Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stačí se nestresovat a užívat si každý den. Radovat se z maličkostí a pořád se za něčím nehonit. Dnešní doba je fakt šílená. I když se snažím na to myslet, tak mě okolí pořád někam žene a já nevím, jak z toho kolotoče vystoupit. Zkusila jsem si koupit Krupa Kratom , abych nebyla tolik ve stresu a dokázala jsem víc odpočívat, tak doufám, že to bude ta cesta.

  • tomasperny

    Já vám nevím, protože mi to nějak nedává smysl. Podle mě jsou klíče ke spokojenému životu velmi individuální věc. Někdo nebude spokojený, dokud nebude mít stovky milionů na účtu. Jinému jsou peníze jedno a raději by cestoval. A třetí by se zase raději třeba věnoval rodině a trávil čas s ní. Takže je to, jak říkám, hodně individuální.

  • Tak nějak to s tím životem bude. A nenávist, k čemukoli, kterou si člověk ve svém nitru uzavře, je nevyléčitelnou duševní rakovinou, život zkracující a činící ho bolestivým. 😐

    P.S. Myslím, že v současnosti je virus nenávisti nakažlivější, nežli byl Covid. Pokud ale zkrátí život lidem - myslím život v politice, smrt nikomu nepřeji - kteří nám dnes vládnou a nenávistí přímo přetékají, bude to ku prospěchu nás všech. I těch, kteří se mnou souhlasit nebudou, protože neví, která bije. 

    • Pozor na pacifismus a vlastnost spoluobčanů být ovcemi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit