Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stravenky: Odpůrci poukazují na jejich nesystémovost, která zvýhodňuje jednu skupinu zaměstnanců na úkor druhé. Kupodivu se jich ale zastávají i pravicově smýšlející lidé. Tak to je opravdu k smíchu, jedni jsou zvýhodňováni, druzí potlačováni, doktorům se přidalo na platech, zdravotnímu personálu nikoliv, státní úředních (nižší personál na okresních soudech přišel o tisíce Kč a soudcům se přidalo na platech), musela bych pokračovat do nekonečna, tak jak je to s tím, že jedni jsou zvýhodňováni (poslanecká imunita, zlodějna, korupce), druzí zaplatí do puntíku a ještě jim exekutoři vezmou vše, co si poctivě nakoupili.
  • Ministr Kalousek a ostatní poslanci mají také benefit!!!! - jen se o tom přestalo debatovat, jako kdyby to bylo normální!! Nesystémově slevněné žrádlo a chlast v prostorách Parlamentu. Tak proč ta závist jiným, jako kdyby se za nesystémový poslanecký benefit neožírali.. a většina z nich by přitom měla držet hladovou dietu. Všimněte si, jaké mají za své benefity panděra a oteklé hlavy.. chybí jen citron..
  • Až ,po další revoluci,budou ti vládní lumpové ,kteří tuto zemi zbídačili, makat ,v pracovních táborech.Tak jim místo stravenek,vařit jídlo,jaké se ,za komunistů používalo na výkrm prasat.
    • Potom je mučit,mučit,mučit !španělská bota ala dubové kolo.Naplnit měch močůvkou a lejt jim to do chřtánů až prasknou,mor na ně *12* *16*
  • Já už 16 let, jako živnostník žádné stravenky nemám, jím po hospodách a kde se dá a za své. Pokud mě tedy zákazník platí faktury za mou práci. Pokud se rozhodne neplatit, mám smolíka. Stát se na mě jednoduše vy**re. To je rovnoprávnost a demokracie, no fuj páni politici, styď te se.
    • Stravenky sice nemáte,ale zato si odečítáte z daní dopravu do zaměstnání a spoustu jiných věcí ,což zaměstnanec nemůže.
      • Hova.o
      • Staň se živnostníkem třeba jen tak na zkoušku a buď rád že si odbudeš v dobře placeným místě svých 8 hodin a máš dovolenou i svátky. Závist tě zaslepuje ale nemáš co když se neumíš zám živit,Já ti na potravu a chlast nechci přispívat.
        • Já mám stravenky a vůbec si proti tobě nepřipadám hloupě. Svých ne 8 hodin, ale zpravidla 10-12 denně si neodsedím, ale makám. Jesli ty máš zaměstnance, kteří u tebe za parádní mzdu 8 hodin denně prosedí, tak nejsi podnikatel, ale charita nebo blb. Já do práce jezdím autem za své, z daní nic neodečítám. Zatímco podnikatelé odečítají z daní auta, motorky a dokonce i lodě, prostě kde co. Výsledek je u nich na konci roku šul nul, takže na daních platí nula nula prd. Ale já je platím každý měsíc, bez úlev. Jestli dokážeš být u jedné firmy 18 let, stále jí něco přinášet, stále se učit nové věci, jazyky atd. a být u svých nadřízených zaveden jako pracovitý a spolehlivý zaměstnanec, můžeš si to se mnou vyměnit. Myslím, že to tvoje podnikaní hravě zvládnu a stravenky ti závidět nebudu. Měl bysis to srovnat v hlavě, ty mi na nic nepřispíváš!
          • A kdo ti platí nemocenskou? Myslíš, že si živnostník se může doma válet s chřipkou a mít za to peňauze? Radši mlč, spolehlivý zaměstnanče a běž radši něco dělat ať u toho lumpa co tě vykořisťuje nepozbydeš té tvé spolehlivosti. Ju?
            • Tak tohle je bohužel hodně hloupý příspěvek. Žádný živnostník mi nemocenskou neplatí, tu si platím z svých daní nepoměrně větších než má průměrný živnostník u nás. Svého zaměstnavatele za lumpa nepovažuji a že i on si váží dobrých zaměstnanců mi nemusíš závidět. Kdybych pro něj nechtěl pracovat, už bych tam nebyl. Není zaměstnavatel jako zaměstnavatel stejně jako není zaměstnanec jako zaměstnanec. Je mi tě trochu líto, ty asi nemáš moc dobrou práci, nebo nejsi dobrý zaměstnanec?
    • To se velmi pletete.Já jsem zaměstnanaec,který má pravidelné měsíční odvody do státní kasy.Když se podívám na tchána,který je tak strašně hrdý,že je živnostník,zjistím,že na daních zaplatí za rok, to co já za tři měsíce.A tím je řečeno vše. *5*
  • Velká sviňárna byla horečná , často korupčně prováděná privatizace všeho co bylo státní a zizkové na čemž se podílely všechny vlády co jichž už tu bylo.. Výsledek je asociální stát kde jedno procento sobeckých občanů zhrabuje pro sebe veškeré zizky a státní kasa je prázdná a zadlužená.Občan je tak vystaven každoročnímu často zbytečnému neodůvodnitelnému zdražování zdražování energií ,bankovních poplatků a dalších věcí a zizky z toho jsou uloženy nikoliv ve státní kase ale třeba v daňových rájích. Včera bylo v TV jak vláda uvolnila na propagaci EU přes 200 miliard .Takovéto mrhání veřejnými penězi za okolností že se má šetřit je trestuhodné ale ne u nás tady si politici hrají na polobohy.VZP utratila na elektronické karty pro své pacienty přes miliardu a těch sviňáren je tolik že se nikdy nevyšetří a tak kdo si za čas vzpomene na ovara Vondru a jeho ProMopro a jiné tunely na státní kasu.Ti co nic nevytvářejí a žijí ze státního rozpočtu tak ještě kradou jak straky a to nemůže dopadnout dobře.Na jedné straně nezasloužený okázalý blahobyt pár procent zbohatlíků a na druhé zbidačení nespokojeni občani a to nemám na mysli lenivé romy kteří si za to že jsou ve srabu mohou sami ale občany kteří chodí do práce.
  • Bohužel jsme národ, ve kterém klidně oškube brácha bráchu. Proto je nám jedno, že za peníze jedněch se mají druzí. Pokud pravdu, tak je to diskriminace. Kalousek má pravdu. Ale jak potom hodnotit to věčné vydržování Romů a dalších nefachčenků, kteří státu nic nedají, jenom berou? I toto je diskriminace všech, co pracuji. Bábo poraď.
  • Nechci z mých daní někomu připlácet na svačinku celý život jsem si platil pivo řádně zdaněným obnosem
    • Proč vzít stravenky, no proto, aby bylo na vládní platy.
      Průměrný Čech bere přes 20 tisíc. Někteří úředníci? Plat vyšší než 100.000
      Praha, 10. října - Ekonomika - Měsíční příjem nejméně padesáti ministerských úředníků přesáhl v prvním roce vlády premiéra Petra Nečase (ODS) 100.000 korun. Uvedl to dnes server Aktuálně.cz s tím, že hranici 106.900 korun, což je základní plat ministra bez náhrad, překročilo 38 z nich. Tři překonali i základní prezidentův plat, který je 186.900 Kč.
  • Nástin demokratické (nikoli pokrytecky sametové) revoluce za právní stát:
    Čím byl ve skutečnosti Listopad 1989? Dovršením Února 1948. Tehdy byl uloupen majetek za biliony, avšak „revoluční" (neústavní) cestou. Tak si to soudruzi a jejich „prognostičtí“ superagenti oposmluvně „zlegalizovali“ pomocí jednorázové, účelové a umělé „strany modrého ptáka“ a „oranžového levého padělku“ namísto bývalé ČSSD. „Lůze" rozdali kuponové knížky, vrátili zničený majetek několika přeživším restituentům (včetně ochočeného mouřenína Havla). Teď rafinovaně svádí všechno svinstvo na ekology, restituenty, pokrokáře, eurofily, zprostituované katolíky, (nikoli však na jim spřízněné voliče KSČ) a každý volič je jim dobrý v jejich absurdní opofrašce: „Každý chvilku krade pilku“. Ohánějí se"standardní parlamentní“ kleptokracií (superagenta a opravdu, ale opravdu vlastizrádce Pružinského, která je pro něj „opravdu tím nejlepším možným řešením“). Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly (TGM).Viz návrh: "Právní stát" na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-oban-nikoliv-koist-politik dále „Demokracie jako náboženství“ Andrease Poppa na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/vzdlavani/330-andreas-popp-o-demokracii-novem-naboenstvi
  • ..bohužel všichni víme ,že to stojí za ..... ale jenom reptáme a kecáme,místo abychom s tím udělali něco zásadního.Dokud nepoteče za krk nám ,každému osobně tak si budeme říkat"jo smrdí to tu příšerně ,ale za to teplíčko to stojí.zapomínáme ale,že všechny systémové kroky prakticky všech polistopadových vlád zavedli trvale zesilující rozpor mezi národem,nejdříve na ty co restituovali,potom na ty conás všechny okradli.poté na ty co mají tento hokus pokus zaplatit..
  • Hlavne bezte zase k volbam, tupe ovce, zase nechte mocipany se sebou nechat hrat tu falesnou hru o tom, jak muzete deni v teto republice "ovlivnit" a zase pak budete marne 4 roky prskat o tom, jak jste byly hloupe, jen do toho, malciki, hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr k volbam :-)))
    • Když jseš tak chytrej, poradíš mi koho volit aby to nebyl lump a gauner?
      • Přemýšlej. Jdi znehodnotit svůj hlas. Dej to té straně o které víš že se do sněmovny nedostane. Pokud k volbám nepůjdeš podpoříš tím procentuelně jenom všechny ty kur.y....
        • Přemýšlej také a podívej se kolem sebe. Za příklad ti dám třeba pražský magistrát. Vedou ho ti, kdo vyhráli ve volbách? Ti, které tam chtěli mít voliči? Rozhodně ne, v boji o koryta se sebranka nakonec vždycky dohodne. U voleb se v tomto státě už dávno nic nerozhoduje. Pokud se tady s tím chce opravdu něco udělat, musí lidi do ulic a hodně křičet a taky bojovat. Po dobrém to s vládnoucí lůzou nikdy nešlo a nepůjde.
          • Je to smutné, ale je to tak!! Dříve také všichni volili KSČ a pak najednou se to otočilo, ale na ulici! I když to naplánoval a organizoval někdo jiný.
          • Souhlasím s tebou ale s těmi volbami jsi mě nepochopil.
            • Pochopil, raději dát hlas pivní straně než nikomu. Procentuální počet ještě ovládám a v tomhle s tebou souhlasím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit