Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Potřebovala bych trochu poradit ohledně skryté kamery. Potřebovala bych totiž dokázat manželovu nevěru. Dává si na vše pořád pozor, ale i tak si myslím, že mi je prostě nevěrný a skrytou kameru vidím jako jedinou možnost. 

    • Také jsem to řešil stejně. Jezdím kamionem, takže jsem víc pryč jak doma. Dlouho jsem si myslel, že mi doma někdo zahřívá postel a díky skryté kameře se mi to potvrdilo. 

      • Tak to jste asi moc rád nebyl co? Kde jste koupil tu skrytou kameru? Poradíte mi prosím, kam se podívat? 

        • Tak co vám budu povídat, za to by asi nebyl nikdo rád. Pokud ale chcete koupit skrytou kameru, kterou opravdu nikdo nepozná, tak se podívejte na stránky obchodu https://www.spyexpert.cz/ Můžete si tam pak najít skrytou kameru v předmětu, který se vám bude hodit do daného místa a bude se to dát dobře zamaskovat. 

    • mun.go

      Nejste si jisti věrností své manželky či manželem, přítele či přítelkyně nebo jen chcete vědět, co dělají za vašimi zády?

      Nabízíme Vám profesionální detektivní služby v oblasti odhalení a prokázání partnerské nevěry (nevěra manžela - muže nebo nevěra manželky - ženy). 

      Detektivové s bohatou praxí Vám zajistí dostatek důkazů. Veškeré služby jsou samozřejmě poskytovány s maximální diskrétností a profesionalitou. 

      Zjistíme, je-li Vám partner věrný či nikoliv, pořídíme důkazy a také poradíme další postup.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit