Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím je pravda, že Kalouskova rodina jede v terminálech. Pak bych se nedivil. Kalousek předal majetek manželce a jede po všem co vynáší. Co na to Kubice?
  • Véčka pořád na něco čekají. Pořád lezou do zadku ODS a TOPákům.Voliči zase čekají, kdy konečně Véčka budou hlasovat svobodně bez stranické diktatury a podle poslaneckého slibu.
  • Věčkaři jsou pouze prolhaný lidský dobytek a pěkně nám zrají,aby mohli být po revoluci,řádně naraženi na kůl.Za svůj podíl na zbídačení této země.
  • To je pravda. Za soc. všichni poslanci hlasovali jako !jeden muž". Dnes nehlasují poslanci podle svého svědomí a odpovědnosti lidu ale jako politická strana opět jako "jeden muž" . Za každou stranu by stačil u hlasování tedy jeden poslanec za každou stranu.. To by se ušetřilo. Senát je zcela zbytečný. Jakápak pojistka. Když něco zamítne, opět se to "kolečkem" vrátí do dolní sněmovny a ta si prosadí své. Je to pouze šaškárna a tzv. jednání poslanců jsou jen keci o již rozhodnutém výsledku. Zájem o automaty je jedna z metod odvádění zájmu lidí o jejich skutečné problémy.
  • Moc do toho nevidím, ale nechápu, proč je kolem toho tolik rozruchu. Určitě jsou hazardní hry menší problém než třeba snížení důchodů. Tam se určitě shodnou hned a tady kolem těch her se to motá asi tak 3 roky. Zřejmě z toho někdo něco má a ne málo.
  • Véčkaři něco plácnou, ale stáhnou ocas jako vždy. S daněmi také nesouhlasí a jako vždy hlasují pro. Když mají teď se připojit k hlasování nedůvěře, tal takovou vládu podpoří. Co to znamená-že ostaním s koalice ustoupí. Vědí proč. Protože v příštích volbách po nich neštěkne ani pes. Oni nezastávají občany, ale jenom sami sebe. O to jim jde. Co bude s ostatními je nezajímá. A kdyby se jim podařilo třeba v tom DPH snížit s požadovaných 20% na 19%, tak budou koemem sebe a zejména prostřednictvím Johna vytrubovat svojí úspěšnost při vyjednávání jako u Jericha, tak stejně skončí sami pod haldou kamení. A třeba dlažebními kostkami. Takové jejich vítězství stojí za ho-no.
    • "Další skandál Kalouska kolem hazardu? Véčka čekají na vysvětlení"
      On už měl Kalousek nějaký skandál kolem hazardu? A když tak jaký? Pokud jsem pochopil text, tak Kalousek předložil návrh zákona. Ostatní členové vlády včetně ministrů za VV s ním mohou nebo nemusí souhlasit a Kalousek musí svůj návrh obhajovat. Buďto obhájí nebo neobhájí a pak se návrh změní. A jestli je návrh nesrozumitelný nebo mají Véčka nižší inteligenci (u některých to tak vypadá) tak "čekají na vysvětlení. Avšak to vysvětlení snad potřebují NĚKTERÁ Véčka na postu ministrů, ta méně chápavá Véčka. A až se vláda shodne na návrhu, tak ho předloží poslanecké sněmovně a teprve tam ta "poslanecká" Véčka mohou čekat na vysvětlení, pokud to nepochopí. Nebo snad jsou Véčka nějakou samostatnou sektou, které se ostatní musí zpovídat?!!!

      Peppone, jinak s tebou souhlasím.
      • Souhlasím s Petrem.Když se to Véčkařům nelíbí i přesto,že jejich ministři ve vládě drží hubu,tak mají ostatní možnost to neschválit,popřípadě zmněnit v poslanecké sněmovně!!
        Vždyť je to tak jednoduché,ale oni pouštějí své pšouky jen v mediích,ale v PS hlasují jako stádo ovcí s koalicí,aby nepřišli o koryta! *12*
    • .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit