Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sláva,pan Sobotka se poučil u pana Paroubka. Honem svrhnout vládu jako v roce 2009 a pak honem ruce pryč,aby nedošlo k poznání občanů,že jsme jen slibotechna. Pak honem necháme znovu sestavit úřednickou vládu u které budeme znovu požadovat,že nesmí nic rozhodnout,my potom nabouráme ekonomiku této země,jak jsme to udělali na podzim 2009 abychom mohli řvát o neschopnosti protivníků,kterým jsme znemožnili opravit to co jsme pokazili. HURÁÁÁÁÁ ke zvýšení deficitu státního rozpočtu a honem na naše vysněná koryta!!!!!!!!!!!!. Příznivci deficitu prosazovaném ČSSD honem do boje proti dnešní vládě. Ona si totiž dovoluje dělat to co my jsme 8 roků naší vlýdy jen slibovali.
  • No kdyby se to povedlo tak už jen proto,že by schodili ze stolu ten kreténský dar pro církve !!! A hned by byly nějaké miliardy .Co jim Josef II sebral tak ti naši zloději by darovali !!!
  • CSSD je banda vyzirku,zkorumpovanych zlodeju a totalnich zneuzivatelu poslaneckych nahrad!ODS,TOP 09,KSCM jsou na tom podobne.Veci Vykurvene jsou na tom z techto zbytecnych a parazitalnich uskupeni uplne nejhur-korupce,kradeze,vydirani a to nejhorsi-ODPOSLECHY NA SNAD KAZDEHO OBCANA,firma ABL v drtive vetsine zamestnava "odborniky" ze sluzebny 13 byvale (doufam ze ne budouci) STB.Jako dalsi uskupeni zde existuji zavisle odbory,jez jsou uzce spjati prave s CSSD-za loajalitu jejim predakum tato strana dodava trafiky-agent STB Falbr v EP,a s.Milan Stech predseda absolutne zbytecnemu a parazitalnimu senatu!
    Takze zadna vlada nepadne,nebot tento stav vyse jmenovanym uskupenim vyhovuje.
    Jedine po klasicke revoluci,ne jako bylo ono eSTeBacko-Chartisticky divadlo,a v prve rade vyse zminovane uskupeni postavit mimo zakon,pote vycistit zkorumpovane ministerstvo Vnitra,Obrany,Statni Zastupitelstvi a soudni system.
  • Ach Bohušku zlatoústý kučeravý alias ozubená pleši - na jaké straně dveří svého pokoje máš kliku?
  • A co chtějí ti pomatenci z ČSSD nabídnout? Jaký mají program? To už tady jednou bylo, kdy shodili vládu v nejméně vhodné době kdy jsme předsedali EU. A pak tím byli strašně zaskočeni, protože neměli žádné jiné řešení. Roko-Šuplík-SexyMozek-Paroubek spoléhal na Marťany a ti mu nepomohli. Sobotka je to samé: ten ukecaný pomatenec šel na schůzi sci-fi klubu a omylem zašel na schůzi ČSSD a už tam zůstal.
    • Ty jsi pitomec
  • Bohouš dělá své partaji medvědí službu. Dokud ji bude reprezentovat, bude akorát k pláči.
  • No tak nepředpokládám, že by to mohlo mít úspěch. ODS chce v reformách pokračovat, TOP09 má momentálně celkem nízké preference, asi by pro ně nebylo rozumné pořádat předčasné volby, totéž platí pro VV. Pokud nemají socani už nějakou dohodu předem danou, tak to skončí nezdarem, naštěstí :-)
    • Martine vy to asi nechápete, je úplně jedno kdo tam bude, jsou to všichni zloději. Pokud se tam budou stále střídat, nikdy se nic pořádně dělat nebude. Pokud ta oslovská strana bude provokovat a zase poškodí ČR konec iluzí! Pokud ČSKSČSD vyhraje volby, nevím co budou rozdávat rozdávat, a komu? Potřební jsou momentálně pracující, bez nich totiž nebude nic a pokud je nikdo nezaměstná nebude na důchody! Pokud nebude práce, budou všichni na sociálce a co potom, dopadneme jako Řecko. Budem dělat na tu bandu cikánskou a lenochy, za zády se nám smějí a chodí si dělat na černo. Sobotka a Šromach jen melou ho, vn, a a ví prd.
    • A to si ve své naivitě myslíš, že ČSSD dělat reformy nebude? Kde jinde by vzala na rozdávání než že to bude muset někomu sebrat. A bude to ještě horší, protože to jsou diletanti. Sobotka se už předvedl jako ministr financí. Museli by dělat škrty ještě větší, jenom by to sváděli na ODS.
    • I když je možné, že eurohujer švajcnberk dá přednost přenesení tvorby státního rozpočtu do bruselu před setrváním této vlády, to je jediná šance čssd, kterou vidím.
      • ... vidíš ho*no, vole
  • Je to šaškárna.
  • Jak tomu rozumím, ČSSD si je vědoma, že hlasování o nedůvěře vládě prohraje. Jejím cílem je konečně zdiskreditovat v očích široké veřejnosti současnou vládu a ukázat jí, že se opravdu již jen drží koryt proti vůli většiny lidu. To vláda i lidé ovšem ví, takže zde jde vlastně o jakési "přípojení se" k demonstracím, plánovaným občanskými iniciatívami a studenty i na půdě parlamentu. Opravdu již jde o anachronismus, s níž se vládní mafiánské struktury drží u moci, získané podvedením svých voličů... Význam to ale bude mít pro eskalaci odporu a podzimní volby. Koalici již neuvěří ani myš, kromě jejích spojenců, kterým přihrává ze státního rozpočtu miliardy na úkor ždímání většiny občanů !!!
    • ... ČSSD dělá jen blbosti, ví, že nemůže sama nic prosadit a KSČM jí jednou podpoří, jindy ne ... a to je taky strana, která nic nezmůže, protože nemá milice a co by chtěli dělat, bez těžkého průmyslu, energetiky a bank se zdevastovaným zemědělstvím ...
      Mimo to jinde už ČSSD připouští poplatky http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/170391/cssd-chce-pripustit-poplatky-v-nemocnicich.html a až bude u koryta, to BUDETE čučet ...
      • Ale komunisté by měli co dělat i bez znárodňování a milicí. Ponechali by výrobu pro Německo, ta je nějak zaháčkovaná a sehnali by nové zakázky na východě. Mají tam přece obchodní konexe z minulosti, ne ??? A tam je na trhu stále ještě relatívně volněji... Sehnali by lidem práci a zlepšili hospodářskou situaci výrazně, i když ne hned a ne vyčerpávajícím způsobem. Ale ty dnešní hospodářské hroty a škrty by zvládli odbourat. Víc ne, ale pro začátek ???
        • ... jistě, dobrá úvaha, dá se expandovat i jinam, ale s kým? Většina na vedoucích místech neumí, nebo nemá zájem a tolik politicko-ekonomického lidského potenciálu k řízení KSČM nemá. Schopných v této oblasti je ještě dosti, ale většinou jsou to důchodci a při jejich použití by se zase říkalo: "Povstaňte, přinášejí ÚV KSČM!" a v podnicích by to bylo stejné ...
          • O to, kam a kde vzít odborníky bych starost neměl. Důchodci jistě vyjednávat na východ sami nepojedou, ale mají konexe a mohou pro mladší udělat cestičku důvěry. Ono se říká, že když doba vyžaduje odborníky, najdou se . A ti tu určitě jsou, jenom jsou mimo hru, kam je zašlapali neschopní kariéristé. Ono to tak bylo vždycky, jakmile blbec dostane funkci, tak k sobě do útvaru nepustí schopné, bojí se, že by jej "předběhli". Ale ono to doopravdy funguje opačně. Viz citát: " Byl jsem úspěšným manažerem jenom proto, protože jsem se nebál obklopit se lidmi schopnějšími, než jsem já sám": ( Frederic Taylor ) !!!
  • ˇČSSD není žádná levicová strana,ale strana lumpácká.Je to stejný politický dobytek jako pravice.Levicovou stranu ze sebe dělá sama a také celá pravice.To kdyby jí hořela koudel u zadku ,pomohla ČSSD kádrovou rezervou lumpů ve svých řadách,udržet se u moci.To už předvedli za Topolánka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit