Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fekal preferuješ ty simčo já ne
  • A už su tu, teď alias Tečka. *14*
  • co je buzerante, chceš nachcat do huby ?
  • Hele ty simonko bukvice neměl si bejt v Orlandu
  • proč mi říkáš simonko ty bukvice ? jak se doma oslovujete s partnerem je mi u rici *11*
  • ?
  • Asi neviš kolik členů čssd bylo popraveno co?neviš to bys nepsal takové pitomosti o umirněných komunistech
  • ČSSD jsou jenom umírnění komunisti a divím se, že je český přiblblý národ pořád volí....Od nich a od ortodoxních rudých komunistů se dá čekat cokoliv, hlavně vždy nějaká sviňárna a k tomu ještě Stbák Babiš. Bohužel zde v tomto státě nelze najít dostatek (tedy většinu) inteligentních lidí, kteří by tuto situaci zvrátili, neboť zde prostě není....Proto Faust-Sobotka v nouzi podepíše, jak vidno cokoliv, aby se udržel v sedle a kdyby nebyl poslušný, tak ho milerád vožunk z Hradu vymění za svého stbáckého kamaráda-Babiše a což dobře říká mnou nejmenovaný jediný, nebo jeden z mála- bojovníků za spravedlnost v Parlamentu, by byla katastrofa pro tento národ, který nemá na to, aby pochopil, že ožralé bonmoty vožunka ani komunistické žvásty o vystoupení z EU a z NATO jsou součástí Putinova ovládnutí EU.. Již všichni rozumní ekonomové varují Brity před vystoupením z EU, tzv. brexitu...Ale u Čechů, kteří jsou odkojeni Haló novinami a "5+2 Babišovým blbníkem". *12* *10* *13* *9* je to tedy vážný problém také.... *9*
  • Svůj k svému. KSČ-ČSSD a KSČíny.
  • =====Opičky ti doma pojdou hlady kobliháři, když tu budeš lapět na díži imrvére. :D
  • Simonko jsi opět mimo téma a mísu.jak vidíš článek je o číně a čssd.ovšem to bys ho musela číst *3*
  • ano zlej trolle, všichni se z vás komoušů podělaj *15* *15* *15*

se prober ty ruskej kolaborante, je 21 století a vy komouši jste celému národu akorát tak pro smích

vám ruskejm filckám už dávno odzvonilo *15* *15*
  • https://www.novinky.cz/domaci/406741-klaus-je-pro-vznik-kontinentalni-alternativy-pro-evropu.html
  • a kavárna se posserre

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit