Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • old92
    ...jenom mi nejde do hlavy,proč zde všichni vystupují jako "anonym". To je pane hrdinství....stydíte se za své názory a své jméno??...........
    Oldřich Buralt
  • To je najednou řevu proti Babišovi. Ale Babiš je jenom výsledek velkého rozkradení státního majetku za řízení úplně jiných kabrňáků. A pokud se týká daní , tak za minulého režimu přes to, že jeksi nefungoval, tak se daně vybírali poctiv ě ode všech, ještě se lecos dotovalo a tak by bývalo stačilo zavést pořádek. Ne "demokracii", protože demokracie je svoboda a pořádek. Ale tady si ji rozkradači vyložili po svém a občané je v tom podporovali.A pane Bože jenom ne odchod Babiše, protože si dovedu představit, že se spojí zase ODS s ČSD a jsme zase, kde jsme už byli. Na místě , kde slunce nesvítí.
    • Jen ať soudruh estébák táhne třeba do pekel.Už si nahrabal dost
    • Pane Bože, jenom ne setrvání Babiše. Nejlepší je podle těch, kteří věří jeho velkohubým lžím. Ve skutečnosti jsou však finance v nejhorším stavu za mnoho let, přestože došlo k hospodářskému růstu. Navíc už na zamaskování těch špatných výsledků rozpustil v rozpočtu dva rezervní fondy a třetí se chystá rozpustit. Snaží se honit tisícikoruny, ale o to, kde utíkají miliony a miliardy mu vůbec nejde. Ani jeho nohsledi si nedovolili hlasovat pro to, aby se dotace na jeho řepku prodloužily o dalších 5 let.
  • Nezvykle rychlý kariérní postup zažívá ve státní správě Lenka Voplatková. Ještě v listopadu loňského roku dělala asistentku vedení Skansky včetně tehdejšího generálního ředitele Dana Ťoka. A teď, když je Ťok za ANO 2011 ministrem dopravy, se z ní stane jeho náměstkyně! .. Voplatková má přitom problematické vzdělání - pouhý bakalářský titul, navíc z Univerzity Jana Amose Komenského (UJAK), kterou chce Akreditační komise kvůli dlouhodobým nedostatkům zavřít! .. Voplatková má být jedním ze 7 náměstků. Ještě před nástupem Ťoka měl úřad o 3 náměstky méně...

    MfD - 5.5.2015 - Ťok udělal z asistentky náměstkyni
    • Patrně dře v noci jako kůň ...
    • Nečas měl též svou kobylu, když to vyšlo najevo, padla vláda. Ministři za ANO nemají jen kobyly, oni si ještě zvedli počet náměstků. třebaže slibovali zeštíhlení státní správy. A ovce jim stále věří.
  • už aby byli pryč.
  • Tvrdím, že Babiš jako politik je úplná pohroma. Návrat ve spirále k dědicům nejhorších tradic národa.Jak může být člověk, který vyroste na Západě, přijede pak sem a vstoupí do KSČ, demokrat? Jemu muselo být z listopadového převratu od první minuty špatně. Před ním vždy něco znamenal. Nejdříve studoval jako syn diplomata střední školu ve Švýcarsku, později na bratislavské ekonomické fakultě řídil studentskou centrálu AIESEC, tedy spolurozhodoval, kdo ze studentů vycestuje ven, sám jezdil na Západ, volně se pohyboval po Evropě, vydělával slušné peníze. Následně se jako pracovník Podniku zahraničního obchodu stýkal se členy nejbohatších rodin v Maroku a dělal obchody i se špičkami syrského Asadova režimu. Po revoluci, to mu nebylo ještě ani čtyřicet, se vrátil zmatený do Československa a nebyl nic.Já vůbec nechápu lidi, kteří k němu vzhlížejí, protože je miliardář. Jsou to jeho peníze a oni z nich nebudou mít nic. Mzdy jim Babiš nedává, je to cena jejich práce, kterou Babišovi prodávají – a to nejspíš cena podhodnocená. Co si tedy někteří lidé i v ekonomice mohou slibovat zrovna od Babiše, to je mi záhadou. Že jim něco dá zadarmo? Měl na to dvacet let, ale zatím to neudělal (v tom ho chválím).
    • Lery! Opět picha,o pět picha!
    • kdyby ten STBák nevlastnil Agrofert a tito zaměstnanci jej nevolili tak o něm není ani slechu.hold,platí své voliče/zaměstnance z naších prostředků a prostředků E.U a určitě ne málo,proto tato obliba u svých /zaměstnanců/ voličů.
    • To je prave asi ten kamen urazu ......tady zrejme nekteri cekaji, ze to tak bude, { neco zadarmo ] a je jim uplne jedno, kdo to bude platit *2* *5*
  • Politruci všech partají-polibte mi "píp"! Neznám jedinou partaj, které se dá věřit. Nemám zájem dokola volit ty stejný parchanty. Chci jiný systém, který umožní zvolit ty, kdo umí a když něco nesplní, co slíbili, tak taky pěkně poletí. A pokud něco "píp", tak ať si to taky uhradí vlastními majetky. Já vím, chci toho po kocourkovských mnoho.
    Šimek říkal, "sedím blbě"-já tvrdím to samý. A zmůžu taky tak kulový. Hrozná beznaděj! *12* *16* *12*
    • aha a popsal bysne, jak by se takový systém vybudoval? *3* *3* *3*
      • Nepopsal, ale, nestydím se za to. Nenarodil jsem se v zábradlí biografu, jako jeden, který ví a umí všechno. Vy to umíte?
        • to akorát promítali tydeník
    • Tiradore, souhlas. Ale vždyť si je sami volíme. Někomu stačí dát koblihu nebo buřta a už "ví" koho má volit. Kdyby byli lidé soudní všechny partaje, které nesplní co slíbily, poslali při následujících volbách do "píp", jako třeba ODS ne Věci veřejné, tak by se to rychle vyčistilo.
      • a někomu stačí, že ho "kníže" poplácá po ran¨menou nebo že se dívá na VIP zprávy a už se vidí jako člen tzé "elity" a podle toho volí, i když má do výplaty doma akorát rohlíky a buřta.
        • Když někdo dávky prochlastá a prokouří, tak mu zbude tak na ty rohlíky a buřta.
          • nebo nepracuje v Agrofertu
  • Jen jsem se jeste zamyslel....kdepak by socialni rektalni alpinisti nasli svuj cil, aby aspon neco dokazali prosadit???? Ze by komunisti, nebo cernoprdelnici? { NEMAM CP RAD OD DOB, KDY Z NICH VZESEL KALOUSEK A JEHO BEZPRIKLADNE KRIVARNY }
  • No, pokud zapremejslim nad tim, ze vesmes vsechny prispevky se tykaji Babise, jeho firem, jeho schopnosti vydelavat penize na dotacich a uplne vygumovanejch zakonu pochazejicich z minulych vlad, tak mne je docela zle. Kdopak mu to tedy vsechno umoznil? MINULE VLADY!!!!
    Vadi Vam, ze vydelava penize, ze chce transparentnost ve zdravotnictvi, skolstvi apod.????
    Nevadi Vam, ze zivime darmozrouty, kteri nic nikdy nevymysleli, komplikuji i normalnim lidem zivot, rozdavaji z Vasich penez, jejich volebni zakladna je postavena na '' neprizpusobivych '',
    socialne slabych, a nemakacenku?? ( takovych pribyva a tudiz zakladna se zvetsuje ).....Rozhazuji Vase penize bez jakychkoliv skrupuli a zodpovednosti, a to Vam nijak nevadi????
    • A Vám nevadí, že na zvýšení příspěvku na státní zaměstnance není, přestože se nevalorizoval a všechno zdražuje? Babiš přece musí dávat peníze na ukrajinské fašisty a tak, jak mu to nařídí protektor z USA, Proč si nepamatujete na to, jak se příšerně urazil, protože se Sobotkovi podařilo zvýšit platy úředníků jen o 3 % a ne o 19, jak chtěl Babiš?
      • vzhledem k tomu, jam moc se ve zdravotnicví krade i vzhledem k tomu, že tyto peníze mají jít na platy, z podstatné části již tak dost přeplacených doktorů, ani se mu nedivím
      • V nasi republice nikdy nepamatuju, ze " by na cokoli bylo ".
        Vzdy nam vladli nezodpovedni politici. Je velmi smutne, ze na onkologii, zivelne katastrofy a pod.
        se museji skladat sami lide. Taky je smutne { a tady asi docela normalni }, ze se do vseho tahaji USA, aniz kdokoli o tom opravdu neco vi. No, ale co takhle predstavitele EU?? Obrovska byrokracie, ktera za obrovske penize napriklad " vymysli ", ze zakrivena salatova okurka uz musi byt ve druhe jakostni skupine?? *1*
        A co se tyce statnich zamestnancu - myslim, ze je jich zbytecne uz tolik, ze to stat horko tezko tahne aspon tak jako doposud. Propustit je nemuze, protoze by za jejich nicnedelani musel platit jeste vic, a Sobotka je nezamestna, a Babis se na ne klidne vys.... *1*
        A PROPO: Je potreba mit porad na vedomi, ze statni zamestnanci jsou opet placeni z " nasich - Vasich " penez, a opet je to rozdavani bez odpovednosti..
        • Bylo,byl stát ve státě Slučovice a nyní vzniká Babišovo.
  • Si snad dělají kozy?Strana která nám dodala do Prahy ten největší ksindl všech dob samozřejmě včetně ODS mají tu drzost?Smečka která vtlačila do Strakovky Paroubka,Grose na ministerstva ty největší šejdíře a loupežníky a Dinsbiry by tady chtěla rozdávat karty?A znovu si v tichosti přikrádat a ještě u toho mlaskat?Hoši to by nedopadlo dobře.To by vás lidi asi lískali všude a na počkání.A to i fyzicky a poctivě jak je v kraji zvykem.ANO nejsou žádní bohové.Ale musí tam být aby se pročistil rybník od starého povlu!
    • Paroubek,Gros,zajimavé,že státní pokladna bylo v plusu a hle,Klauz,Topolánek,Nečas,vše sprivatizováno do zahraničí,vysoká nezaměstnanost a státní dluh přes bilion korun.Vypadá to,že se určitě jedná o zcela jinou stranu,na kterou myslíš ty.O straně ANO nebylo slyšet nic a hle,Stbák,kterého soudili za donašečství na Slovensku by se tam neuplatnil,tak se začal roztahovat zde a jeho pracovníci jej zvolili s jeho ANO.Nyní si myslí,že jak on bude pískát,ostatní podle něj bude tančit.Tento člověk nemá v politice co dělat.Díky jeho voliči,co za zlo jste způsoboli.
    • kradli, i když zrovna Paroubek, to nepředpokládám, ale kradli jen jko příštipkáři, to hlavní už totiž bylo rozkradeno ODA počínaje a KDU ČSL konče
  • za cele dejiny zemekoule , kdy by si sami kapri vypustili rybnik pokud by odesli z toho kasparkoveho predstaveni . Kdokoliv z nich , neni mezi nimi zadny rozdil zleva doprava a nazpatek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit