Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vždyť to je přece dneska "in". Zejména u poblázněné mládeže. Kdo nechodí do Mekáče a nežije podle amerických způsobů, je naprosto nemožnej divno týpek. Podle simonoidních provokatérů přímo ruský- putinův pirožkojed. Kuriozně, nikdy jsem nejedl ani pirožek, ani hamburger. Zato mám rád starou, dobrou, českou kuchyni.
  • A když jsme u těch sponzorů mělo by se rovněž uvést kdo v závěrečných titulkách není napsaný. Jelikož kino navštěvuji pravidelně, dokonce jsem byl i 7 let promítačem, měl jsem možnost vidět spoustu titulků až do konce a víte co jsem si všiml?
    Že filmy jsou sponzorovány energetickými společnostmi, rychlým občerstvením, vydavatelstvím různých deníků, týdeníků apod. Ale koho jsem tam nikdy nezahlídl byl OSA (Ochranný Svaz Autorů). Přitom právě tyto produkty tuto společnost živí.
    Nebylo by fér kdyby tato společnost měla povinnost sponzorovat tvorbu filmů, pořadů, ... nějakým procentem ze zisku. Takto totiž jen kasíruje od autorů za to že je bude chránit od rádií, kin a TV za to že jim dovolí hrát, od lidí co si koupí prázdné CD pro svoje zálohy také bere (je to v cenně nosiče) rovněž při koupi tiskárny je z ceny odvedeno pro případ že by někdo tiskl dílo cizího autora,... Výčet toho kde všude jsou poplatky pro tuto společnost je dlouhý a je až udivující na jakých produktech jsou.
    Takže to že si sponzor přeje mít na plátně "reklamu" beru jako samozřejmost (byť obtěžující) ale to že někdo žije na úkor cizí práce a ani na ni nepřispěje to mi připadá nemorální a nechutný.
    • Zloději nicku, máš tak nízkou inteligenci, že si nedovedeš zvolit vlastní nick a musíš krást cizí?
  • Autor článku patří znova do základky: V závěrečných titulCÍCH a ne hranolKu ale hranolEK.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit