Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tiscali opět ukázalo,  kdo ho vlastní. Fico byl postřelen ! Kurňa , asi byl na honu, co ? Tohle není novinařina ale obyčejný hnusný , někým dobře placený, aktivismus !

  • gaheris

    Nejspíš nebyl sám! Oční kontakt s jedním mužem poblíž a taky žena a robustní muž co zakryli výhled ochrance u zátarasu! Ochranka se měla rozmístit úplně jinak, všichni byli dost daleko.

  • Ochranka zaspala...?

    Proč s Fico neřídil jejími pokyny...?

    Tedy, pokud mu nějaké bezpečnostní pokyny,  ochranka dala...

    • Cucáte si něco z prstu. Nemáte zase písek v ložisku ?

      • Houby...

        Možná jim rozumíte víc, než napsanému...

        • Rozumím především elektronice, politice, mykologii a přírodě vůbec. Nevyvléknete se z toho. Hlavně nepřiznávejte chybu. To by ego psychopata ani neusnulo. Zenová mysl - není zájem ? Navrhuji třikrát denně holotropní dýchání,  dvakrát denně objímat půl hodiny dub - z pórů jeho kůry se uvolňuje pro duševní činnost prospěšný plyn.  Poklek a sepjaté ruce je meditační poloha. Mozek pak pracuje na alfa vlnách. Minimálně tři měsíce být zatažená v bažinách - poustevničit, a bez jakékoliv elektroniky. Fytoncidy vylučované vyššími rostlinami mají příznivý vliv už za půl hodiny - kostní T buňky velmi podporují tvorbu bílých krvinek a tím se významně zlepší imunitní systém. Jídlo téměř bez tuků, bez červeného masa a bez bílého jedu zvaného cukr. Nesolit. Číst rodokapsy nebo chvalozpěvy. Desetkrát denně opsat tento můj text. Blbosti vás do tří měsíců opustí jistě. Duše se oddělí od těla, nirvána a vše je jinak. Ale to by chtělo už půlroční terapii... Není třeba mi děkovat.

          • Hmmm - nemusíte tady psát, co všechno děláte...

            Ale jestli vám to pomáhá, tak proč ne...😉

            • ...mykolog je můj známý. Nepíše vše co dělá. Ušetřil vás. Umí toho opravdu ještě o dost více.

  • Cintula v poklidu, bez nějakého vzrušení, na kameru řekl:  proč byl odvolaný z RTVS (a uvedl něčí jméno)... Nabyl jsem dojmu, že chtěl Fica zabít právě proto. Jiný konkrétní či bezprostřední důvod neuvedl. Asi nějaký druh degradovaného šovinismu. Na to jsou někteří Slováci špičkoví kofři. Selhala bezprostředně především ochranka - pustila Fica k lidem příliš blízko a nikdo Fica nekryl vlastním tělem. Fico přežil po několika výstřelech z blízka jen díky velkému štěstí. Mají tam hoši co řešit. Jak jsem avizoval - dojde ke zpřísnění a už tam na tom pracují. Eštok na dnes svolává Bezpečnostní radu státu. Slíbil posílit ochranu ústavních činitelů, opozičních politiků i médií. Komentář: Málem s křížkem po funuse. Teď se budou předhánět v radikálních opatřeních. Ficova ochranka dozná personálních změn a bude průběžně cvičena a přezkušována. Odhaduji, že tak za dva roky se kvalita ochranky přirozeným vývojem zase bude snižovat, až do příchodu nového incidentu, třeba i v ČR nebo jinde. A všimněte si přízemní senzacechtivosti Novinek a Seznamu.cz - každý druhý článek je o incidentu. Za 10 dnů budeme o tomto článek hledat marně.

    • Aby si za přítomnosti ochranky atentátník vystřelil pětkrát ? To se snad dosud nestalo. Neslýchané !

  • Ta fotka s proruskou skupinou pana "spisovatele" je špatný pokus AI O diskreditaci Ruska povšiměte si podivného přechodu u tmavé bundy s okolím a  podivně zlomeného límce bundy i mnohem mladšího vzhledu. Inu vrtěti psem se musí umět.

  • tak aktualizováno , ten stařík asi nebyl zrovna sluníčkář , to tady asi bude mnoho zklamaných

    • Ćekal jsem od kavárny obvinění ale takhle zpackané nikoliv viz můj příspěvek výše.

  • i když nesouhlasím , ani se nedivím to se stává i  jinde , zrovna Fico měl dávno sedět za svoje mafiánské praktiky a nikdy by se mu to nestalo , minimálně už neměl býti nikdy veřejně činný , je špatné aby lidi brali spravedlnost do rukou , ale zdá se mi že ten stařík prostě už nemohl sledovat co se děje .Prostě to vzal jako protiváhu Kuciaka a té dívky . Vzhledem k tomu co se stalo i v ČR je vidět že společnost masírovaná medii , pasoucí se na bulváru a stále špičkované obyvatelsto v zájmu nekonečného ekonomického růstu dělá své .Není co dodat .

    • KIMCID

      nějaký důkaz?

  • Atentátník: má jít o Juraje Cintulu, údajného místního 71letého básníka, který je
    příznivcem progresivistů a výsledek voleb ho velmi naštval.

    Na začátku dubna Robert Fico řekl: 
    „Voliče vládní koalice označují za popletené, nebo za lůzu, které je
    třeba zakázat volit. Stydí se prý za své sousedy, kterým říkají
    „rurálně- rustikální“. Prostě všichni kromě nich jsou primitivní
    debilové. Po ulicích oplzle nadávají vládním politikům a já už jenom
    čekám, kdy se tato frustrace, intenzivně propagovaná Deníkem N, Sme nebo
    Aktuality přetaví ve vraždu některého z vládních politiků,“ zaznělo od
    Fica.  Reagoval tak na zážitek jeho poradce Erika Kaliňáka, který se přímo na
    ulici dozvěděl: Vy jednou půjdete. Tak půjdete, že se po**rete. Tak ti
    jednou někdo na**be na ten ksicht vyje**ný, že se z toho po**reš,“
    pustil se do něj kolemjdoucí a následně počastoval sprosťárnami i jeho
    přítomnou manželku. „Vypadni na východ. Někam do Ruska. Zkur**nče vy**baný,“ vyzval Kaliňáka, který hájil svou ženu. Demokracie na Slovensku by podle něj byla ještě demokratičtější, kdyby se takoví lidé deportovali do Ruska. A dodal, že jednou tam deportováni skutečně budou. "Na toho kluka se ani nezlobím, protože je nešťastnou obětí nenávisti liberálních novinářů, kteří nedokážou unést a respektovat výsledky
    demokratických voleb, a to jak parlamentních, tak prezidentských. Žádné
    argumenty ani rozumná debata, jen čirá nenávist, která se neštítí použít
    násilí. To je ta jejich slušná, prozápadní, ale zkrátka ‚lepší‘ část Slovenska," uvedl premiérův poradce.

  • mun.go

    Slovenský Blesk (Topky.sk) píše o střelci Jurajovi Cintulovi zde:

    Pre Aktuality.sk sa vyjadril strelcov syn. „Ja absolútne netuším, čo otec zamýšľal, čo plánoval, prečo sa to stalo,” povedal. Fica nevolil. "To je všetko, čo viem k tomu povedať," vyhlásil a odmietol, že by jeho otec niekedy otvorene zmienil útok alebo likvidáciu politika. Rovnako poprel, že by bol psychiatrickým pacientom. „Možno nastalo nejaké skratové jednanie, neviem. Je ráznejší, ale že by riešil psychiatra alebo takéto veci, to nie,” dodal.

    Sused strelca si nevie vysvetliť jeho konanie a je v šoku. "Bol to fantastický človek, aj s manželkou," povedal pre TV Markíza. O tom, že bol držiteľom zbrane, nevedel. "Nikdy sa tým nechválil," dodal. Podľa neho išlo o skrat a aj pre manželku to bol určite šok.

    Vyjadrenie Spolku slovenských spisovateľov:

    "Podľa zatiaľ oficiálne nepotvrdených správ je atentátnikom na premiéra SR Roberta Fica istý Juraj Cintula. Od roku 2015 ho registrujeme ako člena Spolku slovenských spisovateľov. Vedenie SSS s rozhorčením a absolútnym odsúdením zaregistrovalo túto správu a pokiaľ sa potvrdí, členstvo tejto zavrhnutiahodnej osoby bude okamžite zrušené," vyhlásil v stanovisu Spolok slovenských spisovateľov.

  • Střelec je prej zakladatelem literálního klubu Dúha, tedy progresívec jak vyšitý. Není snad třeba dodávat, co pro liberálně-progresivní fanatiky znamená symbol duhy. Zase jsou páchány politické atentáty ve jménu politické ideologie. Pokud k tomu dochází, je to velmi nebezpečná totalitní ideologie a je třeba ji postavit mimo zákon. Už to pronásledování lidí za jiný názor, cenzura a ještě štvaní do války proti Rusku je jasným znamením, že máme co dočinění s velmi nebezpečnou ideologií, podobnou fašismu či nacismu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit