Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mladí Švédové, až nebudete mladí tak nebudete ani Švédové

  • KIMCID


    Německo:Nikdy nás žádná kultura nenervovala a neničila, neterorizovala celé městské části, jako tahle fanatická kultura primátů se svými středověkými návyky a potřebami. S nikým, kdo přišel pracovat do Německa se nemuselo mluvit o integraci, o prostředcích začlenění, o bezpečnostním riziku. Žádný ŘEK nepotřeboval tabulky na to, aby věděl, ze se naše ženy nesmí znásilňovat, žádný JAPONEC nemusel být upozorňován na to, že nesmí ženu přivázat za auto a vláčet ulicemi, žádný BRIT, IR, HOLANĎAN nepotřeboval předražené kurzy chování k ženám. Žádnému THAJC I nemuselo být vysvětlováno, že se ženy nesmí  lovit jak zvěř. K žádnému ITALOVI nebyl potřeba odstup na délku paže a na ČÍŇANY jsme nepotřebovali pepřový sprej ani zbraň. Ve vlaku jsme cestovali beze strachu. Integrace byla a je pro Řeky, Italy, Vietnamce, Rusy a mnohé jiné národy samozřejmostí. Tito lidé se stali součástí naší kultury a přizpůsobili se našemu způsobu života. ALE NE TAK MUSLOPRDI ZE ZEMĚ VČEREJŠKU SE SVÝMI NEKONEČNÝMI POŽADAVKY.„Chci tady mešitu, chci jen halal jídlo, chci islámské svátky, chci oddělené plovárny, mám 4 ženy a 25 dětí a žádný čas na práci, chci auto, dům a peníze, jinak to tu vyhodím do vzduchu, moje děti nepojedou na školní výlet, všechny nevěřící je třeba zabít atd...“ Ať to stojí, co to stojí. Bude se loupit, přepadat, popravovat, znásilňovat a vraždit, jako by to bylo to nejsamozřejmější na světě.     Nechceme zde žádné id.oty, kteří by náš život chtěli měnit podle svých představ .  Popadněte do podpaždí svou kouzelnou lampu, sedněte si na  v á š  létající koberec a leťte zpátky přes Bospor nebo do Afriky (anebo do prd.le, k Alláhovi a pedofilovi Mohamedovi). Většina Evropanů vám bude vděčná! (překlad z němčiny – koluje po facebooku)

  • dzixy
    Je zajímavé sledovat jak postupně roste sebevědomí mladých Švédů, kteří se léta projevovali, jako by jim nescházelo nic na světě. Nakonec se ukázalo, že jim schází - správná politika stáuů zajišťující jejich budoucnost. Mladí zjistili, že jim již nestačí momentální blahobyt a mají obavy o budoucnost. Zda jejich hlásné protesty vyslyší vláda, se ukáže za pár let, až ze současných teenageru budou fotříci a mámy. Členství v EU jim však velkou naděj na naplnění jejich přání nedává, pokud se naprosto nezmění celá agenda a pravidla "hry". Bohužel na lepší časy to zatím nevypadá, spíše naopak. Zda toto nevycítili právě jako první mladí Švédové. Naší mladí by si měli vzít od nich vzor a příklad.
  • válka

  • Je třeba ocenit, že mladí jsou pro něco nadšení, idealističtí, a nejsou ještě tak otupělí konzumem jako starší generace která přemýšlí ve kterém hypermarketu je zrovna nějaká "akce".  Na druhou stranu je třeba upozornit ŽE DOTYČNÍ BREČÍ NA ŠPATNÉM HROBĚ.  MAJÍ SE DEMONSTRATIVNĚ SCHÁZET PŘED BANKAMI A  VLÁDNÍMI INSTITUCEMI A POŽADOVAT AŤ POLITICI VYVOLAJÍ TLAK NA  AMERICKÝ FED ABY JEHO ŠÉFOVÉ A JIMI KONTROLOVANÁ CIA UVOLNILY TECHNOLOGIE VOLNÉ ENERGIE A ANTIGRAVITACE. Tím se radikálně zlepší ekosystém, poněvadž se konečně bude moci utlumovat využívání fosilních paliv a zmenšovat tak uhlíková stopa. Nové drahé katalyzátory do benzínových aut a hybridní auta situaci nezachrání. To je jen taková pokrytecká potěmkinovská iluze a ždímání prachů z lidí....

  • Pro budoucnost se musí makat a ne halekat za školou na ulici. Jenže k tomu se musí pracovat, respektovat nějakou autoritu a přkonnávat překážky. A to se lidem s jakýmkoliv syndromem moc nechce!!

    Ten syndrom je rozmazlenost, lenost a přebytek.

  • Myslím, že páni piráti nás brzy "obdaří" podobnou aktivitou "teenageské aktivity." 

    Ono je to vlastně fajn, lakovat flákačství a lenost do hávu společenské aktivity. 

    Nechci na to koukat jako pán v letech.

    Kdyby mi bylo 16 a ml před sebou písemku z matiky - páááánečku, to bych byl aktivista jako hrom!  A vymýšlel bych hesla a problémy, které je třeba ihned pojmenovat a řešit: hvězdný odpad, nedostupnost vody v Mali a jéje, to by bylo, abych se neměl s čím špacírovat kolem gymplu!!!!😂

  • A kdo jim brání ?!..zbavit se tedy toho všeho hyper super.,mobilů a PC., co chtějí mít každou chvíli nové, značkového oblečení každou sezónu., všude se nechat vozit, jídlo a pití i s dovozem, vše několikrát balené do plastu v marketech., na výběr až 6 jídel ve školní jídelně atd.atd..,aby hned od zítřka, začali jít všem tedy příkladem, chodili do škol pěšky, sázely stromky, ručně shrnovali sníh , vytvářely biozahrádky a kompostéry u domů rodičů, kde si většina z nich stejně žije tak, že na co si zhýčkaně z křesla pokoje ukáže prstem, to většinou i dostane až tzv. "do otevřené pusinky" atd..tak šup šup. mladí, neomarxističtí komsomolci !..a ty Vaše "obohacené" soudruhy černokožce, neziskovky a jiné darmojedy., co se Vám tam tak hezky a úspěšně množí i žijí., samozřejmě ne za svoje.,ale za peníze, daně a hlavně práce Vašich rodičů i předků., tak ty můžete naučit rovněž šetřit a pořádně pracovat !..klidně třeba i tzv.eko bio.!..



  • Je hezké že jim není jedno co bude v budoucnosti , ale mám nepříjemný pocit že za 20 let se jich nikdo ptát nebude a na svět budou koukat přes burku či pár minut na kameny.

  • bezregistrace

    Já myslel že tam rvali dělňasům lopaty a krumpáče z ruky aby taky mohli makat ...

  • Wolfcastle

    Když chtěj lepší ovzduší není nic jednoduššího než vzít do ruky lopaty a jít sázet stromy... Pokud to tedy myslej vážně a není to jen moderní póza!

  • mun.go

    "... protesty říznuté záškoláctvím ..." nejsou legitimní jednání.

  • Aktivistické aktivity jsou mutací iniciativního blbnutí. A mladí švédští aktivisté jsou stejně jako jiní teenageři tím nejlepším tvárným materiálem v rukách demagogů, protože mladí lidé nic nevědí o životě, nemají žádné životní zkušenosti a snadno se nadchnou a nechají strhnout pro jakoukoliv volovinu. Navíc nynější doba generuje jednu módní vlnu za druhou a všechny tyto vlny mají jeden společný jmenovatel na bázi iniciativního blbnutí, tedy aktivistického aktivismu. Domnívám se, že Švédové stojí před daleko většími hrozbami než před méně zelenější budoucností. Že právě Švédsku hrozí v nedaleké budoucnosti totalita v duchu mixu eurohujerských a islamistických idejí. Až mladým švédským dívkám nová totalita přisoudí roli domácí puťky, které bude vládnout muž a která nebude mít žádná práva, pak rychle zapomenou na tak banální záležitost, jakou je méně zelená budoucnost.
  • Typická šaškárna polovzdělanců, omluvitelná snad jen jejich mládím a nevzdělaností!

  • Debilita začíná vládnout v celém světě, co bude dál? 

  • KIMCID

    :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit