Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ferda.borek

    Minulý režim ať byl jaký chtěl, nabízel mladým jistotu práce a výdělku, nenávratné půjčky na pořízení bydlení, daňové výhody manželů s dětmi, poskytoval rodičům přídavky na děti, stavěl pro ně školky, školy, podporoval volnočasové aktivity dětí, umožňoval ženám odcházet do důchodu rychleji aby mohly pomáhat svým potomkům s výchovou jejich dětí atd. Výsledkem byly tzv. Husákovy děti, tzn. vzrůst porodnosti, nutné k udržení kultury našeho národa. A co dělá pro lidi tento režim? Hází mladým klacky pod nohy co to jen jde a snaží se na přirozené lidské touze pro rodině a potomcích co nejvíc vydělat. Když kvůli tomu rapidně klesá porodnost, tak nabízí jako řešení imigraci z jiných kultur, která ale logicky způsobí překreslení etnické struktury obyvatelstva ČR. Kdyby právě toto nebylo cílem vládnoucích elit po 89 roce, tak tento stav, kdy hrozí přímo vyhynutí českého národa by nikdy nepřipustily. Tohle mě nikdo nevymluví. Komu ty elity vlastně slouží?       

    • No až na malou maličkost kterou jste nám neřekl , tedy kde na to všechno bývalý režim vzal peníze , tak já vám to řeknu , nakradl si na to znárodněním a tím že nic neinvestoval do budoucnosti , bylo to prosté projídání lupu , a když peníze docházely udělala se měnová reforma kterou se opět všichni okradli a jelo to dál , ale od desíti k pěti .
      • Dobrý den pane Lesáku. Seznamte se prosím se skutečností kdy a kdo vydal tzv. "Dekrety o znárodnění," Pokud vládnete uměním čtení, tak se sám opravíte.

        Když hovoříme o projídání lupu - všechny pražské mosty tvořící dopravní páteř hlavního města jsou starší 40 let, průměrné stáří sportovišť pro veřejnost je přes 40 let, Dosluhující páteřní komunikace jsou starší 40 let.

        Co se kromě růžového tanku podařilo z toho lupu postavit současným loupúežníkům? Vlastní vily na Floridě? To se musí nechat - některé jsou opravdu pěkné a herecké rozhoďnožky a prodavači deště si tam umí užívat nádherné prázdniny.

        Hanba minulosti!!

    • Spotřební společnost potírá touhu po rodině v rámci zisku a je jedno jestli je kapitalistická nebo socialistická či ufounovitá.

  • mun.go

    A kde je zvýšené úročení vkladů? Na to nemá zřejmě nikdo odvahu. 

    Zato nás masírují výblitky jako "Díky vyšším útratám domácností si mohou podnikatelé dovolit zvyšovat ceny a mimo jiné si tak kompenzovat rostoucí náklady, ať už na mzdy nebo třeba energie."

    citát z dnešního ekonomického komentáře (Aktuálně.cz)

    Klasický začarovaný kruh, vedoucí do pekel.

  • Soudruh zemanovec Rusnok se vytáh,nejdříve nesmyslně oslaboval korunu,pak se navýší ceny bydlení a ted je třeba překazit aby si lidi koupili byt a musí platit nájmy  a pracovní agentury si určitě budou pořizovat další nemovitosti na přistěhování Ukrajinců,Slováků a pod. To nikomu nevadí že tenhle stát okrádají na daní,pojistném.Pěkně se stará Babiš a Zeman o tuhle zem - duo svoloč bzbzbz.

    • mun.go

      To začal už Singer. Ani Singer, ani Rusnok to nemají ze své hlavy - jsou to jen poslušné loutky nadnárodního kapitálu a finanční oligarchie.

      • Proč nadnárodního kapitálu , levná práce vyhovuje každému velkému zaměstnavateli ,pokud se nepletu . To byl taky účel celé devalvace znehodnotit lidem úspory a aby dělali za míň peněz i když jich třeba v peněžence budou mít víc -míň si za ně koupí...
      • Máš pravdu ale Singer oslaboval s Eurem a s tím jsme svázáni z 99%,Rusnok v žádném případě neměl pokračovat.Je to kacířská věta ale už dávno tady mělo být Euro a byl klid.Vždy uvádím jako příklad Černou Horu kde je Euro a přitom  ho nikdy nepřijali a funguje stoprocentně.Slabá koruna vyhovuje místním boháčům a zahraničním společnostem ,ale produktivita poklesla o tom se soudruh Zeman a Babiš nebaví a jedním z důsledků je i menší dostupnost bydlení neb to je investice dlouhodobá  a kupodivu pro vlastní obyvatelsto je po jídle to nejdůležitější.

        • A proto tu politici právě euro nechtějí za žádnou cenu , protože potom by totiž už tak jednoduše nemohli lidem vykrádat  úspory a snižovat cenu naší práce , s korunou je to tááák  jednoduché kdykoli si vzpomenou ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit