Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zkrátka se povedlo "přemluvit bábu"
    • A dědka ne ???? Důchodci dokud máte prachy volte Topku.!!!!!! *5*
  • Též bych hlavně pražským seniorům doporučoval volit znovu trojkoalici.
  • Hlavně důchodcům doporučuju aby tu bandu zase volili,oni jim pod most pošlou párek.
    • Honzo, to není o důchodcích. Na ně to dopadlo samozřejmě jako na první, nejzranitelnější skupinu.
      Navíc je to skupina nejméně obranyschopná.
      Je lhostejné, koho budeme, nebo nebudeme volit. Je lhostejné, koho budou volit důchodci. Na přímém
      rozkrádání státních peněz, nebo na jejich přelévání do stranických pokladen se podíleli a podílí všichni
      volení zástupci napříč politickým spektrem v posledních 20ti letech.
      Máme jenom dvě možnosti. Čekat jako ovce, až naprosté zbídačení zasáhne i nás, zhruba 70% prcujících lidí, nebo jít do ulic. Ovce zůstanou doma, lidé vyrazí. Vyber si.
      • V čem obviňuješ současnou vládu,tak v tom máš pravdu.Ale bezhlavě podceňuješ troubovitost obyčejného českého blba.Pokud by už zítra byla revoluce a zvítězila,tak pozítří ráno by obyčejný český blb obviňoval revolucionáře ,že jej připravili o slibovaný kapitalistický ráj,který měl na dosah ruky.Proto je třeba ,vzájmu budoucí úspěšné revoluce,nechat Kalouska a Nečase naordinovat obyčejnému českému blbovi takovou bídu,až po ní bude šilhat hladem.Když mu hlad pročistí mozek a on se začne schánět po okované násadě od krumpáče,nebo kvalitním bejkovci,tak teprve potom bude vhodný pro revoluční použití.Proto je třeba čekat,až obyčejný český blb bude z bídy rýt hubou v zemi.Pak bude skutečná revoluce brnkačka.Zatím Kalousek a Nečas se snaží jít nám budoucím revolucionářům"na ruku."
  • Tato a předchozí vláda rezignovala na sociální smír. Důsledky přicházejí. Budeme skutečně přikrčeni čekat, kdy to zbídačení pod únosnou hranici dopadne na každého z nás ? Necháme tu bandu zlodějů a podvodníků dál bezostyšně rozkrádá daně a polpatky které z nás tahá?
    Francouzské klíče ! *16*
  • Celý život poctivě pracovali a těšili se na stáří, na krásné prožitky v parcích, na lesních pěšinách, na lesních pěšinách teď zjišťují, kde se pověsí, až přijdou o střechu nad hlavou, pěkně se jim odvděčili pionýři, svazáci, kteří dnes jsou u vládních koryt. Hamba vám Nečasi, Klausi, Kalousku a další.
    • Ono nestačí jen celý život poctivě pracovat,ale též se dívat kolem sebe a přemýšlet.Už přes šedesát roků zde vládne jenom to,co český blb většinově volil.Hlavně to,co volil v posledních jednadvaceti létech,je vizitkou jeho troubovitosti.Takže když se na něj dnes řítí bída,tak by měl jásat nad spravedlností Boží,že už konečně dostává spravedlivou odměnu za lenost přemýšlet,tedy za svojí troubovitost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit