Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Když vidím automobilové databáze a jejich reakce i ve smyslu vyšších či nižších prodejů, tak si myslím, že se do toho roku 2035 musí stát něco z pozice automobilové lobby, které tenhle krok zatrhne. Podle mě je to prostě ekonomicky nesmysl. A když vidím, kolik třeba stojí nějaké ekologické prvky a jak šponují cenu aut nahoru, tak mi to v téhle době a společenské (celosvětově) atmosféře nedává smysl.

  • Naopak, ten kašpárek ministr dopravy se včera v televizi chlubil, jak se jim konečně podařilo přesvědčit Francii, Itálii a Německo, že to nebude realizováno.

    Lháři všech lhářů. Dívají se Vám do očí a lžou jako - no, jistá etnická menšina. 

    Kdo jste tohle mohl volit prosím Vás? 

  • To musí být vždycky humbuku, aby ti exoti v Bruselu přišli k rozumu? To je vidět co tam sedínza těžké peníze za inteligenční trpaslíky.

    Adeptem je třeba Pepíček Síkelů. Ten se tam bude vyjímat. 

  • O ochranu klimatu tu vůbec nejde. Brusel se pod pláštíkem Green dealu snaží lidem omezit osobní svobody a hlavně právo na mobilitu, jinými slovy prostě většinu lidí vytlačit z Evropských silnic a dálnic aby vybraní boháči a korporace pro převoz svého zboží kamiony sem a tam, měly ty silnice a dálnice volné a jen pro sebe. Však boháči si už v Bruselu vyjednali výjimky pro drahé supersporty s velkými motory na spalovací pohon. Lidem auta zakážou, ale boháči si nenechají vzít požitek z burácení obřího spalovacího motoru svých drahých hraček.

    https://auto-mania.cz/zakaz-prodeje-spalovacich-motoru-nejde-o-ochranu-prirody-ale-o-omezeni-mobility/?consent=CPa3TUAPa3TUAD3ACBCSC3CsAP_AAEPAAATIIXIBhCokBSFCAGpYIIsAAAAHxxAAYCACABAAgAABABIAIAQAAAAQAAQgBAACABQAIAIAAAAACEBAAAAAAAAAAQAAAAAAAAAAIQAAAAAAAiBAAAAAAABAAAAAAABAQAAAgAAAAAIAQAAAAAEAgAAAAAAAAAAAAAAAAQgAAAAAAAAAAAgAAAAAEELoFAACwAKgAXAAyACAAGQANAAcwBEAEUAJgATwAqgBiAD8AISARABEgCOAE4AKUAWIAywBmgDuAH6AQgAiwBJgC0AF1AMCAawA2gB8gE2gLUAXmAyQBpQDUwIXAAAA.YAAAAAAAAAAA&sznclid=osvGn5ublpual5aVlJqXm5WWm5uWlZve1p-TlJWUkJWRlJSXjJOVm97Wx5-TlJWUlJeQl5WTjJWRkd7Bn5aQmuaT45bhmpGamubh5pXk45uT4-fmluTn5OGSkJKa&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=889411&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=889411&dop_vert_id=leg0&dop_req_id=AztWeYRugIB-202302171653&dop_id=19596053

  • ..a jak se chválili, co dokázali v předsenictví EU a už jim to v současnosti zastavili, ale výmluvu májí.

  • Diwa

    Vždyť je to taky nesmysl za nesmyslem co EU chystá ! Vždyť nějaký dobrák vymyslel DPF filt a to jim nestačí ? Nové normy na naftu Euro 6 d-TEMP je pro ně málo ? Dobře, beru ty elektrická auta jako další možnost přepravy, kdo to chce ať si to koupí, ale ne za cenu že to budu upřednostňovat na úkor dalších aut. Přitom ale všichni víme, že ta auta jsou ve finále o ničem a emise sice nedělá výfuk, ale elektrárna a další výroba třeba oněch bateriíí. Ano, pokud se schce zbavit nafty a benzínu, bude se muset vymyslet jiné palivo, třeba vodík, který ale opět se vyrobí z fosilních paliv...především.....Zkrátka pořád tady ty emise budou, ale pokud EU nestačí norma euro 6, tak ať se jdou léčit !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit