že Babiš s Bělobrádkem zasednou k prostřenému stolu a Sobotka s Gajdůškovou a Zaorálkem je budou obsluhovat!Chovanec se Štěchem pak polezou po kolenou kolem stolu a budou sbírat drobečky, které Babiš s Bělobrádkem utrousí! Národ v přímém přenosu se přesvědčí, kam až se dá klesnout v touze po moci a voliči ČSSD asi sem tam slzu utrousí!!!
  • Tady ti tři mamrdi,je stejná pakáž co tam byla minule,jedinej Kadimura nazývá věci pravými jmény a chce referendum a ikdyž měl %tuelně více než černoprdelníci,přizván nebyl.
    Nesmyslné výbory ve sněmovně si rozdali a ani jedinej nezrušili.
    Jsou to zmrdi a zrádci tohoto národa.!!! *16*
  • Rozhodně to vypadá tak,že Sobotka klidně zradí voliče ČSSD a nesplní ze slibů před volbama ani to nejmenší ! Samozřejmě se bude vyhýbat úzkostlivě Okamurovi,protože zákon o referendu by mohl skutečně ublížit kmotrům,kterým Sobotka podle mě spolehlivě slouží !
  • KDU = veverky
  • Divím se, že dvě stejně velké strany se nechají vydírat uprděnými černoprdelníky... Vždyť s nimi by nemohli plnit vůbec nic... Ostatně, i Filip už prohlásil v televizi, že pokud ANO s ČSSD předloží své programy tak, jak je hlásali, tak že i u KSČM najdou plné pochopení. Komunistům by splnění jejich programů plně stačilio...S KDU se budou jen hádat a tak jako tak budou muset je vyhodit. Cožpak mohou dát 14 ti lidem právo vetovat celý parlament ??? To je ta nejdebilnější blbost, jakou si mohl Holobrádek vymyslet. Podle mne se vyřadil z koalice, uvidíme zítra...
  • A vychcípají všichi komunisti tak tady bude dobře.
    • Pišto, ty fakt nejsi málo pitomej. Ať vychcípají všichni komunisti...atd. A přitom přes dva roky tu plácáš něco o východních hordách atp. A zároveň fandíš ukrajinské opozici, aby mohla Ukrajina vstoupit do EU. Jenže po vstupu bude mít 50 milionů Ukrajinců právo volného pohybu po celé Unii. To bude radosti, až se do Čech přistěhuje třeba 10 milionů Ukrajinců i s jejich komunisty. S e r eš si do vlastního hnízda, protože Ukrajina se vylidní směrem k východu, kde vznikne obrovský prostor, kam deportovat cikány, Francie už je shání dohromady, jen čeká, kam s nimi. Takže ty sem vlastně ty východní hordy i s komunisty zveš a připravuješ půdu pro deportaci vaší komunity na Ukrajinu. Byl jsem na Ukrajině a mohu ti říci, že to jsou obrovské plochy země, vylidněné, pouze města jsou na úrovni... spousta půdy. ale také i bažin, v nichž se topily tisíce příslušníku wehrmachtu... Takže máš pravdu - opravdu tady bude dobře, ale Ukrajincům, u tebe to bude naopak. Tady je přelidněno - a koho vystěhovat ??? Přece ty, co nepracují a žijí jen na dávkách...Dnes to ještě nejde, ale po vstupu Ukrajiny do EU tam bude placu !!! Tak bojuj za tu demokracii pro Ukrajinu, ať nás tady přelidní a zahltí. Víš, kolik jich tam je ???
    • Tak se už konečně zastřel stará komunistická strukturo a bude tady dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit