Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • toto je krásný příklad jak odstavit aktivního politika který se ptá a chce odpovědi k věcem o kterých jiní chtějí mlčet nebo jen šeptat v kuloárech.
    "Svědkyně" si vspomene že někdy před X lety, v jakési kavárně pan Čunek dostal jakousi obálku (v prvním tvrzení) s neznámým obsahem. Proč si vlastně vzpoměla po X letech ...?
    Vyšetřovatel posílá "svědkyni" kopie výpovědí pana Čunka (mimochodem to je nepřípustné) a ta opravuje a doplňuje svoji výpověď tak aby to vše mělo souvislost. Toto porušení nikomu nepřišlo divný!
    Prověření příjmů pana Čunka až do doby jeho základní vojenské služby (tj. do doby komunismu). Proč až k 18 / 19 roku?
    Snaha z někoho udělat darebáka v tomto případě byla očividná a zřejmě někým objednaná, ale to se už asi nebude prošetřovat pro politickou nevhodnost.
  • ...jo..celá ta kauza je špína...hlavně ty jeho vylhané trapné výmluvy...
  • ti se budou krýt pořád.
    jako fízlové jsou jedna ruka s právníky,soudci a doktory a naopak.tahle sorta si vždycky pomůže jak jen to půjde a pomůžou si s průserů vysekat aspon s podmínkou.
    ty bys už dávno bručel.
  • proč by si to kočkování neměli zaplatit , občan musí platit každý prd a dokonce státního úředníka formou daní a ještě naprkno když by nákodou něco chtěl třeba u soudů nebo magistrátu. zrušme daně nechť si každý své pivo platí sám a třeba i stravenky i ve sněmovně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit