-
Chacháá a už je to tady. Žádný spasitel národa, jak si mnozí mysleli. Žádný laskavý miliardář, dobrý státní hospodář a kdo ví co ještě si o něm vysnili jeho přihlouplí voliči. Jde čistě o prachy pro Agrofert a následně i pana Bureše.
-
-
... od zdegenerovaných hlupáků jako ty nelze očekávat méně primitivní závěry, vidláku :))))
-
-
Ty bláho odkud tě pustili, který státní ústav se zvýšenou péčí tě připustil k netu ? Raději to vypni a jdi si zase lehnout, aby jsi nedostal na holou od nějakého sličného ošetřovatele *14*
-
-
... pěkně sis to sám ohlasoval, ty dementní blbe, tvé trapné IQ 8 to ale nenadzvedne :)))
-
-
-
Tak tak - jak jsem nejednou napsala = koblihar hrabe jen na svou hromadu a na volice z vysoka kasle...
-
-
Nedal mi milion ,můj hlas nedostal a ani tu koblihu na cukrovku,proto prd já umím také dotace,proto nebrečím.Psal jsem přemýšlejte hlavou a nebudete opět nadávat.
-
nahoře, tedy Oskare a koloběžko, že Okamura nebo spolek okolo Fialy jsou snad něco jiného? A i je naši voliči zvolili.
-
-
Japonec je stejný maso jako Bureš. Strana jednoho člověka je vždycky nenormální.Navíc si asi nikdo neumí představit jaké ekonomické škody by způsobil odchod z EU, jak japonec stále hlásá.
-
-
s charakteristikou Okamury, ale on hlásá odchod z EU i Václav Klaus mladší, který by rád vykousal z funkce šéfa ODS Fialu. A mám dojem, že i samotného Fialu už musí bolet zuby od toho, jak silně je musí zatínat, když se rozpovídá na téma setrvání v EU.
-
-
utrum především ty. Ubyl by ti jeden objekt, do kterého by ses, mohl opírat a kterému bys mohl nadávat. A na který bys mohl svádět i špatné počasí.
-
To jo, to by neziskovky a jiné pijavice měly pak utrum, že? *1*
-
-
-
-
Menšinová vláda, naprosté dobrodiní pro skupinu ANO. Nikdo jim neuvidí na prsty a než se to provalí a podaří se je odstavit budou vaky plné státních i euro peněz dobře uklizeny na účtech někde na Bahamách. *1*
-
... na tebe kašle každý, debílku :)))
-
-