Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Autor článku, a také tázaný Robert Svoboda se chovají jako naši pravdolaskaři. Ti také nerespektují výsledky voleb a kdo má jiný názor, je nepřítel, nebo většinou jsou "ovce", někdy i jinak, hůře, Hodnotní a pravdu mají podle nich pouze ti "vyvolení", a demokracie je pouze ta jejich. 

  • Ať si pan Orbán dělá v Maďarsku, co je mu libo a co mu lidi dovolí. Maďaři nám také nevrtají do velkouzenářství. 😊

    • dzixy

      Teda Jindřichu, dnes to byl teda argument😯

      • Nelíbí se?

        Myslím, že máme dost vlastních starostí a Maďaři jsou dost rozumní, aby si na svém dvorku uměli pořádek udělat sami. 

        Nebo chceme, aby se všichni chovali podle našeho mustru? 

        • dzixy

          Tak zrovna na to, co píšeš, jsem nemyslel, spíše mě překvapilo to Tvoje "velkouzenářství"😎

  • Je to strašně průhledné, Orbán prostě vadí neo liberálním fašistům. A jejich poskoci štěkají jako "hlídací psi". Za kostičku.😈  

  • jo to třeba u nás jsou jiní pašáci! Takový Mirek špína Kalousek byl před časem schopen vykřikovat památné výroky -"copak se pan Babiš bojí 40 malých dětí?"To když tady probíhala euforie, že si tady navezeme 40 maličkých hodňočkých imigrantů.Až tak daleko se odhodlal tady tento cestovatel politickými stranami jít! Přeci každý ví, že ti malí jsou jen tzv. kotvy.Na ně se podle zákonů EU mají právo nabalit jejich rodiny.A právě statečný maďarští kluci stojí v první linii proti vyžírkám z gumových člunů.Nikdy, nikdy jim nezapomeneme že jako první začali stavět ploty ze žiletkového drátu.Když to všichni odsuzovali.A jak se nyní jednoduchá pomůcka v celé EU osvědčila.Kluci - dobře to tam vedete!

  • Orbán dokazuje základní povinnost každého demokratického systému - právo bránit se. Demokracie není ve výkladu obsahu bezbřehá, nesmí být bezzubá, nesmí nadržovat všivákům zneužívajících demokratických hodnot, resp. vymožeností. Musí prostě takováto demokracie být životaschopná, vitální, plná energie, která popohání vývoj pozemské civilizace. Orbán je příkladným demokratem, který nepřátelům demokracie, jenž demokracii ohýbají k obrazu svému, tedy zneužívají demokratické principy, aby nastolili diktaturu, dává jasně najevo, že jejich temné úmysly nemají šanci. Orbánizace není jen budování demokracie, je to především posilování demokracie demokratickými prostředky, tedy posilování vlády lidu. Kolik Maďarů si přeje přestěhování miliónů migračních nájezdníků z Afriky do Evropy ? Určitě to není většina. A o to jde. Orbán nepodporuje diktaturu menšin. 

  • TheGGG

    Díky bohu za V4 a díky bohu za Orbána... jednou budeme rádi, že tady máme silné a bezpečné země, které dokáží ustát ten mazec co evropu čeká... Sorosovská kolaborantská neo-marxistická pro-bruselská banda bude samozřejmě řvát  a kvičet, ale tady jim pšenka nepokvete a tady se jejich islámským soudruhům silné kořeny zapustit nepodaří..

    • Tisíce rodilých Němců s rodinami se stěhuje do Maďarska, aby unikli merkelovskému migračnímu teroru.

      • Fakt jo? To by tam nemel byt problem domluvit se nemecky, ze jo? Tak proc to problem je?

        • Problém? Jak kde a jak s kým. 

          Zemská samospráva Němců v Maďarsku, Magyarországi Németek Országos Önkormányzata (MNOÖ), respektive Landesselbstverwaltung der Ungarndeutschen (LdU), je kulturní a politická organizace německé národnostní menšiny žijící na území současného Maďarska. Imre Ritter, (Emmerich Ritter), je od voleb 2019 poslancem Zemského sněmu.

          • Dobre. Nepochybuji ze u nas politici nemecky neumi, i kdyz kdyby se do ceskeho senatu nebo snemovny dostala nejaka nemecka strana (pominme fakt ze tu zadnou nemame), zacali by nejvic vriskat lidi jako vy. Ale mluvim o lidech. Dobre, zajedu si do Madarska, paprikovy klobasy ja rad. Madary uz min. 

            • Cituji:"kdyby se do ceskeho senatu nebo snemovny dostala nejaka nemecka strana (pominme fakt ze tu zadnou nemame), zacali by nejvic vriskat lidi jako vy."

               Na to jste přišel jakým druhem mozkové činnosti?

              • Reakce na příspěvek:

                Dobre. Zeptam se jinak. Kdyby si tu Nemci zakladali stranu, jak byste reagoval? Neukecate mne ze byste mel radost. Spis si myslim ze byste hned vyhrabal Henleina a tak, ze jo

                • Reakce na příspěvek:

                  Cituji:"Neukecate mne ze byste mel radost. Spis si myslim ze byste hned vyhrabal Henleina a tak, ze jo"

                   Na to jste přišel jakým druhem mozkové činnosti? (Tím, že  chybné tvrzení přeformulujete do otázky, ho nespravíte.)

                  Reagoval bych stejně, jako kdyby si zakládali stranu Albánci, Bulhaři, Češi, Maďaři, Moravané, Poláci, Rakušané, Rusové nebo Slováci.

                  Jeden ze známých brněnských hudebníků to vyjádřil tak, že bych to lépe nesvedl, proto si ho dovolím (zpaměti a asi nepřesně) citovat:"A napříště by mělo být uzákoněno, že slovo moravský smí být použito pouze s podstatnými jmény vrabec, uzené,víno, či klobása."

        • V každém solidnějším podniku se s personálem domluvíš německy.

          • Ano, to i v Cechach, a sem nemecke rodiny neutikaji. Nemecky se domluvite i v kazdem francouzskem lepsim podniku, a taky tam Bošové neutikaji. To ze Fricove zdrhaji do Madarska po tisicichcje proste hovadina. Nebo "o tom media mlci"?

  • "Kdyby se náhodou někdo z politických špiček zachoval protizákonně, není problém si během krátké doby odhlasovat zákon, který takové jednání zpětně označí za zákonné," popisuje téměř neomezený Orbánův vliv v rozhovoru pro HlídacíPes.org".

    Kdežto u nás je to obráceně. Když se chce, aby někdo udělal něco protizákonného, schválí se např.Lex Babiš a je to. Tak jestli je v Maďarsku "prázdná demokracie", tak u nás je "přeplněná demokracie".Do politiky chce mluvit kdejaký hňup, kterého nikdo nevolil (Minář) a stádo lidí mu na to skáče a nadšeně mu aplauduje. Protože podle Kavárny (opět nikým nevolené) se politici rozdělují na ty dobré a špatné. Jen ten Minář se jim tam nějak nečekaně vetřel, ale už ho nemohou od dortíku vyštípat, takže bude lépe držet basu a všichni se plácat, jak bojují za demokracii :-)

  • USA hezky po domokrticku nechtějí vpustit zástupce Íránu, aby promluvil na Radě bezpečnosti OSN,“ uvádí se.

    • Gorobilypes

      Tak tak chyba že budova OSN není v neutrální zemi

  • Gorobilypes

    To je jak u nás ČRO zásadně nezve druhou stranu na diskuse

    • To se malicko lisi, CRO neni vladni organ podilejici se na rizeni zeme. 

      • Ale je to veřejnoprávní médium, které téměř všichni povinně platíme, takže by se měli podle toho chovat. Stejně tak i ČT. V těchto veřejnoprávních médiích se stala slova "objektivita", "nestrannost" a "pravda" pouze prázdnými slovy.

        • Gorobilypes

          Veřejné hlavní médium které ovlivňuje občany ČR

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit