Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stačí se podívat na USA, miliardáři si kupují jachty ostrovy letadla a 70 milionů američanů žije v bídě a stojí fronty na polévku,
  • Kapitalizmus zahubil za svou existenci zhruba miliardu lidí = 1000 milionů, je to opravdu hnus!
    • Je divný, že nechal přežít zrovna tebe!
    • Jednak přestaň hlásat nesmysly, nikde žádný kapitalismus neexistuje. A jednak přestaň ohlupovat čtenáře tím tebou vymyšleným číslem. Takový počet lidí nezahubily ani největší přírodní pohromy, samotný komunismus jich zahubil na sto milionů lidí zavražděním, v gulagu, smrtí hladem atd.
      Nedělej ze sebe hlupáka.
      • ...toz jak filozofe nazýváte kapitalizmus Vy?
        Poucte nas at se zasmejeme, je konec roku tak at to stoji za to!
        • Zasmát se můžeme jen tobě hloupý dědku.
      • Kapitalizmus zničil zahubil a zavraždil za svou existenci možná ještě víc než miliardu lidí, jen v Indii to budou stamiliony, dá se to těžko spočítat ale je to ohromující číslo, stamiliony lidí umírají hladem aby se pár kapitalistů mělo jak prasata v žitě, hanba kapitalizmu!
        • Straší tě kapitalismus? Marxe zase strašil komunismus a proto v Komunistickém manifestu napsal "Evropu obchází strašidlo, strašidlo komunismu...", Nevím jestli v Anglii přebral whisky nebo chytil syfla jako Uljanov.
          • Evropou obchází strašidlo - strašidlo komunismu. Ke svaté štvanici na toto strašidlo se spojily všechny mocnosti staré Evropy – papež i car, Metternich i Guizot, francouzští radikálové i němečtí policajti.
            Karl Marx v Manifestu komunistické strany (1848)[1] Nevytrhávej citáty z kontextu, pitomý blbe, bylo to od něj myšleno úplně opačně, strašidlo to bylo pro církev a kapitalisty, hňupe !!!Nejdřív si ten Manifest přečti a pak mudruj debilku.
  • Kapitalisti dostávají záchvaty vzteku když si jim připomínají zvěrstva, která páchali. Myslí si, že to mají na věčné časy a nikdy jinak a tak se chovají hůř a nevypočitatelněji než nacisti. A teď by chtěli, aby se na to zapomnělo, aby si za pomoci oblbnutého davu mohli udržet moc. *3*
    • To je od tebe nějaká další provokace "TEČKO",schovaná pod mým nickem a má mně jako zesměšnit a tebe jako placeného provokatéra nějak skrýt.? Je vidět,že žádná podlost ti není cizí.Hlavně,že to vydělává prachy tobě a podlému zaměstnavateli.
    • Stále kvoká, stále kvoká... stále vidí kapitalisty, stále vidí kapitalisty
      *1*
    • Tady je pravda!
  • Bolševici dostávají záchvaty vzteku když si jim připomínají zvěrstva, která páchali. Mysleli si, že to mají na věčné časy a nikdy jinak a tak se chovali hůř a nevypočitatelněji než nacisti. A teď by chtěli, aby se na to zapomnělo, aby se za pomoci oblbnutého davu mohli znovu dostat k moci.
    • Tady je pravda!
    • Á, nastoupil do zaměstnání další placený provokatér,stejný nick,ale jiný člověk,mnohem agresivnější.Je vás všechny hned poznat,bezpáteřní lůzo. Máte jedno z nejodpornějších zaměstnání hned po politicích,všem slušným lidem jste na blití.
      • Komunistická zvěrstva a jejich pachatele vymezuje zákon, Citování platného zákona považuješ za placenou provokaci.
        • Nezapírej zmetku,bez svědomí. Tobě o žádná kom. zvěrstva nejde,ty máš předem nalajnované provokační úkoly od stejně podlého zaměstnavatele.
          • Je to placený provokatér který by zasluhoval pár přet držku ale pořádných až by viděl všechny svaté.
  • Jestli mě někdo napadne, dám ho k soudu!!!
  • Jděte už s tou Ježí-Bobo-Babou do "píp".
    • Třeba ježí baba, ženská, názory,které vyslovuje od věci až tak nejsou. Se vším souhlasím, jenom jí nevěřím. Kandidáti mi nestojí za jediné slovo. Ani jeden nevyhovuje. *3* *3* *3*
      • Když ptáčka lapají,pěkně mu zpívají. Nejde o to co vyslovuje, ale o to jak se až dosud chovala.
  • Strčte si je do řiti. My chceme Okamuru, ostatní zlodějská sebranka nás nezajímá.
    • Pitomio Okamura,náš spasitel!
  • Já a všichni moji přátelé a známý máme jen a pouze jediného kandidáta, který zcela určitě vyhraje!!! Díky Okamurovi sice možná bude prezidetská volba o nějaký čas odložená ale to nám vůbec nevadí, protože po novoročním pádu NEČASOVA kabinetu můžou spolu s volbou prezidenta být i volby parlamentní!!! Vždyť už musí být všem jasné, nejlepší je být Dluhoslavovým voličem, tvářit se že miluješ oranžovou, zvolit za prezidenta kandidáta ČSSD Jiřího Dienstbiera mladšího! JINÁ VARIANTA PRO SOCIÁLNĚ POTŘEBNÉ NENÍ PŘÍPUSTNÁ!!!
    Půjdeme potom všichni svorně kupředu levá do náruče socialistické EU a postupně se naučíte od nás, pozitivně diskriminované menšiny, jak to dělat aby jste nikdy nemuseli pracovat, a přitom budete dostávat na sociálních dávkách víc než dostávají na výplatu ti trubci co pracují a honí se za nezávislostí na státu.
    A když se nám výše sociálních dávek nebude líbit, Dluhoslav po dalších vítězných volbách v rudo-oranžovém parlamentu zařídí, aby těm blbečkům co ještě chodí do práce zvedli daně a nám na sociálech jednoduše přidá.
    My jsme měli krásné Vánoce, a vlastně je máme každičký měsíc. Pokun nám náhodou nezbývá, tak si klidně vybrečíme i novou pračku nebo lednici, o sporáku nebo příspěvku na benzín ani nemluvím
    • Bylo by to docela vtipné, kdyby to nevystihovalo skutečnost. To jsou holt ty socialistické zítřky: schopní, pilní a skromní se musí dělit s lemply a lenochy.
      • zapomínáš, že za socialismu makali jako šroubci, děcka chodili do školy... prostě zařezávali jako všichni ostatní... to až DEMOKRACIE PO ČESKU a příživníci v různých sdruženích začali operovat s jinou mentalitou a zvyky a nutností výhod. Sorry ty asi tu dobu nepamatuješ či ji znáš jen od prodejných psavců a rádoby různých .... ologů, co okecají a zdůvodní každou kravinu..... *16*
        • Právě proto, že tu dobu velmi dobře znám, tak vím, že ten současný marasmus je výsledkem půlstoletí komunistického soustavného ničení morálky a tradičních hodnot tvořených po generace našimi předky.
          • Necintej si na triko! Pravice převzala republika bez dluhů, v žádném marasmu, všichni tahali za práci, práce bylo dost pro všechny, školství i zdravotnictví na evropské úrovni a bez překážek pro každého. Pokračovat nebudu, když jsi v tom žil a nebudeš si lhát, netrpíš ztrátou paměti nebo vymytého mozku, musíš si to pamatovat. Za 23 let,kdy jse stav stále horší a horší, střední podnikání pořád není na úrovni, naopak se dělá všechno jenom pro jeho likvidiaci, kdo bude lidi zaměstnávat? Plat lidí, těch normálních,co je většina, je kolem 12-14 tis.čistá ručka. *16* *16* *16* *16* *16* *16* žádný projekty eu nás nezachrání, navíc jsou rozkradený dřív,než začnou fungofat.
            • e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,
              f) spojil se s cizí mocností a od roku 1968 udržoval uvedený stav pomocí jejích okupačních vojsk.
              (2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří komunistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti.

              § 2
              (1) Zejména pro skutečnosti uvedené v § 1 odst. 1 tohoto zákona byl režim založený na komunistické ideologii, který rozhodoval o řízení státu a osudech občanů v Československu od 25. února 1948 do 17. listopadu 1989, zločinný, nelegitimní a je zavrženíhodný.
              (2) Komunistická strana Československa byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému.
            • § 1 (1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali,
              a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým,
              b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů,
              c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon,
              d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:
              * popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám,
              * zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnická práva,
              * znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání,
              * zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,
              * povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu,
            • V období komunistické diktatury:
              * 234 občanů bylo popraveno
              * 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici
              * 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.
              * nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních
              * okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších
              * 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů
              * 300 000 jich bylo perzekvováno v zaměstnání a studiu
              * 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem.
            • Ten placený provokatér s tečkou se snaží působit hlavně na mladou generaci a poštvat ji proti starším,protože my starší si tu dobu pamatujeme a na takové bludy mu neskáčeme,tak se nás snaží alespoň vytočit. A kde vůbec je,už dlouho tu neprovokoval. Že by mu skončila směna?
          • ááále prdlajs.... papouškuješ jen co si přečteš od nových vládců. kdybys to tu znal, věděl bys jak to tu vypadalo po válce.
          • Přestaň už provokovat s tou obehranou písničkou,stejně tomu dnes téměř nikdo nevěří.Takže opakováním jsi zde akorát za šaška a to při tvé inteligenci je pod tvou úroveň.Podobný bordel je i ve většině západoevropských zemích a USA,i když ne v takové míře jako u nás a pořád se to zhoršuje.Vymlouvat se,že všechno špatné je jen důsledkem 40 let komunismu je přinejmenším trapné.
            • Přestaň mě okřikovat, soudruhu. Ty doby, kdy jste určovali co se má a smí říkat a myslet jsou pryč. A aby se to nevrátilo, tak je potřeba vysvětlovat hlavně těm mladším co to nezažili, že komunistická ideologie je zrůdnost větší než nacismus. A jestli tomu někdo nevěří, tak by sis to mohl znovu prožít, Nacistická zvěrstva by se taky měla zapomenout?
    • Pravdu mas...
      Ale pro komunisticke ctenare-toto je pravda spojena se srandou.
      Tak ne,abyste pisateli nadavali do cikanu.
      Vite moc dobre,jak jste dusevne zaostali! *3* *1*
  • kontrolní otázka-jak se dostala prasečí chřipka na lidi??to si jen Not CSSD zasouložil s prasnicí *12* *12* *12*
    • Diky-a jak ses vyskytl ty?
      Jasne-jsi ze zkumavky,a misto lidske mrdky byla pouzita M R D K A z potkana...
  • On se na ČT ještě někdo dívá... chi... Ale k té Bobo proč ne... je realistka a n ebude-li OKAMURA, promiňte mi, ale je nejlepší ze všechn. Snad byste tam nedali tu pobožnou bábu-...... to snad ne.....a další sestava... ouvej...
    • S dovolením, neměl by pan Okamura napřed v politice něo ukázat ? Zatím posloucháme pouze řeči, poměrně dost naivní...
      • Bez dovolení, ta ježi-bobo-baba už ukázala: všehoschopná m.cha, která se ničeho neštítí. Vzpomínám si jak řádila v televizi, pak se nechala od přiožralých obyvatel jihomoravských sklípků zvolit dok EP. Zvykla si, že stačí zatřepat k.zama a zakroutit p.delí a je po jejím. Jenomže ona ta fasáda už taky není co bývala. *1*
        • Neurážej ji prasáku, nesaháš jí ani po kotníky, blbečku.
        • no právě, a protože ji z ČT vyštvali--- že nechtěla udržovat "pořádky" tam zavedené... VYPADÁ DNES ČT A SAKUMPRÁSK..> JAK VYPADÁ... JE TO JEN ČERNÁ DÍRA NA NAŠE PENÍZE....prodejná A POSLUŠNÁ víc než ostatní, jen aby jim ty bezpracné příjmy zůlstaly.....
      • no , ale co dobrého nám v politice ukázali ti naši "političtí experti" za posledních 22 let? Leda to že jsou korytáři co prošustrovali vše hodnotné co se tu za dobu existence Československa vybudovalo. Okamura je hospodář, firmu vybudoval novou a sám..."neprivatizoval" a takových lidí je potřeba .. Nevím sice jestli bude dobrý nebo jestli jej funkce nezmění, ale o těch dalších už to víme nabeton, že budou v likvidaci pokračovat... sorry... Ani jeden z nich není HOSPODÁŘ" NIC NEVYBUDOVALI A TO VÍME BEZPEČNĚ....JEN LIKVIDUJÍ...
        • To j e pravda. T. Okamura je skutečně Podnikatel baťovskho typu. A navíc mu v žilách koluje japonská krev a pro Japonce čest patří mezi nejvyšší hodnoty. President by měl být především morální autoritou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit