Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je smutné, že vlády a politici přicházejí po několika letech na totéž, co předpovídal každý Pepa z Dlouhé Lhoty. Ovšem tenkrát byly podobným pepům příspěvky mazány s odůvodněním, že jsou xenofobní a rasistické.

    • To je i dnes pořád stejné. Jakmile poukážete na nějaký problém v této oblasti, tak jste automaticky xenofob. Dneska se tak říká i pocitu národní sounáležitosti nebo vlastenectví (fuj, to je dneska sprostý výraz).

  • volte Piráty a bude to i u nás. Dnes se stačí podívat na černocha už jste rasista...WLM

  • Mr.G

    U nás máme zatím jen jinou skupinu, se kterou si věděli rady jen komunisti a teď do nich cpeme horem dolem a oni se chechtají...   Takže tento pokus vidím jen jako podnikatelský záměr, jak nasosat další miliardy z peněz pracujících Dánů na "restrukturalizaci" , přesto samozřejmě držím palce.

  • Je to slabost EU jako celku, vzala schopnost jednotlivým zemím se bránit a nyní kdy tu je plno cizích migrantů co nemají v úmyslu se integrovat, ale přesně naopak, je řešení už velmi těžké a náročné. Migrační vlna vznikla válkou a tak když už se neválčí, musí jít zpět a to všichni bez rozdílu a Afričany deportovat do Afriky a Turky do Turecka atd. Řešit to až když je pozdě povede k velkému problému, začnou boje mezi sebou a námi a Kadáfi bude mít pravdu, udělají bojiště z Evropy na Evropské půdě.

  • My už tu ghetta máme. Zkuste se na chvíli projít po Brněnském Cejlu. Tma, kam se jen člověk podívá. Z celé Evropy se pomalu stává země třetího světa, výsledkem bude druhé Haiti. Tenhle sociální experiment nemůže dobře skončit, zejména, když se veškerá kritika ignoruje a odpůrci migrace a islámu, se už i u nás zavírají do vězení. Viz, 6 let vězení natvrdo, za schvalování atentátu na musulmany. Multi-kulti šílenství na pochodu.

  • moc v úspěch nevěřím, ale držme jim palce

  • Hodně štěstí!!!!! Bude to ale asi marné - různé kultury, různé zvyky a různé názory na život. Toto bude katastrofální nemoc západních zemí, které za posledních 5 let pustily příliš mnoho migrantů do svých domovů. Většina tam přišla z ekonomických důvodů a nikoli před terorem. A řešení to nemá - jen nekonečná snaha o integraci do společnosti.

  • Ať žijí Piráti! Drží se vám kluci palce! Jen co vejdou podle svých snů do Strakovky začne i u nás doosídlování tady těmi z gumových člunů. Takto je to v osnovách celosvětové z Bruselu řízené smečky. Získat rozhodující vliv ve státě a následně razit heslo jako v DDR. "My to zvládneme!" Přijdou nové tváře.Nové nápady. Klidně. Ale pokud je nová imigrační politika jednou z domén - máme se na co těšit.

  • dzixy

    Konečně se někdo někde odvážil dělat pořádky s nevítanými "hosty". Ale problém jim patří. Neměli si je vpouštět, neměli by teď s tím práci. Tak trochu ty problémy s uprchlíky patří celé Evropě, protože hned v začátcích si měli uvědomit, že jsou Evropané a ne Arabové, Asiaté, případně Afričané a spol.

  • volte SPD i když bych ti zasrani emigranti vyhazel nemáš český občanstvy tak tahny do piči . obnovit hranice a kolem čr natahnout eletrickej plot a na hranice postavit i tanky plnou vyzbroji a byl by tu klid v 90 letech se tu řešili cigani tedka jsou to zasrani emigranti !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit