Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to trozku blbe dopadlo, co? Mela ji proste rict, ze neni dostatecne kvalifikovana a hotovo. To bylo jasny, ze si pani Romka hned pujde stezovat. (ja bych taky, kdyby me podnikatelka rekla ze kvuli me etnicke prislusnosti me nechce zamestnat) V takovychto pripadech je lepe lhat..
  • Paní POUZE PREZENTOVALA NÁZOR DEKLAROVANÝ KANADSKOU VLÁDOU a vládou Velké Británie, které ze stejného důvodu zavedly výza a kontroly na hranicích. Jen diskriminační, rasistický soud by ji mohl odsoudit. . Rómové přišli celkem nedávno přes Balkán a Slovensko do ČECH a my jsme je na rozdíl od Kanady a jí podobných zemí přijali, dostali byty a sociální dávky, včetně příspěvků o nichž sociálně slabým bílým občanům nikdo ani neřekl - příspěvek na studium, na dojíždění z odloučených oblastí apod.
  • Jedno staré přísloví říká,že když zloděj okrade zloděje,tak se i Pán Bůh zasměje.A senátoří nejsou nic jiného,než parazité,na naší státní pokladně.I vytvoření Senátu je jednou z příčin,že se dnes řítíme ke státnímu bankrotu.Kdyby ti političtí lumpové,kteří se dostali po údajné revoluci k moci,ve snaze po komumunistech vše přeorat,neudělali z řádně pracujících cikánů a plátců daní,stádo většinově se povalující na podpoře,tak by dnešní problémy nebyly.Komunisté ti uměli vládnout.Ale to stádo lumpů,kteří se díky troubovitosti obyčejného českého blba,protlačilo do politiky,umí krást mnohem více než cikáni.Dále národu lhát a astronomicky zadlužovat tuto zemi.Prostě politický dobytek,který už dosahl jateční váhy.
    • tak tohle je reakce totálního debila
  • Pane Petře,
    jsou tam velice zajímavé texty.Apropos-otec mého známého pracoval za Masaryka jako policista.Pokud se u nich v obci objevil cikán,hnal ho pendrekem za hranice katastru.A nikoho by v té době nenapadlo označit toho policajta za rasistu.A to je nám dnes předkládána doba první republiky jako příklad vrcholné demokracie.Proč dnes taková změna?Jiná doba?Stoprocentně si dovolím tvrdit,že každý slušný občan této republiky(většinou ti co fandí českým sportovcům) nebude považovat politiky první republiky zy rasisty.Ano.selský rozum znamená mimo jiné staleté zkušenosti našich předků s něčím,co považovalo usedlíky za hlupáky,kteří dřou od rána do večera.A proto je potřeba je okrást a ještě se jim vysmát.
    Malý testík pro účastníky této debaty.Přátelé,jak se na Slovensku řekne "lhát".
    Toto slovo tam užívají pěkně dlouho,i dnes a všichni.A je to v pořádku.Nepodceňujme moudrost národů.Nejsem rasista(není to klišé).Nejsem ani člověk,který hledá problém jenom aby zapomněl na problémy ostatní.Chci jen,aby se za pravdu netrestalo.
    • Pravdo, to je výstižné, s tím nelze než souhlasit. Za první republiky sloužil policajt občanům k ochráně jejich práv a s lumpy se nemazal. Když policie chytila lumpa, měl na vybranou zůstat týden v policejní šatlavě, které samozřejmě nebyly takovými pensiony jako dnes. A když nesouhlasil a chtěl jít k soudu, tak mohl mít jistotu, že soud mu vyměří nesrovnatelně víc než ten týden. Proto si to ti lumpové většinou rozmysleli.
  • To je pořád keců kolem cikánské pakáže. Na ně platil jedině ten s tím knírkem.
    A bude hůř, množí se jak potkani a zaplavují zemi.
  • Prosím,Ottův slovník naučný hovoří jasně.Pod písmenem "c"(nikoliv "r")najde každý odpověď.Tato fakta se nedají oddiskutovat. A nebo životní zkušenosti našich předků se nemohou dnes zveřejňovat?
  • Právě pro jejich vlastnosti je v dávných dobách vyhnali i z Indie. Teď se toulají světem a zkoušejí všude, co si můžou dovolit. Bohužel mají u nás volební hlas. Pracovat nebudou nikdy, těch slušných je mizivé procento. Oni nejsou nezaměstnaní, jim se prostě nechce dělat. Jsme obviňováni z rasismu, i když to žádná rasa není, jen etnikum. Eurohujeři a europolitici nám kážou, co všechno jim máme dát a jak nemáme připustit, aby se od nás nestěhovali - a podívejte, jak s nima Sarkozy zatočil, když se mu usídlili u Paříže. Jak může vůbec někdo věřit frantíkům, když nás už tolikrát podrazili? Jsme snad rasisti? Ani náhodou - proti Ukrajincům a Vietnamcům - máme snad něco zásadního? Proč asi? Protože Vietnamci prostě nejsou nezaměstnaní!
  • ČT a humanisté typu Jelínka nadřazují právo Romky(nebýt diskriminovaná při ucházení o zaměstnání)právu podnikatelky(právo vlastnit a chránit svůj majetek a svobodně s ním nakládat).Je to její prádelna, odpovídá svým majetkem za škody, které zákazníkům způsobí i její zaměstnanci(prádlo ukradou,poškodí) a když jí zaměstnanci poškodí nebo ukradou pračku nebo prací prášky,také to zaplatí ze svého.Tlučhubovi Jelínkovi, který pobírá peníze za zbytečné kecy, které nikomu na chleba nevydělají, se to mluví. Ale když vznikne škoda na majetku podnikatelky nebo bude muset podnikatelka zaplatit škody, které způsobili zaměstnanci, tak se ptám zaplatí to Romka,ČT, Jelínek nebo snad jiný darmošlap publikující rádoby bohulibé texty za peníze daňových poplatníků? Nikoli zaplatí to ta podnikatelka a ještě přijde o zákazníky.
  • Hlavně by je neměli diskriminovat úřady. Když mi pracovní úřad nabízel do mého 15 členného kolektivu ciganu, tak jsem se ubránil rovnosti . Úřad práce má 100 zaměstnanců , až z nich bude 10 cigošu, potom zaměstnám i já jednu ciganku, a bylo vymalováno. Obdobný princip by měl platit i na ministersvech. Pak budu vnímat doporučení těchto institucí.
    • Výborný názor *4*
  • Mám velmi špatné zkušenosti s cikány,paní dávám za pravdu.!!!Litovala jsem jejich děti dala jsem jim krásné oblečení po dětech,hodily to do popelnice a řekli si o peníze a cigarety.,když jsem odmítla tak se mi vykáleli na rohožku a ukradli mi popelnici kovovou.Možná,že se najdou i slušný,ale já nevěřím.
    • Rychle narůstající cikánská populace je obrovskou ekonomickou zátěží pro každou evropskou zemi ať se podíváte od Bulharska,Rumunsko,Maďarsko,Slovenskou až po Česko.Kde je jich moc tak tak země zásadně neprosperuje a navíc vypadá zdevastovaně a zaostale.Slováci jsou rádi že se stahují od nich do Čech za vyššími soc.dávkami jelikož každý cikán až na pár vyjímek je velkou ekonomickou pro stát od narození až do smrti. Je třeba změnit zákon a udělat strop na soc.dávky na jednu rodinu jinak dopadneme j zanedlouho jako národ podobně jako Srbové v Kosovu. Populační explozí a agresiivitou nás cikáni připraví o tuto zemi.Jsou to podložená fakta nikoliv šíření poplašné zprávy stačí si vzít kalkulačku do ruky a spočítat kolik mají dětí v rodině oni a kolik my. Hra naších politiků na pseudodemokracií naše potomky uvede do bídy a neřešitelných problémů a nedá se v budoucnu vyloučit ani občanská válka.
      • Kroky k tomu již byly učiněny - viz prohlášení, které zaznělo v minulých dnech na sjezdu Cikánů: Chceme, aby nám vydělili kus území, kde budeme žít a vytvoříme si vlastní správu. Ještě zapomněli dodat, kdo je má na tom území - podle jejich představ - živit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit