Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdravím z Brna
  • mám něco podobného se samovarem
  • všechno znárodníme *3*
  • tento byl dokonce sovětskej, starožitnost
  • byla jsem na ultrazvuku a zjistili, že Borisek, nemá pindíka, ale buchtu, jak to mám říct zlému trollovi ?
    už koupil v army shopu výbavičku pro malého ruského námořníka *13*
  • jakto, vždy´t je ruskej ? *8*
  • dobré ráno, zjistil jsem že ten samovar teče *13*
  • to jo
  • To je zástup parazitů a nemakačenků *16* *16* *16*
  • byli za první republiky za protektorátu, v luďáckém režimu slovenského štátu, za bolševika a otravují i teď. Ježíš Kristus by s nimi nechtěl mít nic společného. Za třicet stříbrných by ho s radostí ukřižovali. HLAVNĚ KDYŽ TO NESE....
  • Hovnajs zdanit, ale znárodnit!!! Už nám zakazují chodit i do lesa, svi.ě. *16* *16*
  • Antipravičák, spíš rudý pichus s vinylový mozkem rozpuštěným ve sračce "ringo.čech"!
    Co ty víš o USA a dolaru? Jenom to, o čem ti dovolí pindat nafukovací vdelkoruská
    vlastenecko-stepní ambasáda?
  • Církev získávala majetek od zbožných panovníků, šlechty i občanů, kteří často z vděčnosti církvi odkázali celý svůj majetek. Řádoví bratři a sestry žili skromně, řídili se heslem "modli se a pracuj" a tak hospodařili na církevních pozemních a lesích,spravovali církevní školy, starobince, chudobince, sirotčince. A kdo byl ten "stát" kde přišel k tomu, "co mu bylo ukradeno"? Ono nestačí jenom vlastnit pivovar nebo kostel. V tom pivovaru se musí vařit pivo, tedy pracovat a jak ten pivovar tak i ten kostel se musí udržovat a opravovat. Církev vytvářela jistý řád, pravidla pro život a chování, což nezbytné pro fungování lidského společenství. A také se snaží hledat odpovědi na otázky jako kdo jsme, proč jsme tady, odkud a kam jdeme, které si kladou lidé od té doby co jejich zájem začal směřovat dál než k nasycení bachoru a kopulaci.
  • církev vždy byla obojetná, přesně tak jak ji to pasovalo.
    a co USA? je to samé---rozdíl je trochu, že USA ji nezajímá víra ale US dollars!!!!!!!!!!!!!!!!!
    prostě hledej v tom DEMOKRACIIIIII
  • jestli všichni tlustí nenažranci jsou představitelé CÍRKVE---proč ty jejich ovečky jsou tak chudé............
  • Pánbůh už se z církve dávno zeblil.
  • ty magore! jsi větší marast než co jsi napsal ..........
  • Bylo řečeno, že se musí přijmout restituce---jinak hrozí žaloby....
    Nenažraná církev si nárokuje i to, co jim nebylo přiznáno.
    Dáš prst, chtějí celou ruku.......... *12* *12* katolické
  • Hele ty zapchlej antykomouši a kde ta cirkev to vzala ty majetky oni je jen nakradly ještě jsem neslyšel že by nějakej prelát vzal do ruky kosu nebo krumpáč a šel něco dělat po staletí jen parazitovali na lidské nevědomosti a komouši jen vrárili státu co mu bylo po staletí kradenoa a neznám jediného komouše kterejby vlatnil pivovar nebo kostel
  • Největším zvratkem - co už matěr se dopustila trestného činu tím, že ho porodila - je ON !!!

*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*

Když i ta "hajzlbába" , která dělá záslužnou činnost , věcnou, potřebnou, užitečnou musí platit "daně" (socialní a nemocenské pojištění) , tak není jediného důvodu, proč by ty daně neměli platit panbičkáři.

pozn.: s tím že si uvědomuji rozdíl mezi daní a pojištěním...obrazně řečeno...a ta hajzlbába je slušnější a užitečnější jako je on...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit