Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Díkybohu že jsem Moravan.......Čechů je mi líto.....

  • Pořád se vtírá myšlenka, proč člověk potřebuje stát. Proč si vydržuje a platí stát? Co je to veřejný statek?

    Je několik (nemnoho) komodit, bez kterých se nikdo neobejde, které nezbytně potřebujeme (voda, plyn, elektrika) kde prostě trh může mnoho lidí dostat na mizinu.

    Vtírá se myšlenka, že by měl stát, aby zajistil ekonomickou bezpečnost jednotlivce a  převzít zodpovědnost za dostupnost takových statků. Protože dravcům na trhu se prostý člověk neubrání a jim je jedno, že pojdete v zimě a tmě. Tyhle komodity se nemůžou stát kořistí kšeftu. 

    Když tohle stát zajistit nemůže a neumí, proč bychom měli vyhazovat miliardy na nárameníky, prámky a vojenské hračky? Na to stát má? 

  • Nepochopitelné - přečtěte si = 

     www.prodej-vodní-elektrárny.cz/seznam-vodních-elektráren-v-cr

    a to tam nejsou solární,větrné a další  (Dalešice,Temelín)

    To bychom mohli mít elketřinu  ZDARMA!!!!!

    • mun.go

      Správný odkaz je tady.

      Jde o záležitosti dotované EU (takže placené i z našich daní). Abyste na dotace dosáhli, musíte si vzít dotačního poradce. Služby poradce nejsou zadarmo. Takže běžný obchodní marketing.

      • Mezi léty 2010 až 2016 odteklo z ČR do zahraničí na dividendách 7,6 procenta HDP, tedy 2252 miliard korun, zatímco dotace z EU činily 1,9 procenta HDP, neboli 563 miliard korun.Ze sociologického hlediska je to ještě zajímavější. Když se české ekonomice daří, bohatnou z toho horní příjmové vrstvy na Západě. Když nám z Bruselu posílají kapesné v podobě eurodotací, jde to především z kapes středních vrstev na Západě. Ve výsledku se tak rozevírají nejen nůžky mezi bývalou západní a východní Evropou, ale narůstá i nerovnost mezi majetkovou elitou a zbytkem společnosti na Západě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit