-
Pavel Jégl opět ukázal svůj málo profesionální postoj k Babišově snaze sestavit vládu. Vše, co chce Babiš dokázat podle něj, je jenom jeho snaha naplnit firemní kasu. Ani jednou se nezmínil, co kdyby v tom byl záměr pomoct státu, nám všem. Novinář by měl být objektivní a brát v úvahu všechny možnosti, ne jenom ty negativní, svoje. Ale od Pavla Jégla jsme zvyklí číst většinou jeho emoční postoje a ty potom "chlístát" kolem sebe podobnými články. Ke škodě Tiscali a jeho čtenářů.
-
-
"co kdyby v tom byl záměr pomoct státu, nám všem."
Take o tom snim, kdyz nahodou bdim.Babis pomuze statu, jen kdyz to pomuze 2x vice Buresovi číslo:26085. -
-
BUreš tenhle systém potřebuje zabetonovat a změnit k obrazu svému, nikoliv k obrazu státu na to kašle ze Slovači ho vyhnali, tady si z krimoše uděláme premiéra,jo 27 let stálo za nic a udělalo ze mě podvodama miliardáře,ten lže i kudy nechodí *1* *1* *1*
-
-
A jak nám Hrabiš Kobliha konkrétně pomůže ? budeme mít menší nájem ? levnější potraviny ? kvalitnější potraviny ? levnější benzín ? penzisté se budou mít jako na západě ? těžko
ale pan dzixy bude mít plnou státní kasu, hmmmm skvělé pro běžné občany *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
spasítěl vogo spasczitěl koblyha vogo
-
Mazdo, máš honosný nick, ale mdlý rozum. Proč? Ironizuješ Babišovy možnosti, ale přitom jako naiva se domníváš, že vše, co podle Tebe on by nemohl udělat, by udělala jiná vláda. Bohužel jsi nenapsal, coby argument, která by to mohla být.. Parta zlodějů z ODS, bažanti z Pirátů, černoprdelníci, věční přicmrdávači a vyděrači v každé vládě, nebo snad spasitel Kalousek s Okamurou. Píšeš bludy už jenom proto, že popíráš vše a nic nedáváš.
-
-
No tak včera psali že ano chce dvě sazby DPH a to 19 a 23% takže se chystají všechny podojit asi aby bylo dost na dotace a na provoz EEt....
-
-
No tak přesně na tohle byli ve vládě socani. Pro normální lidi. Jenže se Sobotkem v čele dopadli jak hubkaři.
-
-
Zase pohádka o Andreji spasiteli. Ach jo, nehoří, jednou pro vždy nehoří. *1*
-
-
che che chechtaczka... che che hepczik vogo
-
xxx
-
Ano Okamura podporovaný Ruskem se klepal do vlády a těšil se na odchod ČR z EU. Jeho schopnosti jsou ale přeceňovány, a mimo přímočarých řečí nic nepředvedl. Skutečná politika se ale dělá jinak.
-
-
Ano, 100x se opakuje lež. Já nic to oni a zloděj křičí chyťte zloděje! *3* Populismus a arogance jiných stran je toho vizitkou *14*
-
-
https://www.denik.cz/ze_sveta/pro-trumpa-je-ropa-vic-nez-posvatna-puda-indianu-20171028.html
-
-
Čemu se divíme? Psychopatický "podnikatel". Také máme takové. A měli jsme za komunismu, kdy soudruzi zdevastovali naši zemi víc než Švédové za třicetileté války.
-
-
No soudruzi na to měli 40 let ale po sametoví to stihli za poloviční čas
-
-
xxx
-
-
hele Ostrováku, proč neustále někoho napadáš a častuješ ho vulgárními výrazy? Ty máš jedinou kliku, že dotyční jsou na vyšší intelektuální úrovni než ty, jinak by jsi musel zákonitě skončit na JIPCE, socko
-
-
-
-
-
Zaznělo z Hradu: Babiše pověřím sestavením vlády i podruhé.
Dobré rozhodnutí! -
-
"K dosažení vytčeného cíle jsou vhodné jakékoliv prostředky" (vrah carských dětí Uljanov), tedy i ukrást nick a žblebtat pod ním své výb.itky.
-
Není se co divit. Morálka, čest, přímost, to jsou pro komunisty (i bývalé) a konfidenty StB (i bývalé) sprostá slova. Křivost, zákeřnost, podlost je jim vlastní. Jako jejich vzoru obyvatelům východních stepí.
-
-
No můj ideál to rozhodně není. Být po mém tak visí. A ta čeládka , co vzpomíná na ty doby, co se dalo krást v JZD, pomalu vychcípává.
-
-
To je z programu pirátů? *8* *1*
-
-
-
Zkus jiny = svuj nick...
-
-
xxx
-
xxx
-
Chacháá a už je to tady. Žádný spasitel národa, jak si mnozí mysleli. Žádný laskavý miliardář, dobrý státní hospodář a kdo ví co ještě si o něm vysnili jeho přihlouplí voliči. Jde čistě o prachy pro Agrofert a následně i pana Bureše.
-
-
... od zdegenerovaných hlupáků jako ty nelze očekávat méně primitivní závěry, vidláku :))))
-
-
Ty bláho odkud tě pustili, který státní ústav se zvýšenou péčí tě připustil k netu ? Raději to vypni a jdi si zase lehnout, aby jsi nedostal na holou od nějakého sličného ošetřovatele *14*
-
-
... pěkně sis to sám ohlasoval, ty dementní blbe, tvé trapné IQ 8 to ale nenadzvedne :)))
-
-
-
Tak tak - jak jsem nejednou napsala = koblihar hrabe jen na svou hromadu a na volice z vysoka kasle...
-
-
Nedal mi milion ,můj hlas nedostal a ani tu koblihu na cukrovku,proto prd já umím také dotace,proto nebrečím.Psal jsem přemýšlejte hlavou a nebudete opět nadávat.
-
nahoře, tedy Oskare a koloběžko, že Okamura nebo spolek okolo Fialy jsou snad něco jiného? A i je naši voliči zvolili.
-
-
Japonec je stejný maso jako Bureš. Strana jednoho člověka je vždycky nenormální.Navíc si asi nikdo neumí představit jaké ekonomické škody by způsobil odchod z EU, jak japonec stále hlásá.
-
-
s charakteristikou Okamury, ale on hlásá odchod z EU i Václav Klaus mladší, který by rád vykousal z funkce šéfa ODS Fialu. A mám dojem, že i samotného Fialu už musí bolet zuby od toho, jak silně je musí zatínat, když se rozpovídá na téma setrvání v EU.
-
-
utrum především ty. Ubyl by ti jeden objekt, do kterého by ses, mohl opírat a kterému bys mohl nadávat. A na který bys mohl svádět i špatné počasí.
-
To jo, to by neziskovky a jiné pijavice měly pak utrum, že? *1*
-
-
-
-
Menšinová vláda, naprosté dobrodiní pro skupinu ANO. Nikdo jim neuvidí na prsty a než se to provalí a podaří se je odstavit budou vaky plné státních i euro peněz dobře uklizeny na účtech někde na Bahamách. *1*
-
... na tebe kašle každý, debílku :)))
-
-
-
xxx
-
-
Koloběžka, jak k tomu přijde, holka
-
-
K cemu...?