Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V ČR je dnes ohroženo chudobou ( t.j. člověk jehož příjem je obecně nižší, než nutné životní náklady, tuším je to někde vyčísleno kolem 9.000,- Kč jako "hranice chudoby", ale životní minimum činí jen asi 3500.- Kč, tedy to je asi hranice smrti hladem, takže se mnoho lidí může kolem chudoby hádat a nebude to k ničemu ). Jednoduše u nás je pod hranicí chudoby podle této statistiky 1 milion a 600 tisíc lidí. Za komunistů ale nebyl pod hranicí chudoby vůbec nikdo...., sláva, sláva , to jsme si polepšili, že ??? A to dnes patříme k zemím s nižším počtem lidí pod hranicí chudoby, zatímco za komunistů jsme neměli nikoho, takže ale stejně lecjací zloději tvrdí, jak se měli za komunistů strašně špatně.... Takové počty tedy matematika nezná, ale naši vládnoucí představitelé to takto počítají a tvrdí, že jsme bohatí, jelikož průměrný příjem činí 26 tisíc Kč/ měsíc. Akorát 99% občanů si o tom může nechat leda zdát...
    • No vidíte a na vězně se měsíčně vydává častka kolem 28 -30 000,- Kč, ty chudoba nepostihne, asi se tam také nastěhujeme. Na děti v kojeneckých ústavech stát prý vydává 28 000,- Kč a z těchto financí někdy nežije ani normální čtyřčlenná rodina. Tak jen dál po modré, straky děkujem, nezapomeňte na dotace svým známým příbuzným a jejich buznám s financí daň. poplatníků.
  • Nikdo se na ulici nenarodil. Čím dál to bude realitou. Už dneska tam lidé umírají. To jste chtěli? Proč si to necháme líbit. Proč pracující lid nepovstane a s buržoazní zlodějskou, nelidskou pakáží nezatočí?
    To co se vybudovalo včetně kostelů, bytů, nemocnic, továren vybudovali ruce pracujícího člověka. Proto je to všechno naše. Všechna moc patří lidu. Proletáři spojte se a zúčtujme se svými otrokáři a tyrany. Pryč s tyrany !!!! Pryč s tyranií !!!!
    Začneme s pravičáky ! Všechno pochází od nic. Pryč s kulaky a církví !!!!
    Ať žije svoboda !!!!!
    • Chcete umírat dobrovolně bez pomoci jako ovce na chodníku? To raději zemřít v boji za spravedlivý svět !!! Bylo by to v zájmu nejen našem, ale v zájmu naších dětí a budoucnosti.
      • Kdybyste z Ceskoslovenska neudelali koncentracni tabor pro 13 milionu,tak bych Ti i veril.
        • Tak tomu můžeš věřit, protože dneska by se do toho komunistického koncentráku 10 milionů lidí rádo vrátilo, ale USA a Německo už si je podržet v bídě umí !!! A jeden NOT a jeden PIšta by si mohli jít, kam chtějí, nikdo by je nehledal... Kvůli dvěma lidem musí trpět 10 milionů ??? Proč ???
          • Omlouvám se, jsem našlehanej jako pěna z minimaxu. Kůůrva to je pocit, jakoby mi narostla křídla! Teď půjdu k oknu, otevřu ho a proletím se okolo baráku. Lidi, vy nevíte jak vás mám rád, hlavně komunisty. Bydlím v devátém patře, škoda že neuvidíte tu bravůrní vývrtku těsně nad zemí. Váš Not
            • Not létá jen když má sračxxxku na záchod!
            • Zatím se létáním jen vytahujete.Modlete se aby Vám systém nesebral práci,nepřišel jste o úspory,dík inflaci a neskončil jste jako socka.To se potom hledá i to okno těžko. *1* *1* *2*
  • Byl jsem pozván na oslavu výročí založení odborného učiliště,kde jsem před 35 lety nějaký čas učil.Když jsem si zjistil,co se naučí ve stejném učilišti učeň nyní,mám z toho pořádný šok.Nemohl jsem uvěřit,že po tolika letech uvidím takový pád ! Když neposkytují učni dovednosti,které byly dříve samozřejmostí pro jeho budoucí zařazení,,je mi záhadou co tam vlastně dělají.
    • ...pařej na kompu,hulej trávu a kalí.Překlad pro ty dříve narozené:umějí hrát počítačové hry a stahovat p o r n o z internetu,kouří marihuanu a požívají alkoholické nápoje.
  • Dnes to je čtvrtina za dva roky to bude polovina, déle to asi nevydrží.
  • hurá do evropy pod vedením Bruselu s holou perdelí....čím dál lepší...
  • Jen si vzpomeňte jak se krásně žilo za socialismu, žádní žebráci, bezdomovci, každý měl práci, kriminalita 1 :10 proti dnešku, kvalitní potraviny na TV se dalo dívat, žádné herny a jiná svinstva žádné drogy a feťáci, ulice plné lidí i v noci atd. prostě dobře už bylo a bude jen hůř.
    • Jak pro koho , nevím na co si stěžovat. Už jsem to psal mnhokráte ale pro vás to s radostí zopakuji . Jestli jste se měl za bolševika dobře a teď špatně pak mě to opravdu těší. Ani nevíte jakou z toho mám radost . A stěžujte si , hodně si stěžujte .
      • To Helmut: Velice trefné. Ale se zdegenerovanými bolševiky nelze diskutovat. To je jako učit Pepka Vyskoče matematice.
        • Chybička se vloudila. Správně má být ...... se zdegenerovanými kapitalisty.....
        • Trefné bude až ti někdo zatluče slechy do palice!!
  • Peppone souhlas ,všechny Česke politiky a kapitalisty POSTŘILET
  • Tyhle EU hodnoty a stále vyšší kritická čísla vytisknout, jako "EUreklamu"...a vylepit, jako info poutače i na dálnice.. a všude, kde to bude jen možné, aby to bylo hezky všem každý den na očích, včetně budov škol, aby to už i mládež měla na očích v hodině matematiky, jako názorný graf pro další výpočty z praktického života.. Na Ukrajině by se to rovnou mohlo shazovat z práškovacích letadel, aby každý z "opozice" viděl co je ten protektorátní EU spolek s principem "letadla" zač..
  • tomascech
    K tomu chce EU, aby si každý adoptoval svého Arabáka, černouška. Už tak jich tu je několik milionů a mnozí žijí na okraji společnosti.
  • Jednoho dne se ti stamilióny chudých v EU prostě seberou a půjdou bojovat za svůj důstojnější život. Pro hrstku upírů, kteří hromadí nepředstavitelné majetky, jsou milióny dalších zašlapávány do bahna a prachu ulice a jsou jim upírána všechna práva na důstojný život. A EU sama se svými ohromným byrokratickým aparátem dobře placených úředníků je horší tyran, než byla před 30 lety Moskva vůči státům socialistického bloku. Ale vše je konáno cíleně s účelem rozpoutat další celosvětovou válku.
    • Občane KARLE. Nic proti tobě, ale poslyš jak jsem Moskvu vnímal já. K průmyslové zemi nám chyběly suroviny (kromě kaolínu) a energie. Toto k nám proudilo 24 hod denne ropovodem, plynovodem a širokorozchodnou. K potravinové soběstačnosti nám nestačila kosa a motyka, ale po vzoru kolchozů světem obdivované JZD. Taky pomoc Moskvy pásakmí Stalinec a kombajny Kolos. Taky jsme neznali pojem, metro, dálnice. Jako druzí na světě jsme měli atomovou elektrárnu, Čecha ve vesmíru....Tys vtedy nežil, tak to vnímáš za pomoci vymývačů mozků.
      • Tedy , mám smysl pro humor a i hodně černý ale tady už jste to opravu přepískl . Co kdyby to někdo vzal vážně ?
      • Květo, já jsem tehdy žil a proto ve svém příspěvku tvrdím, že diktát Bruselu dnes je mnohem horší a omezující než diktát Moskvy za dob socializmu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit