Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra na rádoby demokracií je falešná a pokrytecká.Cikán zůstane cikánem ve stejné nynější podobě i za dalších 100let. Když já ráno vstanu a naplánuji co za ten den udělám tak cikán zase plánuje jak mi to čorne.Mají to v genech ,zahálku a zlodějinu a předávají si to z generace na generaci.Kdo se na to umí podívat nepokrytecky se zdravým selským rozumem tak musí být pouze pesista a nepodporovat jejich populační explozi která naše potomky uvrhne do neřešitelných finančních bezpečnostních a existenčních problémů.Když jde skupina cikánů po hromadě tak nejdou hledat si práci ale jdou na lov.Který je čím dál tím brutálnější .Nejen že někoho okradou ale ještě ho zmlátí tak že se štěstím přežije.Nedat jim zadarmo ani korunu a zavíst strop na soc.dávky na jednu rodinu jak to zavedli Slováci jinak jejich exodus do Čech bude pokračovat a tím i drancování a vyžírání této země , hloupými a pokryteckými politiky řízené. *12*
  • ČT a humanisté typu Jelínka nadřazují právo Romky(nebýt diskriminovaná při ucházení o zaměstnání)právu podnikatelky(právo vlastnit a chránit svůj majetek a svobodně s ním nakládat).Je to její prádelna, odpovídá svým majetkem za škody, které zákazníkům způsobí i její zaměstnanci(prádlo ukradou,poškodí) a když jí zaměstnanci poškodí nebo ukradou pračku nebo prací prášky,také to zaplatí ze svého.Tlučhubovi Jelínkovi, který pobírá peníze za zbytečné kecy, které nikomu na chleba nevydělají, se to mluví. Ale když vznikne škoda na majetku podnikatelky nebo bude muset podnikatelka zaplatit škody, které způsobili zaměstnanci, tak se ptám zaplatí to Romka,ČT, Jelínek nebo snad jiný darmošlap publikující rádoby bohulibé texty za peníze daňových poplatníků? Nikoli zaplatí to ta podnikatelka a ještě přijde o zákazníky.
  • Myslíte si, že když budeme černé nazývat růžově a povaleče diskriminovanými, že se něco změní k lepšímu? Zloděj zůstane zlodějem, a já nevím proč bychom to neměli říkat naplno. Ať už jdou ti ochránci romských práv od p.rdele!!! A pěšky
  • V každé lokalitě kde je hodně darmožroutů bych navozil velkou kupu písku a nechal je tam přehazovat na tři směny. Za to by pak dostali státní prachy, které teď berou za ležení na kavalci. Neměli by čas na blbosti a utužovali by svoje zdraví.
  • Špatný zákon, který by měl být předělán...
  • Také s nimi mám špatnou zkušenost. Pomohla jsem jim, když prosili, ale vzápětí se hned obrátili a zbili mě.
  • Mám velmi špatné zkušenosti s cikány,paní dávám za pravdu.!!!Litovala jsem jejich děti dala jsem jim krásné oblečení po dětech,hodily to do popelnice a řekli si o peníze a cigarety.,když jsem odmítla tak se mi vykáleli na rohožku a ukradli mi popelnici kovovou.Možná,že se najdou i slušný,ale já nevěřím.
    • Rychle narůstající cikánská populace je obrovskou ekonomickou zátěží pro každou evropskou zemi ať se podíváte od Bulharska,Rumunsko,Maďarsko,Slovenskou až po Česko.Kde je jich moc tak tak země zásadně neprosperuje a navíc vypadá zdevastovaně a zaostale.Slováci jsou rádi že se stahují od nich do Čech za vyššími soc.dávkami jelikož každý cikán až na pár vyjímek je velkou ekonomickou pro stát od narození až do smrti. Je třeba změnit zákon a udělat strop na soc.dávky na jednu rodinu jinak dopadneme j zanedlouho jako národ podobně jako Srbové v Kosovu. Populační explozí a agresiivitou nás cikáni připraví o tuto zemi.Jsou to podložená fakta nikoliv šíření poplašné zprávy stačí si vzít kalkulačku do ruky a spočítat kolik mají dětí v rodině oni a kolik my. Hra naších politiků na pseudodemokracií naše potomky uvede do bídy a neřešitelných problémů a nedá se v budoucnu vyloučit ani občanská válka.
      • Kroky k tomu již byly učiněny - viz prohlášení, které zaznělo v minulých dnech na sjezdu Cikánů: Chceme, aby nám vydělili kus území, kde budeme žít a vytvoříme si vlastní správu. Ještě zapomněli dodat, kdo je má na tom území - podle jejich představ - živit.
  • Právě pro jejich vlastnosti je v dávných dobách vyhnali i z Indie. Teď se toulají světem a zkoušejí všude, co si můžou dovolit. Bohužel mají u nás volební hlas. Pracovat nebudou nikdy, těch slušných je mizivé procento. Oni nejsou nezaměstnaní, jim se prostě nechce dělat. Jsme obviňováni z rasismu, i když to žádná rasa není, jen etnikum. Eurohujeři a europolitici nám kážou, co všechno jim máme dát a jak nemáme připustit, aby se od nás nestěhovali - a podívejte, jak s nima Sarkozy zatočil, když se mu usídlili u Paříže. Jak může vůbec někdo věřit frantíkům, když nás už tolikrát podrazili? Jsme snad rasisti? Ani náhodou - proti Ukrajincům a Vietnamcům - máme snad něco zásadního? Proč asi? Protože Vietnamci prostě nejsou nezaměstnaní!
  • Zase to odprdne slušný člověk, který tvoří pro stát hodnoty. Přitom ta paní neřekla nic špatného. Myslím, že dobrý právník by ji z toho mohl vysekat. Ona jasně popsala důvod proč...
  • Prosím,Ottův slovník naučný hovoří jasně.Pod písmenem "c"(nikoliv "r")najde každý odpověď.Tato fakta se nedají oddiskutovat. A nebo životní zkušenosti našich předků se nemohou dnes zveřejňovat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit