Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • By měl jít ... Tak to mě pobavilo... Proč ne - půjde?

    Proč?! - protože všichni víme, jak rozhodne naše slepá, dvojí justice...
  • Tento hnůj všech hnojů? Tento vyhlášený křivák? A tohle chce tady hrát oběť, kterou je třeba zprostit obžaloby? Tak to se moc povedlo! Zatím je tady tenhle tipek takovou vyhlášenou ikonou.Ikonou podvraťáctví a křiváctví.Takový vyhlášený certifikovaný odpad společnosti. Srovnatelný s takovými gaunery jak třeba Železný.Krásný pocit s tím žít celý zbývající zpackaný život?Každý si na něj může ukázat prstem a uplivnout.
  • Kapři si sami rybník nevypustí... *5* Další zpráva jen tak na oko, aby se neřeklo. A že jich už bylo...
  • blegh
    Měl by, ale nepůjde.
  • Ještě něco. Každý se brání, jak to jde. Já kdybych byl ve vládě, tak bych bral úplatky a říkal bych, dejte úplatky a ne neber úplatky nebo se z toho zblázníš. Je pravda, když nevezmu úplatek, tak se s toho zblázním. Někdo dává, druhý bere. Stát nás okrádá, jenom už když se probudím. Někdo jako Babiš to dělá legálně, státní nebo evropské peníze si vezme ve formě dotací a nikdo na něj nemůže, pokud tyto dotace nevezme do vlastní kapsy. Nedávno byl hezký pořad v TV jak nějací domorodci s pralesa říkaly. Když přijmeme Vaše zákony, tak budeme dělat, dřít, budeme unavení a nikdy nic mít nebudeme a budeme dělat na Vás. Budeme brzo umírat a budeme živořit. Když toto řekne domorodec s pralesa, který má kolem pasu provázek a ženy chodí na hoře bez, děti nazí, tak jsou chytřejší než celá Evropa. Tyto evropské zákony jsou pro novodobé otroky co z nás vlády dělají. Stát ať ode mne nic nechce a já nebudu nic chtít od něj. Já jsem již nebyl u lékaře 25 let. A stále platím a platím jako blbec. Nakonec mi vláda řekne plať si na důchod, bože kde to jsme?
  • Tak na to si počkám, Vlk taky sliboval. Dopadne to tak, jak jsme si již zvykli. Řeknou mu TyTyTy, a bude. Když bude chtít, ošulí stát ještě o pár mega za újmy, kterých se na něm justice, tudíž stát dopustil. Kadlec řídil s 1,5 promile, naboural pár aut, potom se snažil utéct a výrok soudu, byl zproštěn obžaloby. Jo, to kdyby to udělal dělník, tak by šel sedět. U nás jsou beztrestní herci a herečky, policajti ( hlavně ti vyšší) a politici. Na ostatní platí zákony a jsou trestáni, vždyť je to lůza.
  • Ty "gule" zmiňovaných "hochů" bych s radostí chirurgicky odstranil! (Jsou postiženy rakovinou a nemají správnou reprodukční schopnost! Tak proto!).
    Za ty prasárny, kterých se dopouštěli, dosud se dopouští a dopouštěti jistě budou, jak jest psáno mezi řádky ve stanovách jejich rodné strany.
  • Zajímalo by mne, když ho soud osvobodí, kdo to bude platit soudní náklady, státní zástupce? Pokud někoho obviním s trestného činu, který se nestal, tak bych mněl nést i náklady s tím spojené. Sám bych měl být obviněn s křivého obvinění.
  • Je to chlap s gulama.
  • Lobbing by měl být trestným činem - co má co někde po vládě ošlapovat nějaký vyčůraný kluk a vybírat úplatky za ovlivnění nějakého rozhodnutí?

    Vláda snad má rozhodnout na základě odborného posouzení problému...
    • Podvod za ery Nečase a před ním Topolánka byl na denním pořádků,je však zajimavé,že všechny ty zloděje a podvodníky obhajuje vždy právě JUDR Sokol.Stejně jako Dalík by měli být obvínění jak Ondra,Topolánek tak Parkanová.Proč asi JUDR Sokol neobhajuje i DR Ratha?.
      • Protože Dr. Ratha se ostatní zloději, korupčníci, grázlové a gauneři rozhodli nechat vykoupat. JUDr. Sokola si nechávají pro sebe. A Dalík je malá ryba, právě jen ten vychcaný fracek, který se snažil trapně předstírat, že má na něco vliv, aby mohl taky něco trhnout. Ty skutečné velkogaunery, kteří ten vliv reálně měli a hrabali desítky miliónů, Hávu, Bartáka a pod., ty nikdo neobžaluje, natož aby je soudil...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit