Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať je válka jaká chce, hlavně, že nějaká je, říká PePa. 

  • Podle 107PeP ruské informační válce musí čelit celý svět,hlavně když hackeři ovlivňovali volby v USA,došel jsem k přesvědčení máme čeho bát.Tedy že kdysi odmítnutý radar bude s plnou silou zpět a ejhle,budou základny,budou vojska s nadřazeným postavením,máme se na co těšit.Opravdu to silně připomíná otázku konečného řešení.

  • PePa je veliký objevitel!
    Vždycky, když se vede válka, tak neexistují informace, ale jen a jen propaganda. Ze všech válčících stran. 

  • f2sulik

    Kyjev včera vydal dva fanatické rozkazy, které ukazují, že porážka je přede dveřmi.

    1. Podle prvního rozkazu se s okamžitou platností zakazuje všem nemocnicím přijímat k léčení na plánované operace jakékoli muže ve věku 18 až 59 let, bez předchozího souhlasu místního vojenského komisariátu! Každý, kdo od teď na Ukrajině potřebuje léčení v nemocnici, musí nejprve získat povolení od armády, jinak léčen v nemocnici nebude! Důvody jsou dva – Ukrajinci si začali léčit své choroby, které zatím z ekonomických důvodů přecházeli, aby se vyhnuli odvodu. Armáda evidentně potřebuje další lůžka pro zraněné vojáky. 
    2. Podle druhého rozkazu se všem mužům s brannou povinností podle stanného práva s okamžitou platností nařizuje, aby se dostavili do 10 dnů od okamžiku vyhlášení rozkazu k odvodu do armády! Podle rozkazu se také všem mužům zakazuje s okamžitou platností se stěhovat mimo svůj mobilizační okres. Kdo nyní žije jinde, než je příslušný k odvodu, se musí přestěhovat, a nebo přihlásit v novém místě! Technicky toto opatření znamená všeobecnou mobilizaci. Tedy konec výběrového povolávání odvedenců na frontu. Toto opatření se využívá pouze v krajním případě! Ztráty jsou tedy mimořádně velké!...
  • Normální občané čr čelí  maximálně pětidemenci, s tebou v čele. A to je horší.
  • "Česko podle Pavla není s Ruskem v tradiční válce, která se vede konvenčními zbraněmi."

    Pávkovi nevěřím. Fiala říká, že ve válce jsme a Fialovi věřím vše, co z něj vypadne!

    • goyim

      Génius stosedmička Pávek asi myslel informační válku. V té jsme ale prakticky permanentně, takže jeho pointa je nula nic. Možná, kdyby začal řešit manipulaci vlastních obyvatel celkově, tzn. i manipulaci západníma médiama, tak bych ho mohl brát vážně. Takhle jsou to ale jen takové pokrytecké prdy pod fousy jednoho gumového slouhy.😂

    • 😯...😉

      • "27. února 2022  7:13,  aktualizováno  14:00

        Ukrajina dostane z Česka další zbraně v hodnotě 400 milionů korun. Po poledni to schválila česká vláda. Premiér Petr Fiala o tom před tím jednal s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským. „Jsme ve válce. Je to útok proti svobodnému světu, musíme udělat vše, abychom Putina zastavili,“ řekl Fiala v debatě na Primě.

        Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vlada-ukrajina-valka-fiala-pomoc-demonstrace-krizovy-stab.A220226_230113_domaci_maka


        Ještě něco není jasné? 

  • Ahoj mun.go. Ten státní zástupce je blbec.

  • goyim

    "Další konference o Ukrajině: ČR podle Pavla čelí ruské informační válce"

    Realita: Občané ČR jsou prokazatelně manipulováni propadandou ze západních médií a tato zločinná vláda včetně hradní gumy to podporují.

  • mun.go

    Podle PP se bojuje o veřejné mínění, o to, zda lidé budou odlišovat oběť a agresora, zda státy dokážou své chování obhajovat před svými občany, ale i o to, zda si napadená země udrží vůli a odhodlání bránit se a věřit ve vítězství.

    To je jednoduché. Pokud je na cizím území spřátelená mocnost, je tato zcela v právu a o žádnou agresi nejde. Takto musí stát obhajovat své chování před svými občany.

    ---

    Prezident zmínil, že zdroje informací jsou při jakékoliv vojenské agresi prvním cílem útočníků, odstřižení lidí od informací totiž může pomoci k úspěchu.

    Zřejmě proto vláda České republiky zakázala v roce 2022 v prvním kole osm webů a v druhém kole šest webů, které šíří dezinformace a podporují hnusné lidi a jejich činy. 

    Na Wikipedii dokince existuje "Seznam dezinformačních webů v češtině"

    • mun.go

      Soud dnes osvobodil češtinářku Martinu Bednářovou, která čelí obžalobě za popírání ruských válečných zločinů na Ukrajině. Podle soudkyně není skutek učitelky trestným činem. Verdikt není pravomocný, státní zástupce se na místě odvolal.

      • Státní zástupce pravděpodobně nezná Českou ústavu a Listinu základních práv a svobod a proto by měl být okamžitě vyhozen.

  • Další s diagnozou Rusofobie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit