Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co je IPka? To jsem v zivote neslysel...
  • Divim se, ze vubec nekdo vleze do nejake politicke strany. Politika neni a nikdy nebyla pro slusny lidi...
  • Ožralej komunista, že?
  • ...husitů...
  • Pravičácky ksindl s veškerou buržoazií jsou pijavicemi a příživníky, kteří se chovají hůře než hyeny.
  • Z ODS utíkají... Běží, bijte je, na množství nehleďte, bijte a zabijte !!! TOť odkaz jusitů, kteří jako první vybudovali spravedlivý sociální systém v Evropě.
    Jedině proletariát má právo zde rozhodovat a vládnout ! Pod vedením KSČM.
  • To bude ňákej zasratej komouš!
  • Je neskutečné, že člověk, který nezná zákony této země je ve vysoké politice. Osobně ověřeno. Tato paní a ústava a zákony jsou něco co nejde dohromady. Dokonce mi písemně potvrdila, že volby řeší ústava a ne volební zákon a řídí se heslem, co není zakázáno je dovoleno, proto je strana v prběhu volebního období i proti zákonům této země trpěna jen z důvodu roudělených trafik této paní a jejím chlebodárcům. Větší zkorumpovaný ksindl jsem v životě nezažil.
  • ňákej primitiv používá můj podpis !
  • Jedna ženská, a kolik komoušů dohání k šílenství.... Bravo Karolíno!
  • A sleduje někdo kam se znovu vetřou? Vsměs jsou to ti praví, co se uměj přiživit kdekoli......
  • Nachytal ses, blbe!
  • Ze zkušeného pytláka nejlepší hajný. Tak si to přeber třeba dobrá dvojka pytlák s hajným, ty si můžou dobře notovat a honit adjunkty po stromech. Nejsi náhodou "adjunkt"? *14*
  • Ano, ale napřed musí přijít revoluce a postavit pravičáky před Výbor obecného blaha. Jen tak lze dále na tomto základě budovat. Všem zabavit nakradené majetky a vše znárodnit. A nebude to lehký úkol. Oni se nebudou dobrovolně svého nakradeného majetku vzdát. Věřím, že pracující lid nakonec zvítězí a opět bude nastlen spravedlivý sociální systém.
  • Já taky!
  • Musíme nastolit komunismus!
  • Nejvyšší čas zrušit stranický politický a volební systém a především jejich financování ze státního rozpočtu. Ať si své spolky platí sami pouze ze svých příspěvků.
  • Do očí bys jí to neřekl, takovou by ti vypálila, že bys spolkl protézu a skončil na IPce! *12* *12* *12*
  • Pík, děte už do pík !
  • ODS s více jak 21 tisíci platících členů - pořád dost tydýtů a záškodníků - veřejně přiznávají, že marasmus v tomto státě, který pomohli zavést, podporují a navíc jim i vyhovuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit