Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo se bojí Domobrany? A proč? Za další,  proč nesmí probíhat povolávání záložáků na vojenská cvičení? Jaký je k tomuto důvod? Současně, k čemu je tzv. vojenská knížka? A branná povinnost do 60 let věku, když se záložáci povolat na cvičení nesmí?! Proč se má dostat Domobrana do problému s novým chystaným zákonem? Jako že až trestně! Každý z výše uvedeného jistě chápe, že to s naší obranou vlasti někdo koulí do autu! Je směšné,  když se vyzdvihuje význam tzv AZ. Těch je cca max. 2 tisíce. Ale současně jsou nevyužity stovky tisíc záložáků! A ti pomalu stárnou a vymírají. A když se z těchto záložáků nabízí stovky dobrovolníků, kteří chtějí pomáhat při obraně vlasti, tak jsou z nich osoby nechtěné. O čem to hovoří?! Kdo má z Domobrany strach? Proč se nevytvoří něco jako americká Národní Garda? No když toto může být funkční a žádoucí v USA, tak proč ne u nás?! 

    Stát-vlády, nemají zájem o vlastní specifické personální "zásoby". Nechtějí je! Tak potom ale zrušte brannou povinnost a nedělejte z našich záložáků pitomce! 

    A vrátím se k jádru pudla-kdo nás strčil do NATO? Proč neproběhlo referendum? A kdo by, v případě mobilizace, nastoupil na pozice proti například Rusku? Starci? Mládež? Obě skupiny bez výcviku?! To jako vážně? "Volksturm"?! 

    Je tady mnoho otázek a odpovědi se nedočkám. Celé to uzavřu citátem jednoho moudrého (západního) politika, který řekl, že v první den války by se měli postřílet všichni váleční štváči. Možná i tady je důvod, proč ta vojenská cvičení neprobíhají. Ale obranu naší vlasti zodpovědní politici nemají pod kontrolou. To je více než jasné každému, kdo se na toto téma zaměří.  Tak proč ty politiky volíte, voliči? 😈


  • Marcelskrc

    Extremisty z nich dělají media.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit