Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejdříve ale musí Nečas sehnat čtyři Melčáky a tři Pohanky.Pokud VV bude držet pohromadě,tak to tak snadné nebude.Zeman se Šloufem je teď nedodá.
  • svazáku Péťo ukonči koalici s VV a my z ČSSD je velice rádi zastoupíme,o lidi nám nejde a porušení předvolebních slibů jsme si taky již vyzkoušeli - jde nám jen o prachy (jak kdysi řekl Váš velký guru papá VK -Vládce Kosmu)
  • Jsem ráda, že vy, soudruzi, kteří tady křičíte, jste definitivně schopni a odhodláni políbit mi pozadí. Dezinfekci mám již přichystanou.
  • Ať žije stádo bolševický!!!
  • Naštěstí osmdesátpět procent obyvatelstva ví, že ementi z KSČDSSM, jsou mpitomci.
    • Naštěstí 85% procent obyvatelstva ví, že všichni politici to s námi myslí úpřímně(Kalousek atd.), jsou poctiví(Gross, Bárta, Vondra atd.), upřímní(Klaus atd.), dodržují předvolební sliby(nezvýšíme daně atd.)
  • Nebýt Stalina tak jsme tady dneska nic nepsali, protože otázka Slovanů by byla dávno vyřešena, a nejen jich.
    • Nebýt Stalina, tak by západní mocnosti nikdy nedovolily v Německu vznik národního socialismu a Hitlerovi by zavčas šláply na krk. Jenomže nacistické Německo a komunistické Rusko se dohodli na spolupráci (Pak Molotov-Ribbentrop) a rozdělili si Evropu a Rusko umožnilo nacistům to co v důsledku restrikcí po 1.světové válce v Německu mít nesměli: u Minska si nacisti vybudovali vojenský výzkumný ústav a důstojnickou přípravku, dali nacistům také "know-how" na dělení lidí na "kvalitní" a "nekvalitní" rasy (v Rusku třídy), na přesídlování celých národů na Sibiř, v čemž má Rusko staleté zkušenosti, na budování koncentráků (v Rusku gulagy) a i Mengele se od Rusů naučil dělat "lékařské experimenty" na lidech. V případě jakékoli snahy zbrzdit v Německu rozvoj nacismu by se bylo spojilo s bolševickým Ruskem a dopadlo by to pro Evropu mnohem hůř. A jelikož dva kohouti na jednom smetišti se nesnesou, tak představitelé "hnědého" i "rudého" socialismu se dali do sebe. Západní mocnosti správně pochopily nebezpečí ruského komunismu a nechaly Německu volnou ruku s tím cílem, že svrhnou nacismus a pomůže v Německu udržet d demokracii. A jelikož Německo bylo vyspělou průmyslovou zemí, tak v zaostalém Rusku vítězilo. Západní mocnosti však podcenily fanatismus a sílu nacismu a tak nakonec USA poskytlo Rusku materiální pomoc proti nacistickému Německu, protože jim ruský komunismu připadal méně nebezpečný. Ustoupily však Stalinovi příliš a tak Rusko po válce vydrancovalo střední Evropu a na půl století zotročilo národy. Pomohl tomu také náš Beneš, který dělal Stalinovi poskoka a advokáta u západních mocností. Počátek celé tragedie nastal už v polovině 19. století, kdy si u nás tzv. "obrozenci" začali hrát na "slovany" a "neslovany" a zničili šanci, aby se Země Koruny České staly něčím jako Švýcarskem.
      • Petře co to píšeš pořád za bláboly. Tvoje nevdělanost je do nebe volající. Docela bych řekl, že jsi 100% blb. Dějiny se nedají ohýbat jako současná politika ČR.
    • A být stalinašulina, bysme taky nic nepsali.
    • Máš pravdu, slovane.
  • Nejsi ty ten lump.který tvrdí.že druhou světovou válku zavinil Stalin?.Pokud ano,tak se po revoluci přihlaš na nejbližší katovské mučírně.Tam tě každý ,službu konající kat,za tvoji prolhanost ,roztrhne hubu od ucha k uchu,přednostně a zcela zdarma.
    • To umíte bando líná.
  • Jestli je u moci současná vládní banda,nebo,by se tam místo VV vecpal prolhaný dobytek z ČSSD,tak to vyjde na stejno.Obojí umí dobře národu lhát,pro sebe krást a nadále zadlužovat tuto zemi.Chce to nástup komunistů a tvrdé levice mladých ,k moci.Ti by si museli zopakovat komunistická padesátá léta,v mnohem tvrdším provedení.A tak zachránit naši zemi být kolonií Západu pod názvem Česko.Jinak nás čeká státní bankrot.A důchodce taková dieta,jakou neměli ani vězňové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.Už dnes se na důchody dluží.Uvedené nelze dělat dlouho,natož věčně.To už by měl obyčejný český blb pochopit.Už si svojí leností přemýšlet ,zavařil pro budoucnost dost.
    • Škoda že vás pár nepověsili bando líná zlodějská.Co jste rozkradli po válce tak teď jste si o zlegalizovali.A kradete dál,takticky jste se rozlezli do všech stran a děláte ze sebe svatý.
  • Ať opustí koalici!!!!!!.....a potom rychle hupky,hupky k nám,viď rovnátko.Vidíme až na dno tvojí černé,prolhané duše. *1*
  • Kdepak 100 milionů, 1000 milionů
    • Soudruhu Karle, nezlehčuj to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit