Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    No jsem docela zvědavý, jak dopadne a jaký dopad bude mít současná stávka. Ono si málokdo umí představit, kolik benzinu spolkne jedna přeprava zásilky do zahraničí a lidi mají dost často pocit, že kamioňáci nebo dodávkáři jsou prostě jen otroky, kteří mají stát v konkrétní čas na svém místě. Jasně, jsou za to placení. Ale nejde to dělat skoro zadarmo v případě, kdy nafta stojí někde skoro 60 korun za litr. 

  • Tak jsem si švejkové dal taky mínusy, protože jsem si řekl, co já sem vůbec píšu, když to nejste schopni pochopit. Bídu na vás krávy, aby jste to pochopili. Zatím vám ještě není tak zle. Ale bude a odbory se na vás z vysoka vy.... Musí to vzejít z lidu, ale tenhle národ je tak líný, že nevzejde nic mimo toho špatného. Už se těším až bude v dalších volbách za 3 roky koalice černoprdelníků, ods a top 09 se skostnatělým postojem k nepotřebným reformám, Vasi haranti pokud se toho dožijou půjdou do důchodu v 70 ti, A vy budete makat na dluhy bastardům, které jste si tam dosadili v roce 89 a oni se vám budou smát, protože už tři lidi na ulici budou nezákonné spolčování. Přeju vám to, máte řádně zvolenou vládu, máte tam to co jste chtěli. Bohužel se s dobytkem, který tohle zvěrstvo volil svezli i docela slušní lidé ale tak už to bývá.
  • ODBORÁŘI CELÉ ZEMĚ ČESKÉ . SPOJTE SE !!!!
    A běžte hrát golf do Poděbrad jako vaši bossové !!! *1* *1* *1* Pááááááááá Pááááááááá
  • Seberte jim dotace z daní ostatních občanů ať se živý vlastní prací a přejde je každá lumpárna
    • příště to skus takhle "žyví"
    • a ty dotace, co jim seberete, necht rozkrade ve stamilionech Drobil a ODS na jejich politické kariéry. Až pak se bude mít národ dobře a bude definitivně zreformován, jen je ještě potřeba zrušit právo na stávku, právo shromaždovací a zavést vedoucí úlohu ODS a její nár. fronty (tedy všech stran, které kdy ještě Kalousek založí). Děkujeme, Jindřichu, jsi skutečně mo(u)drý...
  • ŠŠŠŠŠVEJKOVÉ !!!!!!!
  • Kdo si po této stávce ještě myslí, že TV nova a jiná média zažila personální čistky z jiných než ryze politických důvodů je buď slepý, naprostý hňup nebo má práva z Plzně. Berlusconiho RAI v Itálii je proti nám nic. Gratuluji všem, kteří si myslí, že se aktuální mocipáni liší od komunistické propagandy a cenzury. Jen tak dále, milý národe, když do pr... tak po hlavě!
  • Tak a na odbory bych se vy.... z vysoka. Kolik Vám za to koalice platí pane Dufek, že děláte z lidí blbce, a za zády se domlováte, aby ty kreatury nebyli moc poškozeni stávkou? Když stávku tak neohlášenou na dobu neurčitou a generální, jinak jste u mě kašpárek, kterej tu zbytečně na tomhle postu dýchá vzduch a bere peníze za nic.
    • Za pravdu se každý zlobí:-((((( Asi jste si nevsimli, jak se to dělá jinde. nechte si ukrást za podpory předáků !odboru! pod rukama a pak tady hloupe žvannte o tom, jak je všechno v hajzlu. To je jedinné na co se švejk typu voliče OF potažmo ods/top09 vzmůže
      • GEMMO NEBLBNĚTE a vezměte rozum do hrsti, tedy pokud nepatříte k placeným provokatérům kolik asi za tyhlety PERLY mohou platit ????
        • Klidně mi dejte mínus ale garnitura co vede odbory mě nepřesvědčila že chce nebo má zájem něco měnit. To můžou zřídit hydeparky a zam se můžou střídat. Dejte mi klidně milion mínusů, časem se nad tím zamyslíte a pochopíte, že jenak než popsaným způsobem to nepůjde a čím dříve, tím méně krve bude prolito. Transportéry UN ne vodní děla to budou pro příště řešit a bude to ošklivé.
        • Ne nejsem provokatér, ale nerazím zásadu, že se zde po dobrém něco změní. Co takhle poslouchat jako ozdravmé divadlo pětici brejlatejch kober Vondra, benda kalousek nečas drábek? Každému slušnému člověku se z těch zjevů musí chtít blejt. zrovna jako každému CHYTRÉMU ČLOVĚKU dojde, že s nimi a jejich podrazy to nejde jinak než revolucí. Co by stála generální stávka, to oni rozkradou za měsíc. 6e ustoupili od druhého pilíře fondů hnusnoka a dlouhého, to nic neznamená, jen budou mít rochu více práce jak prachy na důchod vykrast. Jen jeden příklad jejich sviňáren a zločinů na tomhle národě. Chtělo by to, je postupně pozabíjet pro výstrahu při nějakých nehodách, jak to udělali oni například u dubčeka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit