Přejít na výpis diskuzí
Dědictví po zabijákovi Klausovi. Babiš, Okamura, Stropnický i Falbr promluvili
12.3.2014 | red
56 příspěvků
-
To, že důvěra občanů v EU klesá, není podle prvního místopředsedy ODS a europoslance Jana Zahradila nic překvapivého.
proto milí občané nepočítejte s referendem *7* -
-
může se odstěhovat do CCCP.
Jaképak referendum? K tomu jsou potřeba OBČANÉ a těch je tady pohříchu málo. -
-
Kdyby to šlo, už jsem tam, blbe!
-
-
-
tunel dědek by se nikdy nestal prezidentem, kdyby mu nepomohli komunisti, takže komunisti mají velký podíl na vytunelování země a možná jim i o to šlo. Normalizační komouši byli vždycky fixovaní na Rusko, dalo by se skoro říct, že jsou jejich pátou kolonou.
-
Když vidím ten samolibý ksicht,probouzí se ve mě násilí, vždy si vzpomenu na všechna svinstva. která ten Narcis našemu státu způsobil a ještě navrch přidal amnestii, pustil vrahy a zloděje. Jeho drzost vylézt mezi slušné lidi, je do nebe volající. Rád bych se dočkal toho, až ho budou za všechny ty zvěrstva co způsobil soudit.
-
Toho Klauze nám byl čert dlužen.Většího křiváka široko daleko nebylo.Dobře je zalezený v noře.Občas starý tchoř vyleze a prskne nějakou kravinu.Ale už je u toho tady Tiscali a vytrubuje štěky starce do světa.
-
-
jsou i horší než starý Klaus, rychlozbohatlíci co tuhle republiku rozkradli, to co nashromáždili generace před námi. A co nestačili rozkrást např.Švédí...Rak./Uh.mocnáři, Němci, komančové, atd. A novodobí zloději v kup.privatizaci i poté...a nikdo jim na majetky nesáhne, za to dám krk ač jeden jen mám...
-
-
Rak-/Uh.mocnáři nic nerozkradli, protože existoval majetek královský, jednotlivých šlechticů, církve a církevních řádů, měšťanů a právě tito vlastníci majetek rozmnožovali a uchovávali. Ani Němci za Protektorátun ic nerozkradli, naopak tady ještě rozšířili bohatý průmysl, protože si mysleli, že to mají na věčné časy a nikdy jinak. To všechno tady zůstalo a k tomu ještě majetek německy hovořících Čechoslováků vyhnaných ze země. A bohatství soruvin, kvalitní černé uhlí a zejména uran, to pro změnu rozkradli Rusáci.
-
-
Asi jste blb... nějak jste zapomněl na židovský majetek , který rozhodně si včetně domů, zařízení , továren uzmuli Němci a nejen židovský majetek, po celém světě rozkradli starožitnosti včetně obrazů ! Možná máte takový mezery ve vzdělání , že vám neřekne ani nic Jantarová komnata. *16* *11* *16*
-
-
-
Pěkné bylo moc pěkné když si loni v říjnu všlápl na kladení věnců na Národní třídu.A ejhle pikolík-lid jej vypískal a chybělo málo a dostal po tlamě.Ne nadarmo když prohovořil v OSN tak se sál vyprázdnil.Všechny TV to ukázaly.To se mu to rozhodovalo za nás z Hradu.A bude provokovat i nyní.Až z něho bude vajíčkový král.Jak z Jirky.
-
-
z Jirky byl vajíčkový král, protože to zincenovali estébáci z ODS a tudíž i Klaus, takže srovnávat Paroubka s tímto od....m je poněkud zvláštní.
-
-
-
Českému národu nezbude nic jiného, než obnovit Sovětský svaz a RVHP. Nebo vykopat přebarvené komunisty, prognostiky a zasloužilé veksláky od koryt, kde můžou krást. Svádět vinu za vlastní hloupost a neschopnost na jiné ještě nikomu nepomohlo.
-
*15* *7* *16* *4* *1* *12* Nic se nezmění krást se bude pořád více.Kdyby měla vypuknout válka tak by se lidé semkli a něco by se změnilo.
-
Doufám, že na toho senilního troubu Klause už taky brzy dojde. Pokud je loupež peněz z fy.G4S považována za loupež století, tak kuponová privatizace je podvodem století, a to s daleko vyšší společenskou nebezpečností (to jsou slova Zemana). Tak proč orgány v činném řízení nekonají? Exekutoři se budou o tento případ prát.
-
-
Vodu jsem do kotle nanosil, popel vysypal a dříví naštípal, jak mi nařídila Jeho Pekelná Temnost. Zbývá už jen zapálit oheň pod kotlem, až ho sem Nejvyšší Spravedlnost pošle.
-
-
celkem dobry clanek...
-
Evropská unie je fašistická organizace, protože jejím cílem je zlikvidovat demokratické vlády jednotlivých členských států. Z lidí chtějí vytvořit multikulturální stádo, které se bude snadno ovládat (potravinami,ovzduším, vodou).Na prvém místě je zlikvidovat potravinovou soběstačnost každého příchozího státu a učinit jej silně závislým.To by naši prapředkové nikdy neudělali, aby dovolili cizím lidem rozhodovat o svém osivu. To vždy znamenalo smrt.
-
-
mohla být i pravda, ale má to jeden drobný zádrhel. Nikde v Evropě, pokud je mi známo, s vyjímkou Švýcarska žádná Demokracie není. A co není, logicky nemůže být ani zlikvidováno. Takže buďme v klidu.....
-
-
ale chybí nám OBČANÉ
-
-
Kde? Nevšiml jsem si.....
-
-
-
-
Václav Klaus - Pružinskij, řízený a vedený agentem StB Dušanem Třískou, nutně musí skončit
před popravčí četou jako vlastizrádce, kolaborant, spolu se svými melody boys! -
-
možná ne před popravčí četou, ale určitě v pekle. *16* *16* *16*
-