Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Tak cenzoři posílili o GOOGLA ! Ať se jdou vycpat!

  • I když se najdou škarohlídové s výhradami k Tiscali - přeci jen je to zpravodaj s charakterem. Jako jediný široké čtenářské okolí informuje že se nám tady zrodila novodobá STASI. Aktuálně se jmenuje JIGSAW. A bude nám všem pečlivě pročítát diskuze.Po čase možná i korespondenci.To všechno pro to, abychom se citově nedotkli chudáčků utečenců.Těch kteří jsou z převážné části tady z poza slovenské hranice.Ale musí se říkat a psát, že jsou od Kyjeva.

  • goyim

    Takže degeneráti typu Cemper zaměstnaní (na Pentagon/CIA/NSA napojeným) Googlem, co budou po světě dělat ministry pravdy a "novinář" tomu tleská. Zasmějme se té tzv. "západní demokracii".

  • Tak to nám asi vypnou ČT 

  • Tak to nám tady zas Google nasadil kvalitního krtka do systému. To zas od někdejší světové jedničky přichází pořádná porce unikátní blbosti. Klidně to mohou pracovně nazvat "Studie blbosti v EU, se zvláštním přihlédnutím na Česko". Pokud si projedete státy unie, každému je Ukrajina prostě ukradená. Mají svých starostí dost. Neřeší se. Jen u nás jsme svědky vnucování až bratříčkování. Vymýšlí se trapné excesy. Třeba křížový pochod hlupáků na Karlově mostě. Co jako chtěli na křížích pranýřovat světové  firmy které ještě neodešly z Ruska. Vše 21.srpna a na Karlově mostě! Kontaminovat naši památku takovým gejzírem pitomin. ALE pokud bude někdo toto veřejně pranýřovat, už bude mít u špehovací firmy černý puntík.

  • Dceřiná společnost Googlu nás bude přesvědčovat jako jezuité o té jediné a pravé pravdě! Sekta vyvolených, která zjeví pravdu. Názory a postoje lidí nikoho nezajímají.  Nadlidé z Googlu jsou ti praví. 

    My vás vidíme a my o vás víme, jak vzkázal nejvyšší cenzor Rakušan. My víme, že víte. 

  • Diwa

    Nesmysl ! Kdo bude rozhodovat o tom zda je daná zpráva dezinformace či nikoliv ? To jako nějaká smečka "nadlidí" nám bude diktovat nebo radit co je a není dezinformace ? Co když právě naopak ta "správná" informace jimi podána bude právě ve finále dezinformací ? Kdo to jako zjistí a jak zda tahle informace je ta pravá či nikoliv ?

    Kdo vůbec tohle vymyslel že se tím bude někdo zabývat a ještě dávat lidi k soudu ?


    • josef.chmela

      Informace, která podporuje tento režim a jeho konání je informace správná, všechny ostatní informace jsou dezinformace.

  • Tzv. boj proti dezinformacím je ve skutečnosti potírání nepohodlné pravdy. Je to jeden z hlavních znaků totalitních režimů a propaganda to může okecávat jak chce, ale ten fakt už bije přímo do očí. Jelikož se toho účastní neoliberální vlády tzv. západního světa společně s největšími korporatními společnostmi jako Google, Facebook atd, je to známkou toho, že se tu tvoří globální totalita. Spojení vlád a korporací rovná se korporátní fašismus. 

    • Ale ale, světe div se:

      https://www.peak.cz/cesko-poskocilo-vzhuru-v-zebricku-svobody-medii-neduhy-ceskych-medii-vsak-zustavaji/33230/

  • Gorobilypes

    Jako že tam nejsou nebo že je neplatíme královsky?

  • Budeme jen více krmen i dezinformacemi, propagandou pro politimpotenty, kteří jí věří.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit