Dá se naučit milovat jídlo, které nesnášíme?
-
Toníku, proč myslíte, že píšu svůj příspěvek pod vlivem názoru redaktora...?
-
Když jste ji ani neochutnal a píšete své názory pod vlivem subjektivních názorů redaktora, tak...
-
Obecné považování špenátu za hodnotný zdroj železa je nepravdivé - vzniklo matematickou chybou, když byla při analýze hladiny železa v extraktu z listů špenátu špatně napsána desetinná čárka ve výpočtu, takže hodnota železa byla ve výpočtu desetkrát vyšší, než ve skutečnosti. Až nedávno napadlo jednomu studentu chemie v USA analýzu zopakovat. Nevěřil svým očím - i šel do archivu a chybu našel...
Jinak v případě špenátu jde o zeleninu, nelíšící se od ostatních...
Osobně jej mám oc rád...
-
No, že by pisatel snášel vejce, to ho jistě nikdo nepodezírá. Jestli však vejce nosí, to je jiná.
Jinak smažená vejce s cibulkou bych neodmítl.
-
Já třeba nesnáším vejce - od toho mám slepice...
Ale smažená vejce se cibulkou, to je pro mne pochoutka.
Nebo "falešný mozeček" z kvasnic.
Nebo....
-
Já si před půl rokem začala dělat smoothie a dám si tam třeba i tu brokolice, kterou jsem předtím nikdy nemusela. Když se kouknete na recepty, hned poznáte, že kouzlo je v kombinování ovoce a zeleniny. Něco, co vám nechutná, ale je to zdravé, se dá ve smoothie chuťově zamaskovat jinou surovinou.
Dělám smoothie i dětem a ještě nepoznaly, že pijí špenát. Stačí, aby smoothie bylo barevné a dost sladké..
-
Myslíš i tu smradlavou francouzskou "pochoutkou"...?
No, já nevím...🙂
-
Je to jen a jen otázka hladu...
Když má jeden hlad, tak sní i to,
po čem by normálně vomitoval....