Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

    Na Slovensku už konečně mají tu správnou USA demokracii. Také si tam pořádají atentáty na politiky jako v USA. To nám tady u nás ještě chybí. Fialový hňup by měl u nás zapracovat na zavedení jedině té správné USA demokracie.

    • no a až dorazí ta ruská demoška co válcuje Ukrajinu , to bude chytrolínů

  • "Násilí nesmíme tolerovat, řekl Fiala. Politici odsuzují útok na slovenského premiéra

    Takže takto to vidí ten náš tlučhuba ze Strakovky? On hlavní podporovatel nekonečného válčení? Kudy chodí tudy, tudy vykřikuje "žádná jednání válčit, válčit válčit". A najednou operativně otáčí? Tady se drží palce Panu Ficovi! Všechny palce.

  • Nehledě na politické postoje. Živit v lidech zvířecí nenávist cestou médií má i takové důsledky. Jestlipak si to vůbec rádoby novináři uvědomují?
    To je jejich zodpovědnost a jejich dílo.

    Můžeme nemít premiéra rádi, můžeme si z něho dělat legraci, ale to, co se stalo na Slovensku je dno demokratické společnosti.
    Není tu místo pro hysterii, ale postřelený člověk je prostě realita.  Smutná realita.

    Chtěli byste někteří vidět mrtvého Babiše nebo Zemana? Neblázněte.

    • Souhlas. Největším podněcovatelem nenávisti se stala bezkonkurenčně média. Hlavně ta mainstreamová. Smutné, že jim to prochází. Smutné, že prochází i hanobení odpůrců pětikoalice. Smutné, že musí snášet nadávky typu lůza, chamraď, dezolát a já nevím co ještě dokázali voliči pětikoalice vymyslet. Ač je to dle Trestního zákoníku trestný čin. Nikdy jsem neslyšel, že by byl za to hanobení někdo potrestán.

      A to je špatně a další vlny nenávisti a hanobení budou následovat. Pokud to nezastavíme, tak se bude dít to, co na Slovensku. To si to neuvědomujete?!

    • 🙈

      👿 

      😢

  • Nejspíše dojte k podstatnému zpřísnění obecně. Kontroly, testy způsobilosti, právní systém, bezpečnostní opatření. Zejména, pokud to bude s vlastencem Ficem vážné. Několik výstřelů a padl k zemi - tak to asi bude vážnější. Spíše bych očekával, že se něco podobného stane v ČR.

  • Nějaký levicový extrémista, co se nedokáže smířit s výsledkem voleb.

    Doufejme, že se podobní nenajdou po volbách i u nás, až půjde pětikoalice od stolu. 

    • seš nějak mimo Fico je levicovej politik 

      • Nejsem mimo. Neustále poslouchám strašení "pravicovým extrémismem", kdežto tady bych v případě střelce očekával levicového libtarda.

  • Střelec je prej zakladatelem literálního klubu Dúha, tedy progresívec jak vyšitý. Není snad třeba dodávat, co pro liberálně-progresivní fanatiky znamená symbol duhy. Zase jsou páchány politické atentáty ve jménu politické ideologie. Pokud k tomu dochází, je to velmi nebezpečná totalitní ideologie a je třeba ji postavit mimo zákon. Už to pronásledování lidí za jiný názor, cenzura a ještě štvaní do války proti Rusku je jasným znamením, že máme co dočinění s velmi nebezpečnou ideologií, podobnou fašismu či nacismu. 

  • Jsem přesvědčen, že atentát se nevylíhnul v hlavě atentátníka, ale že za tím bude nějaká zájmová skupina. Při výslechu atentátníka pořádně zmáčknou a kápne božskou. Ještě rád. V každém případě myslím, že bude žít tak půl až jeden rok.

  • mun.go

    Slovenský Blesk (Topky.sk) píše o střelci Jurajovi Cintulovi zde:

    Pre Aktuality.sk sa vyjadril strelcov syn. „Ja absolútne netuším, čo otec zamýšľal, čo plánoval, prečo sa to stalo,” povedal. Fica nevolil. "To je všetko, čo viem k tomu povedať," vyhlásil a odmietol, že by jeho otec niekedy otvorene zmienil útok alebo likvidáciu politika. Rovnako poprel, že by bol psychiatrickým pacientom. „Možno nastalo nejaké skratové jednanie, neviem. Je ráznejší, ale že by riešil psychiatra alebo takéto veci, to nie,” dodal.

    Sused strelca si nevie vysvetliť jeho konanie a je v šoku. "Bol to fantastický človek, aj s manželkou," povedal pre TV Markíza. O tom, že bol držiteľom zbrane, nevedel. "Nikdy sa tým nechválil," dodal. Podľa neho išlo o skrat a aj pre manželku to bol určite šok.

    Vyjadrenie Spolku slovenských spisovateľov:

    "Podľa zatiaľ oficiálne nepotvrdených správ je atentátnikom na premiéra SR Roberta Fica istý Juraj Cintula. Od roku 2015 ho registrujeme ako člena Spolku slovenských spisovateľov. Vedenie SSS s rozhorčením a absolútnym odsúdením zaregistrovalo túto správu a pokiaľ sa potvrdí, členstvo tejto zavrhnutiahodnej osoby bude okamžite zrušené," vyhlásil v stanovisu Spolok slovenských spisovateľov.

  • Atentátník: má jít o Juraje Cintulu, údajného místního 71letého básníka, který je
    příznivcem progresivistů a výsledek voleb ho velmi naštval.

    Na začátku dubna Robert Fico řekl: 
    „Voliče vládní koalice označují za popletené, nebo za lůzu, které je
    třeba zakázat volit. Stydí se prý za své sousedy, kterým říkají
    „rurálně- rustikální“. Prostě všichni kromě nich jsou primitivní
    debilové. Po ulicích oplzle nadávají vládním politikům a já už jenom
    čekám, kdy se tato frustrace, intenzivně propagovaná Deníkem N, Sme nebo
    Aktuality přetaví ve vraždu některého z vládních politiků,“ zaznělo od
    Fica.  Reagoval tak na zážitek jeho poradce Erika Kaliňáka, který se přímo na
    ulici dozvěděl: Vy jednou půjdete. Tak půjdete, že se po**rete. Tak ti
    jednou někdo na**be na ten ksicht vyje**ný, že se z toho po**reš,“
    pustil se do něj kolemjdoucí a následně počastoval sprosťárnami i jeho
    přítomnou manželku. „Vypadni na východ. Někam do Ruska. Zkur**nče vy**baný,“ vyzval Kaliňáka, který hájil svou ženu. Demokracie na Slovensku by podle něj byla ještě demokratičtější, kdyby se takoví lidé deportovali do Ruska. A dodal, že jednou tam deportováni skutečně budou. "Na toho kluka se ani nezlobím, protože je nešťastnou obětí nenávisti liberálních novinářů, kteří nedokážou unést a respektovat výsledky
    demokratických voleb, a to jak parlamentních, tak prezidentských. Žádné
    argumenty ani rozumná debata, jen čirá nenávist, která se neštítí použít
    násilí. To je ta jejich slušná, prozápadní, ale zkrátka ‚lepší‘ část Slovenska," uvedl premiérův poradce.

  • Ta fotka s proruskou skupinou pana "spisovatele" je špatný pokus AI O diskreditaci Ruska povšiměte si podivného přechodu u tmavé bundy s okolím a  podivně zlomeného límce bundy i mnohem mladšího vzhledu. Inu vrtěti psem se musí umět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit