Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co treba nase zdravotnictvi.nemas spravnou pojistovnu smula....
  • Blijec pitomec měl zase noční v redakci Tiscali, tak nás obšťastňoval svými moudry..hi..hi
  • vanhorne
    Konec s dovolenými do Spojených arabských emirátů, kdo jste tam nebyli, máte fakt smůlu. A i s oblíbeným Tureckem budou problémy.
    u-a-e-1154532_1280
    Ze zahraničí
    Spojené arabské emiráty schválily zákon Maroduša, který přikazuje turistům ctít muslimské zvyky a tradice
    Spojené arabské emiráty v tichosti schválily zákon Maroduša, který je mířený na západní turisty. Zákon pod pohrůžkou trestu smrti nakazuje turistům, kteří do Emirátů zavítají, aby dodržovali muslimské zvyky a kulturu.
    Turisté ve Spojených arabských Emirátech jsou tak nyní povinni například modlit se 5krát denně, či mají zakázáno jíst vepřové maso. Turistky navíc musí povinně nosit burku a zahalovat svoje tělo. Ženy tak nyní mohou zapomenout na procházky a opalování na pláži v Dubaji. Za porušení tohoto zákona hrozí turistům velmi tvrdé tresty – od tučné pokuty, až po veřejné ukamenování.
    „Je mi zle z toho, jak zde turisté ze západních zemí chodí po našich ulicích a chovají se jako dobytek. Jsou v naší zemi! Musí ctít naši kulturu a naše zvyky! Zákonem Maroduša je k tomu chceme přinutit. Turisty, kteří se nepřizpůsobí, pak čekají tvrdé tresty!“ prohlásil ministr vnitra Spojených arabských emirátů.
    K Emirátům se chystají připojit i další země – například Turecko či Saúdská Arábie. Podporu zákonu vyjádřila i Evropská unie, která by do budoucna chtěla tento zákon zavést i v Evropě.
    “Maroduša je skvělý krok, který pomůže zachránit arabskou kulturu. Ta posledních několik let pomalu umírá, díky řízené invazi evropských a amerických turistů,” řekla k zákonu německá kancléřka Angela Merkel.
    • Gratuluji pane, jste ukázková tupá ovce. Šíření těchto hoaxů by mělo být trestné.
    • Tímto prohlášením se makrela JEDNOZNAČNĚ postavila na stranu USAIslámu. Ta ........ chce i v EU zavádět muslimské zvyky pod trestem smrti. Pak nezbývá než to u ní aplikovat. Stačí se podívat na pár snímků a videí a uvidíme jak kulturně se v Evropě chovají oni. Třeba na záběru z jedné Německé nemocnice pokládá svoje "exkrementy" na chodbě, zaburkovaná "muslimka"???
    • ... jak těžce nemocný je pisatel, který si místo posezení u vína myslí, že někdo čte sr*čky :)))
      • dnes máte v ústavu vycházky?
        • To že zemře třetina lidí v pozdějším věku je v pořádku. Babiš přidá měs. 40 Kč. důchodcům a ti raději opustí tuto zem do výšin jiných až božských aby se tady na to nemuseli dívat.
          Moc se mi líbí jak Švýcaři a další země chtějí pro každého občana 60 000 měs. i když do práce nechodí. V České republice chodíte do práce a min. mzdu dostanete asi 7 500 čistého. Už jsem zde kolikrát prezentoval, že tento stát je rozkraden, zničen a přesto naši politici média nám vtloukají do hlavy jak ekonomika stoupá, jak jsme na tom báječně. Proč se snaží s lidí stále dělat negramotný hlupáky, nechápu.
      • a toto má být jako směšné nebo zábavné?Ty sprostá chátra z ulice tady přeci nerozdáváš karty. Mazej do ústavu mezi svoje.Už jim chybí jedna kazajka.
  • Osobně mám zkušenosti ,že je dost případů ,kdy lékař udělá chybu,ano je to povolání jsou
    lékaři dobří i dejme tomu chybující.Lékař Vás odmítne poslat na další vyšetření - takových
    posraných lidí už jsem tu měl - melanom...Doporučuji Vám kapky za 2 500 Kč osobně inkasoval peníze za 14 dnů pacient umírá. Bolest v zádech to nic není pacient umírá po měsíci na ifarkt na operačním sále. Po 14 denní hospitalizace léčení žil na nohou,poslán
    domů - druhý den amputace nohy.Doporučuji Vám operaci žlučníku - kámen, nález
    v jiné nemocnici bez indikace.Doporučuji Vám odstranění znamének - v jiné nemocnici
    to je hloupost. Měl jste infarkt vyšetření po více než desíti letech po léčení vysokého tlaku
    na echu ,ošetřující lékař - to nic není . V jiné nemocnici operace srdce .
    • ... jenom primitiv Jarda, který neumí ani správně psát, doporučuje blbosti :)))
      • ááá přišel nám Pan Chytrý.Ty kreaturo - socky mají místo tam u popelnic.Tak vem kárku a mazej, páchnoucí žoku hnoje.
  • Klamné a matoucí statistiky: Co opravdu může za smrt třetiny Čechů?
    Česká média nedávno zveřejnila výsledky průzkumu, který tvrdí, že třetina lidí v EU zemře kvůli nedostatečné lékařské péči.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Tak že Češi se vydávali za ,Moravany, jsem si už zvykl Ale že Češi se vydávali za . Evropany., TO JE PRO MNE OPRAVDU NOVINKA......
    • ... můžeš být v klidu a vůbec se nedivit, protože ty nejsi člověk ale vůůůůůl :)))
      • ale no tak.Od kdy sprostá páchnoucí chátra tady rozhoduje kdo je kdo?Přeci lůza musí vždy a za všech okolností držet hubu!Takže zalez do nory holoto sprostá.
        • ... monolog k*k*ta :)))
          • Bijče, to nemůžeš bít sebe, ale ty druhé.
    • Ubohost takového žvástu by nebylo snad ani komentovat.
      Ve stínu však takového odporného monstra - klátící se vlastizrádné rusofilní žvástavé obludy - jakéhosi ožralce zemana je výše popsané však na pováženou!!!
      Jsme Evropané nebo jakýsi gubernát komouš-fašistických vychodostepních nájezdníků vedených kremelským skřetem putinem???
      Je jasné, že vrchní putinovům řiťolezec a olizovač jeho hemeroidní zapařené řiti - NICzeman se nás pokouší seč mu chátrající a demencí stižená tělěsná schrána dovolí dokormidlovat zpět do područí rudého rusáckého mužika - NE NE NE - čechy patří do Evropy.
      • Tečko. Takže už nejen v Čechách a na Moravě nýbrž na Slovensku Německu Rakousku Polsku Maďarsku Francii Británii Itálii Španělsku a zbytku Evropy žijí Češi. 400 milionů Čechů. Ty jsi myslitel...nebo spíš mgr. ovšem to není titul nýbrž označení tvého stavu *3*
      • Tento příspěvek je málo sprostý. Jsi pokárán vrchním ideologem z Práglkavclu. Tento slint je bez finační dotace. Pokud nebudeš příště vulgárnější vyloučímetě z Práglkavclu a nebudeš moci lézti jednomu ambasadorovi do zadečku.
      • Ale pan Zeman přeci řekl, že jsme všichni židi. Já tam tedy Putina a Kreml nevidím. Tak by si mohl být spokojený. Já se tedy židem nejsem, proto sem asi nepatřím, ale také nejsem anglosaská kulturura, přivlastňující si dědictví Říma a Řecka. Naopak bych nás viděl v umírněné a spravedlivější Byzanci bez druhého zákona a dalších parazitujících derivátů. Možná v tom bude ten zásadní problém.
        • ... jsi šťastný člověk, že netušíš, jaký máš zásadní problém ty, tele :)))
      • ... bez tebe rozhodně patří, moulo :)))
  • Clanek je nejmene tak zavadejcic jako sokujici titul.Bohuzel v Cechach se mnoho z lecby, ktera skutecne zachrani zivot proste "nedela".

    Kmenove bunky nebo obnova lecbou krvi jsou pokladany za neco z upirove literatury.
    Pokud byste chteli biologickou nebo immunologickou lecbu na rakovinu, tady ji nedostanete.

    Zjistejite, ze na rakovinu tlusteho streva lide umiraji, protoze diky tomu, ze preventivni koloskopie zacala v roce 2014, ji vetsinou objevi ve IV stadiu- pate neexistuje-odoperuji co se da a je po vsem. A to casto. Operace nestaci. nasledna lecba je vlastne silne zastarala- chemoterapie. A pak nic.
    Pokud se tato rakovina objevi ve stadiu I pak se vyoperuje, pacient dostane jednu dalsi koloskopii a pokud ta je negativni take si nikdo dalsi 3 roky nevsimne- a to uz je pozde. Pokud pacient rve jako tur, ma sasi alespon an kontrolni Ct a kolonoskoie ale dosta je co 6 mesicu bude tezka prace.Zeptejete se na Keytrudu, imunologicky lek na rakovinu mozku a jater, a nikdo nevi o cem mluvite.Bevacizumab (Avastin), cetuximab (Erbitux), a panitumumab (Vectibix) Pozadejte o radiacni ablation, bude to stejne.


    U nadoru na mozku a v plicih je to jeste horsi.Poptejte Bevacizumab nebo Avastin®, jine immunologicke leky, Ramucirumab nebo Obdivo-nic.Protoze sanse, ze se k necemu takovemu dostanete jsou mizive, jiste muzeme rici, ze pacienti umiraji na neznalost a neochotu lekaru.
  • Jaká je vlastně cena lidského života?

    Nyní, když je na světě přes sedm mld. lidí, neustále se zvyšuje procento parazitů, kteří žijí z práce jiných a nejsou ochotni pracovat?

    Kdy opravdoví vládci světa přemýšlejí o tom, jak většinu lidstva vyhubit, neboť pro svoji obsluhu zdaleka tolik kusů nepotřebují?

    Obávám se, že zatím svoje plány realizují jenom v omezeném měřítku pouze proto, že dosud nevyřešili problém, co s hromadami mrtvol...

    Ty kecy, "kdyby to mělo zachránit jenom jeden jediný život...", vždy, když se zavádí nějaké nové omezení, buzer@ce nebo pakárna.
    Cena lidského života je nevyčíslitelná, ale jenom pro toho konkrétního jedince nebo jeho blízké. Nikdo nemůže realisticky očekávat, že si o jeho život budou dělat starost nějací vládcové kdesi nahoře.Otroků je nadbytek...
    • ... perfektní boršč jsi uvařil, makaku :)))
      • jo každý , každý krom tebe lopato si to může dovolit.Ty chátra máš nárok držet hubu.
        • ... doufám, že nespácháš sebevraždu, až ti dojde, jak jsi primitivní, ubohý balíku :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit