Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Má jich víc jak stejně zalidněné Rakousko i za Husáka a to byl policejní stát , stačí kdo nepřeleze plot a netrefí terč jde pracovat jinam protože se krade stále více a reklama na autech nepomáhá. Problém je taky když policajt okrade mrtvolu,poštu nebo chlastá za volantem a nemá násobný trest občana ale jebn ho možná propustěji to má taky imunitu ?
  • Prosím o sdělení: Od kterého data je povolen odchyt a odstřel modrých ptáků ? Nějak jsem ten den zapomněl . *1* *1* *1*
  • Výrobně kluci s modrým ptákem v čele s ředitelem Zeměkoule. Nejdříve se Vám povedlo zlikvidovat veškeré výrobní podniky, pak zemědělství, armádu, nyní budete likvidovat policii, zdravotnictví, dnes už rozprodáváte výsosné území České republiky ....
    Co nám ještě zbývá v této okleštěné republice ? No přece jejich obyvatelé !!! Na likvidaci důchodců již pracujete, na likvidaci nemocných rovněž. Nenadešel již čas, kdy bychom se měli všichni vzpamatovat a zlikvidovat VÁS ??? *1* *1* *1*
  • Nechte prosím modré lůze dorozkrást a zničit tuto zemi. Už jim chybí jen pošta, letiště,penzijn í fondy a zdravotnictví. Naco by preferovali záchranáře a policii?
    Všeználek vše řídí , je nadstarnický a o všem rozhoduje.
    Garnitura státu: všeználek, slizoun, křivohuibka, drobil, schoř, Judr.B=hnus.
  • Policie a Záchranáři si zaslouží ty peníze , zrušit senát který je úplně na píčmundu a bude peněz dost !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kalousek je jen ukurvenec který krade pro sebe a nahrtává jemu podobným a obyčejných lidech mu nezáleží.
  • Teď bude mít důvod k chlastání jak nás zadlužuje !!!!
  • Dobře jim tak,nic jim nebrání živit se rukama jako my za pár šlupek a nechat se šikanovat/buz ,ero.vat se nesmí řikat/ na každém rohu za světla ve dne,pásy, lékárničky atd.
  • je jich darmožroutú zbytečně moc.Na nás jsou moc krátcí a zlodějíčkové jsou na úbytě.Není pro ně co ukrást. *1*
  • tolik policajtů bez práce - ještě že máme pracáky - zloději budou se mít líp - a naši poslanci neřkuli senátoři - ruce si budou mnít *1* Teď vážně když už se opičíme po amících, tak ať naši senátoři mají tuto funkci jako čestnou, ne placenou!!! Na co je nám senát, proboha tady je úspora miliard a ne vykopnout z práce cajta, který dělá vše - taková ta děv.. pro všechno. Kdo je u dopravních nehod, trestňáků, rvaček, sebevražd, musí udělat pořádek s feťoši, bezďáči? Kdo z vás půjde a bude se tahat s pokáleným pozvraceným smradlavým bezďáčem, co má svrab a podobné kamarádky??? A za ubohou almužnu, nebo si myslíte, že cajt, který šlape ulici, se má jako prase v žitě? Se jich zeptejte na platy, za tu almužnu by jste jejich práci nedělali, nebo jo? Popřemýšlejte, kdo našemu státu škodí, cajti to teda nejsou a éra, kdy museli všichni do strany jedné jedinké je pryč a naštěstí téměř všichni tito cajti také - ovšem s tučnou doživotní rentou - tu zrušte a budou mít současní cajti na provoz
  • Vždyť když nebude policie, tak pak všichni kteří tady řvete poznáte co se stane, ale bude pozdě, vždyť jen ta policie jim šlape na paty a státní zástupci a soudci je přikrývají, tak jen řvěte.
    • myslím, že si toho všimneme. Nikdo nebude bu*erovat slušné lidi. Gaunery cikány a zloděje stejně nechytají, tak co. Hlavně že si jejich pohlaváři dávají odměny a jsou zkorumpovaní. At si to zkusí hakovat v kolbence, ale tam by museli makat. Takhle je mrzí že můžou buze*ovat. Hlavně se mi líbilo, jak chránili toho parchanta kalouska, Dobře jim tak. Od revoluce všichni co něco uměli odešli nebo byli vyštváni. Tenhle pleps si hojí jen mindráky.
      • Díky za mínus vod fízla *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit