Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Altnera zas zapomněli ...

  • Viděla jsem Šmardu v debatě v televizi. Lísal se k Pětidemolici, ostřejší slovo nepoužil, vlastně ji za kdeco chválil. S tímhle se chtějí vrátit do sněmovny? To tam opravdu nejsou potřeba.

  • Diwa

    To by ovšem ČSSD musela mít nějaký program......když se podíváme na současnou vládu, tak je lepší ani nemluvit. Stejně to nemá smysl, všichni jsou prolezlí korupcí a podvodama a vesměs všichni jdou pouze po prachách a vidině mít nějaký post, aby se toho dalo využít. Nemyslím si, že by ČSSD měla pro obyčejný lid nějaký smysl a význam !

  • Já bych to socialustům i přál, ale jsem realista. To jejich věčné handrkování je dostalo, až tam kde jsou nyní. 

    Navíc socialisté hájili kde co, ale za třicet let nebyli schopní zavést takové ty západní sociální politiky jako je pevná otevírací doba a v neděli zavírací den a nejen to. 

    Oni se prostě spolehli na důchodce, no a ty jim vyfouklo ANO. Žádnou vizi u nich stále nevidím.

  • Ani tak ČSSD nepřesáhne 5 %.... Dostala se až na fašistické pozice. To by nejdříve musela být provedena čistka. Schody se zametají odshora. A nový předseda by musel být charismatický srovnatelně se Zemanem.

    Podobné je to s KSČM. Jejím hrobařem je bývalý předseda Filip. Konečná to sama nezvládne. Asi by také potřebovali čistku a určitě - konečně pustit do velké politiky svou součást a odnož - mladé komunisty. Systémovými chybami jsou funkcionáři.

    • a ještě ten s křivou hubou ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit