Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ta cunek to jest cune--je to des jen se na nej podivejte. se nedivim cigosum- ze ho nemaj radi.
  • Ať je pan Čunek jaký chce je jediným který se nebál veřejně vystoupit proti cikánům.
    • Neboj, oni si to snad ciginy zapamatují a natrhnou mu prd.l. Je to stejné, když Kalousek napadl Fishera, že je to Žid. Žiďáci mu to spočítají. Ne hned a ne okatě.
      • Sleduješ jak to vypadá na slovensku 2000 v přepočtu sociálka jen u nás je to chráněný druh! Každý musí pracovat!!! Pan Čunek opakoval frázi, kdo nepracuje ať nejí!
  • dane , ...dalkove ovladany karel ...to se ti povedlo *12* no vidis to po svem
  • J e mi to líto, ale nevím ,co bych na toto panu Čunkovi řekla..... Lidovci mají jeden velký problém.... jsou s e všemi a přitom pořádně s nikým. Pořád vaří tu svoji polívčičku..... Kam je zařadit.. do Národní fronty s komunisty nebo socany? Nebo po bok oDS a jim podobným.... Nejvíce mě štvou, že se tváří jako morální garant..... Vě tšinou tímto se zakrývá velký problém....
  • Že nemá tenhle Chachar zákaz kydat v médiích. Že není za katrem je zázrak, ale ne v našem státě. Doufám, že Zeman neschválí privatizaci církevního majetku, zruší Klausovu amnestii a udělá pořádek v rámci možností v zákonech, parlamentu a v senátu - ten by mohl i zrušit. Čeká nás tendr na dostavbu Temelína, tam budou kauzy. Klaus to s Putinem nestihl okaučovat, to ho asi hodně s..e.
  • Cca. 1 250 000 lidí volilo toho rakušáka a tím pádem ho chtělo mít za prezidenta.
    Považuji to za zradu na tomto národě. A takovýto počet "čechů" to byl ochoten udělat.
    Je dobře se Čunek přiznal, alespoň víme kdo sedí v senátu a jaké zastupuje voliče.
    Ano, hraje se o hodně a teď už víme že je potřeba být ve střehu a na koho si dát pozor.
    • zorro , zapominas na dalsi milion a neni mi jasny kdyz pises ...hraje se o hodne ...o co se podle tebe hraje
  • Jde o hodně...
    A to úplně všem. Těm, kteří zde třiadvacet let ve velkém beztrestně kradli(pardon, tunelovali), podváděli na daních a clech, korumpovali a lhali až se hory zelenaly již nejde jen o hlasy voličů, ale především o velké majetky, peníze a moc,které tímto získali. Mnohým z nich zřejmě i o kriminál. Poctivým lidem jde zase o chleba a střechu nad hlavou, protože četné mafie jsou stále při chuti, za uplynulá léta si zvykly , že jim beztrestně prošlo všechno a naivní občané neuvěřitelně dlouho baštili jejich fígle a "objektivní pravdy " koupených odborníků i s navijáky. V oblbování mas a v utahování opasků nevinným a naivním chudákům se lidé schopní úplně všeho stali v zemích bývalého východního bloku skutečnými přeborníky.
    Hlavní tištěná média (vesměs ve vlastnictví německy mluvících cizinců) hrají rovněž o velké peníze a majetky českých občanů.Sázka na dálkově řízeného Karla, studenty a umělce tentokrát nevyšla, tak je třeba rychle zastavit prvními přímými volbami zvoleného Zemana (nebezpečný precedent ty přímé volby), a to jakýmkoliv způsobem.Současné "elity" ale zapomněly na několik podstatných faktů nebo je prostě ignorují. Mnozí chudí lidé už nemají kam ustoupit,v krizi se sociální problémy vždy vyhrocují(až praskne bublina či spíše trik s finančními deriváty, budou světová ekonomika a tím i křehký dosavadní sociální smír v troskách) a mnozí slušní a do podvodů a zlodějin nezapojení lidé neztratili soudnost a paměť (výplachy mozků a implementace nových morálních principů po převratu byly sice permanentní a neskutečně intenzivní, ale zdá se, že někteří lidé si ještě uchovali zdravý selský rozum i tradiční morální zásady).
    Mocní a bohatí spoléhají na to, že až se dříve či později celá pravda provalí, bude vše již dávno zapomenuté,vyprané do čista, promlčené a tím i nepotrestatelné. Ignorují rovněž fakt, že soudobý kapitalismus žijící jen díky stále větším dluhům, připomíná těžkého pacienta na jednotce intenzivní péče. Systém, v němž vítěz bere téměř vše a svým vděčným lokajům a novodobým nevolníkům dává jen drobečky z bohatého stolu, je dlouhodobě neudržitelný. To si jistě světoví elitáři uvědomují taky.Z naivity a z hlouposti je rozhodně nepodezírám. Proto se obávám záměrně rozněcovaných sociálních, etnických, náboženských konfliktů i velkých krizí a válek se všemi jejich negativními důsledky pro běžné smrtelníky, které by jim velice přišly vhod a které se v minulosti již tolikrát osvědčily jako sice dočasné, ale elitám velký zisk přinášející řešení v podstatě neřešitelných rozporů soudobého kapitalismu.
    Ve hře je hodně.Věřit mainstreamovým médiím a mocným ale může v současnosti ze slušných lidí pouze ten, kdo rád strká hlavu do tlamy hladového tygra. Naivních hlupáků je však na světě stále ještě moc.
    • když se zbavíš těchto elitářů, tak za ně naskočí další.... a za ně další.... A veškerý tento "boj" je o tom, kdo bude další elitář... Je to přirozená touha člověka po penězích a po moci.....Připomenulo mi to noviny z 50sátých let... myslím, že se to jmenovalo Rudé Právo...Hele bolševici se nechávali tajně pasovat svými rituály na rytíře.... *3* Spíš bychom je měli hlídat tak, aby se střídali a ne za ně pokládat tady v těchto diskuzích svoji čest a svoje životy... promiň ty pindale...
  • Cunek zase vyskakuje, p i t o m e c a zlodej. *11*
  • Kde blb, tam nebezpečno.
  • To je banda zločinců

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit