Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Znam případ kdy dětem ,ktere předběžně soud svěřil do peče otce bylo přímo pracovnicemi socialky v Plzni vyhrožovano že pujdou do pastaku pokud se nebudou chtít stykat s matkou,a to na žadost matky a jejího pravníka,který děla ještě zastupitele v městě, katolickou Archou kam zcela "dobrovolně" na žadost soudu museli dochazet,podotykam že dětem bylo 8 a 10 let.Kdo dava těmhle zamindrakovanejm svi *12* nim takovou moc?!!!
  • to je jako u nás, ale nikdo zatím neslyšel, že by do basy šel i taŤka, který se nechce stýkat se svými dětmi.... a hodilo by se to
  • Lži a "očkování" dětí lživými a nenávistnými kecy k druhému z partnerů bude zřejmě často používaná zbraň. A děti se nechají poměrně snadno zmanipulovat a i proto je jim mnoho věcí zakázáno až do jejich plnoletosti. Je potřeba je usměrňovat a naučit, že zde existují určité zákony a povinnosti a to jak pro děti, tak i dospělé, jejichž porušení se trestá. Život není jen řvaní po svých právech, i když v médiích to tak vypadá.

    Soudkyně udělala dobře a pro ty děti ať je to poučením do budoucna.
    • Jo po takové léčbě budou druheho rodiče milovat,je vidět že tupost nema hranic, ve vyvaženem vztahu nelze děti očkovat a od toho je střídava vychova.
    • jasně, tím si patrně tatíček vysloužil jejich lásku a vděk *15* *15* *15* *15*
    • Nevím, který zákon by mne v 15ti letech donutil mluvit s někým, kdo profackoval moji matku..... V patnácti letech se po nás chce, abychom byli natolik dospělí, abychom se rozhodli, jakou školu budeme studovat a co bude pravděpodobně tedy naším celoživotním povoláním....... nebo alespoň okrajově. V patnácti letech jsme natolik dospělí, že dostáváme občanský průkaz a stáváme se trestně odpovědnými..... Na druhou stranu z nás v patnácti letech dělají soudy, pokud se jedná o styk s rodičem, malé, bezprávné pitomečky.......
      • No ale to není tento případ. Soudkyně jasně naznala že jsou děti dostatečně inteligentní aby byly schopny nést za své činy důsledky....... Viz pohrdání soudem.
        O tom co se děje při rozvodech by se mohly psát plné knihovny. Že to nebývá zrovna čistá hra si nebudem lhát.
        Soudkyně patrně udělala pro výchovu dětí více než jejich oba hašteřící se rodiče dohromady.
        • Mně se zase zdá, že tato soudkyně, by "naznala" totéž, i kdyby řešila případ, kdy otec nutí děti, aby pro něj žebraly a kradly a ony ho odmítly poslechnout. (Jsou zde celé takové rodinné klany z Rumunska a za neuposlechnutí, nebo nedostatečnou "píli", děti bijí). Pro soudkyni bylo podstatné, že děti nechtěly poslechnout JI, patří zřejmě k tomu typu lidí, co dokážou druhému zničit život i za maličkost, protože se jim zdá vzpurný a je třeba ho zlomit. Bohužel, u některých lidí si tím dokonce získávají úctu, jako vzor spravedlnosti.
          • Miluju maminky, které své dítě nechtějí zlomit a nechají ho , když v supermarketu ječí vzteky a bije hlavou o zem, protože mu nechce koupit to, co si to milé, hodné dítě přeje.

            Ano, takoé a podobné názory na "svobodu" dětí jsou zcela mylné, ale to vám vysvětlovat je zbytečné
  • Rozhodování v těchto případech je vždy těžké.

    Znal jsem mladý pár. Na první pohled spokojená dvojka.
    Pak najednou bum a rozvod. Muž poté tvrdil že ta holka byla hrozná potvora a ona
    zase všude brečela s tím že on byl tyran.

    A nyní suď kdo z nich má pravdu a kdo lže. Popřípadě zda vinna není u obou.

    A ovlivnit děti na tu či onu stranu také není nijak těžké.
    • To je těžké. Lidé by si měli dobře rozmyslet než s někým uzavřou trvalý svazek. Měli by se snažit partnera co nejvíc poznat a představit si jak bude vztah fungovat v různých kritických situacích. A ne soudit jenom podle toho jaký je v posteli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit