Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ale ten Tesař je kvalitní bezmozek.Užil si svých pár desítek minut slávy a vyfičí.Doufejme napořád.A že chytrolín nenavrhne nějaké koncepční řešení.Že nepřinese nějakou nosnou myšlenku.Místo toho zbantoval bandu trotlů která se potřebovala vyhulákat.Jsou to takoví ti pravidelní hulákači z ulic.Loni mašírovali po Praze.a kočíroval je ten v rezavé košili.Ovšem vrcholem blbosti byly přiblblé matky s transparentem.Jakože Děcka do škol.Krásné by bylo, kdyby si ta banda trotlů měla případné léčení viru zaplatit ze svého.To jo.To by pak byli opravdoví hrdinové.Ale puberťácky hulákat na náměstí a kdyby náhodou tak už už klepou na dveře v nemocnici? Hnát je.Hnát je od nemocnic.

  • -od jara jsme "všichni" více méně znali co je virus - pokud není přímo lék je to problém- od jara  známe základní doporučení, v některých případech nařízení, jak snížit riziko nakažení

      - nosit roušky, dodržovat min. 2 m vzdálenosti , důsledná hygiena rukou-všude

    - proč čekáme co vláda nařídí , proč to neděláme sami ???

    - jsem přesvědčen kdybychom toto dodržovali nestále sami, tak jsme se až do takovéhoto průšvihu nedostali, bohužel taková je situace

    Sami jsme si to zapřižinili. Jen používat rozum.

    - lékaře a celý lékařský aparátu velice lítuji, proč, no přece musí ošetřovat i takové pi..... co si to zapřičinili sami.



  • Karel

    "Tvl dnes jsem

    potkal

    babičku v lese a měla roušku těžká manipulace s důvěrou SELSKÝ ROZUM TU CHYBÍ......." .Právě že ta babička na rozdíl od pisatele ho má protože potkat nakaženého bez roušky v lese by pro ni mohla být konečná.

    Navíc jak jsem psal na začátku minulé pandemie pokud se za příhodných podmínek (pod mrakem a mírným větrem) může virus pokud není v obrovské(mikrometrové) kapénce to by zmražený vydržel i let přes oceán) udrží jen půl hodiny na prachové částici urazí až 30 kilometrů je její počínání byť neovládá ani fyziku či matematiku velmi rozumné. A ty letadla(na jarě tu kvůli pandémii nelétala ani vojenská) k   tomuto jevu přispívají(tvoří aerosol a těžší částice padají k zemi) k možná by bylo lepší odklonit jejich letový koridor nad hory (přes  Rakousko létat nesmějí) ale dají se odklonit mimo hustě zalidněné území. Možná by bylo dobré požádat Americké "přátele" aby se nad tím zamysleli.

    Jak jsem již psal dříve prachové částice z Afriky se dostávají díky vzestupnému proudění do horních vrstev atmosféry nad evropské zemí a pokud obsahují koronu do toho vletí letadlo a srazí je turbolentními těžkými časticemi spáleného kerosinu může vláda dělat i nemožné, ale nemoc se bude šířit nekontrolovatelně dál. 

      Ještě jsem chtěl dodat že radioaktivní pozadí (dozimetrické měření gama paprsků 3-7 EV) se v době kdy nelétala žádná letadla zmenšilo na 1/3 od situace kdy létala běžně, ale zvýšilo se o 1/5(kosmické záření) 1_3EV(méně nebezpečné) gama .

    • dzixy

      Pomíjíš životnost víru. No a zmrazený?? Kde by zmrzl, aby se mohl dostat do tebou popisovaných výšek a dálek?? Hezká fantazie.

  • Tak mě zajímá, proč lidi nedemonstrují třeba v Pelhřimově, Litomyšli nebo třeba v Uherském Hradišti. To mají výhrady jenom v Praze? 

    Nebo jde o to, poutat pozornost za každou cenu? Jestlipak ti Pražáci nejsou fakt zpovykaní...,.

    • dzixy

      "zpovykaní???"😎😎

    • Ty jsi také zpovykaný...

      Jedná  krnda řekne tento výraz a hodně lidí se ho chytne jako ouno košile...

      Oni v Praze nedemonstrují pouze Pražáci...

      • Ano, příkladem byl ten patologický jedinec, který řval do obličeje policistům, že jsou ........ Tohle by měl zkusit v USA. To by zažil tělocvik.

        No, proto některé výrazy zlidověly. To se může stát i paní Krnáčové.

        Hezký den Vám, paní Koloběžko přeje zpovykaný účastník této diskuse.

  • gaheris

    Bojuji mohutně proti koronavirusu řezaným kozlem a pomáhá to! Taky slivovice po ránu jak je psáno v coránu!

  • Jediné, co může tahle vláda udělat je okamžitě odstoupit. To, co Babišova vláda s plnou podporou Zemana provádí je čistokrevná vlastizrada, rozvrat hospodářství, rozvrat státního zřízení, likvidace institucí a vlastních občanů, panika, zmatek a neschopnost.

    • dzixy

      Domnívám se, že spíše Tvůj pohled na věc je "panika, zmatek a neschopnost"

    • josef.chmela

      Jediné, co může tahle vláda udělat je ihned vyhlásit lockdown. Čím déle bude otálet, tím více bude nakažených a mrtvých a tím více to bude stát státní kasu.

  • josef.chmela

    To jsem nevěděl, že v Praze je teď povoleno navštěvovat v nočních hodinách restaurace a shromažďování více než 100 lidí a demonstranti namačkaní vedle sebe nemusí mít roušky.

    A policie ještě dohlíží na to, aby pražská spodina správně porušovala zákon a nařízení.

    No jo, co je povoleno v Praze, není povoleno vidlákům z venkova. To je teprve ta správná demokracie pro ty "pravé" demokraty. Přece nám do toho nebude venkovská chudá lůza mluvit.

    My, z venkva máme štěstí, že se tato spodina ztahuje z celé republiky do Prahy. Alespoň je mimo Prahu klid a nemusíme se bát, že se nakazíme tou jejich "demokracií".

    Horáková a Havel v pekle mají určitě z pražáků radost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit