Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne

    "K nákupu nových lůžek uvedl, že ve státních hmotných rezervách jsou, ale zřejmě nebudou stačit."

    Nebudte slusnej, reknete presne, kolik tech luzek v SHZ mate a kdo vam to rek? Jste moc hodnej Buresi a co rakvicky, take jsou k mani? Podobne  Bures vyslychal Vojtecha: " Tak reknete presne kdo vam to rek. Nebudte slusnej, reknete pravdu, kdo vam to rek, ktery urednik, vy ste moc hodnej".

  • A samozřejmě, že ti oznamovatelé špatných zpráv již neřeknou, že před prázdninami se dělalo 8000 testů a nyní se jich již dělá 30000 testů. Každý kdo umí trojčlenku si snadno spočítá, že právě proto je zjištěno tolik lidí co mají v sobě testovanou sekvenci viru. Jenom sekvenci, která může pocházet i z loňské chřipky. Nikdo z pozitivně testovaných nemá žádné problémy a ani je nikdy mít nebude. Chápu ti co se snaží stále navýšit počet pozitivně testovaných a tím vytahat od státu a evropské více peněz, že nás tím před celým světem totálně pošpinili? Za toto poškozování státu budou padat vysoké a nepodmíněné tresty.

    • vanhorne

      "padat vysoké a nepodmíněné tresty."

      V novinach jako obvykle bude: hrozi jim 6 az 8 let i vice. Obycejne to pak bude nejaka podminka a ze rok nebo dva nesmi slouzit ve statni sprave. Po obdrzeni takoveho rozsudku delikvent obycejne pouzije ten papir jenom jednou, pri jedne bohulibe prilezitosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit