Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na naší politické scéně už je tolik udavačů,pretoriánců,fosilií a jiných mentálně nezámožných individuí,že mně už programy dalších lhářů nemohou nijak nadchnout.


  • Zmíněný program nových levicových subjektů je převážně sympatický, je vidět, že autoři programu zohledňují palčivé problémy současnosti, že lidé nejsou spokojeni s bohatnutím bohatých gaunerů a s chudnutím chudých poctivců. Ale je nutné se zbavit jasánkovského či pirátského hurá-nadšení a sundat růžové brýle, protože největší paraziti současnosti mají na své straně mocenské struktury - tak, jak si to přáli ti, kteří instalovali Hitlera do nejvyšších mocenských struktur. Největší paraziti a škůdci, kteří nám každodenně zatraceně znepříjemňují život, jsou zoceleni minulými a současnými "klopýtnutími" a jejich právníci a  další poskoci usilují všemožně o fixaci poměrů, v nichž se nadále budou chudí skládat na blahobyt jednoho procenta nejbohatších a parazitních struktur. 

  • Babylon doplatil na to, že si lidé nerozuměli. Ono se to někdy hodí jako nástroj ve smyslu rozděl - a panuj.

    Příliš jsme si zvykli nálepkovat a zjednodušovat. ODS= pravice; KSČM = levice! Ale tak to přeci není.

    Současná "levice" - to jsou osoby živící se především tím, že pronajímají práci a za to pobírají mzdu. Platí daně (protože jim nic jiného nezůstane, strhávají se z platu - a nikomu to nepřipadne zvláštní) celý pracovní život a přispívají naprosto pravidelně do státní kasy (také z platu). U jiných skupin obyvatel to až tak běžné není (mají různé výjimky, zvláštnosti a specifika). Tihle lidé (pracující) představují ten levicový směr - osoby žijící z práce.

    Jistě nebudete předpokládat většinově levicové myšlení od restituentů, majitelů nevěstinců a prodejen suvenýrů v centru Prahy. To jsou jinak hodnotově orientované skupiny. 

    A na programech politických stran mě(možná jen osobně) vůbec nezajímá PROTI komu a čemu chtějí bojovat. Zajímá mě ZA CO a za KOHO chtějí bojovat. Tedy pokud je to slovo bojovat v demokracii na místě. 

    • levice bojuje za Rusko a pravice za USA.Oba směry společně pak bojují proti svým občanům.

      • KIMCID

        Levice za Rusko 🤣🤣Tam je mafianskej kapitalismus tam ti na levicové názory slyší už jen pár komunistů co se nesmířilo s pádem CCCP .

        • jo,tak to v Rusku je,ale u nás dostávají komunisti erekci jen když na Rusko pomyslí.

        • Asi tak nějak to je. není třeba nálepky. Jen je potřeba, aby si každá společenská skupina definovala jasně své zájmy a ty zastávala. mají na to totiž v demokracii právo. 

          Nemusí se mi líbit pozice lidí práce, když sám nepracuji.

          Nemusí se mi líbit pozice rentiérů, když žádnou nečerpám.

          To ale není důvod bojovat proti něčemu. je to ale důvod bojovat za své zájmy a potřeby, to je legitimní. 

          • no -bojovat za své zájmy- to jsou silná slova,do skutečného rizika,t.j. do kriminálu nebo na smrt dnes nejde nikdo a tudíž místo bojovat bychom měli říkat usilovat. Problém jsou ale i ty -své zájmy-.Ty partaje jsou napojené na jakési nadnárodní struktury a to dělá divný dojem zaprodanosti.

            Takže-kéž by zájmy našich politiků byly i v našem zájmu národním a kéž by byli politici ochotni pro ně i riskovat .


            • Jo, jo, máte pravdu předsedo😊

  • bylo by třeba se v tom vyznat,což já se teda nevyznám.Jsou tu pojmy:

    Neomarxismus,Nová levice,Levice,Liberální demokracie,Globalismus.

    Velmi pravděpodobně jde o synonyma.Co o nich vím já je to,že v čase první byla Globalizace,pojem se objevoval už na konci 90.let.Později se ukázalo,že jde o aktivitu miliardářů z Bilderbergu ,kteří se chytili teorií Kallergi-Coudenhoveho a stvořili útvar EU (hlásící se k tzv.Liberální demokracii=potláčení evropanů a evropské kultury národů)v,v USA to byla Clintonová,která tam jak víme nevyhrála.

    Pojem Neomarxismus a Nová levice jsem poprvé četl ve článku o zničení sochy generála Lee a bylo to spojeno s propagací negritudy.

    Z toho mi vychází,že Neomarxismus=Nová levice=Globalismus=Kallergi a migranti=Bilderberg.Tedy,že aktivity těch pouličních levičáků jsou řízeny miliardáři z Bilderbergu.

  • KIMCID

    Levice nikdy

    • Škatulkování na levici a pravici stále více ztrácí ze svého významu. 

      • V té "hranaté" podobě - dobří a špatní docela určitě. je to novinářská berlička.

        každý z nás najde preference, které by se daly určit jako pravicové, stejně tak jako ty, které by se daly označit za pravicové.

        Život není levý nebo pravý. Jsou to dvě větve jednoho stromu. 

  • Už jste někdy přemýšlěli , proč vám někdo dává konkrétní informace , někdy jako na stříbrném podnosu??? Myslí si snad někdo , že má ty nejlepší informace přímo od zdroje??? Kdo dokáže tím správným způsobem vytvořit v sítích tu správnou atmosféru???   Iluze , že jste součástí nějakého hnutí a , že na ulici kde jste nejvíce vidět  to vše vyřešíte mimo pravidla, která zde stanovili ti nejbohatší je velice naivní. Tam , kde se točí peníze tam budou vždy ti nejschopnější všeho!!!   Pokud je někdo u zdroje, tak se můžete na ulici třeba rozkrájet ale nic na tom nezměníte!!!  Pokud už jsou nějaká pravidla , kterí vám dávají prostor ( třeba volby ) , tak je nutné tuto šanci využít bezebytku!!!   Hulákáním na ulici vyvoláte akorát anarchii a poškozování věcí třetích osob.Podle mého je lepší správce ten kdo už je bohatý a něco dokázal , tím nemyslím rozkradl ale vybudoval. Smečka tzv. tradičních stran se proflákla dost na to aby dostala doživotní zákaz. Vždy si říkám, jak jsme bohhatý stát , který dokáže uživit takovou spoustu parazitů a ještě máme co jíst. Neseďte na zadku a choďte k volbám , diskutujte možnosti, sbírejte informace ale nechoďte někde hulákat to dělají placení statisté.

  • Jednotlivé podmnožiny tzv. levice jsou zahrnuty pod pojem "bolševici"!

    Tj. zrádci vlastního národa, co se nechají koupit za jidášovských třocet stříbrných.

    A o těch třicet je mezi těmi podmnožinami rvačka... 

    Jo - a ten Jidáš se nakonec oběsil... 

    Kéž by ho i tito "Jidášové" bolšwvického plemene ráčili následovat na jeho pouti!

    • „....lidé zůstávají stejní, jenomže teď víme líp, kdo je kdo. Kdo je slušný, byl slušný vždycky, kdo byl věrný, je věrný i teď. Kdo se točí s větrem, točil se s větrem i dřív, kdo myslí, že teď přišla jeho chvíle, myslel vždycky jen na sebe. Nikdo se nestává přeběhlíkem, kdo jím nebyl vždycky, kdo mění víru, nemá žádnou.... Kdo nenávidí, měl v sobě tu nenávist vždycky, kde by se v něm tak najednou vzala …..

    • Ale, ale, pane Janáku, tak zdánlivě sečtělý člověk a takové podivné tvrzení? Že by více žluči, než úvah? No, každý máme slabší chvíli----

  • josef.chmela

    Levice je životaschopná pokud se spojí. Lidé ji opět budou volit až poznají, že pravicoví trolové jim nezajistí důstojné platy a žití. Chvíli to ale bude trvat, protože lidi ještě neokusují trávníky a nepadají na držku.

  • Gorobilypes

    On tu chce ještě někdo něco zleva?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit