Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gayové by chtěli práva jako normální lidé, to je vrchol drzosti.
  • Mate problem s chapanim textu, vidte? Zkuste psychiatra! *1*
  • gayové = úchylové *1*
  • skocit pod metro jdu rad domu na jiznak pesky a jeste si dobrovolne cvaknu listek .
  • Jste staří a hnusní! *12*
  • Clovek by neveril, co vsechno muze byt politik ochoten zneuzit pro svoji publicitu. Mezinarodni podvodnik Paroubek a neuspesny pomatenec Dienstbier jsou snad nejotresnejsi priklady...
  • Nejsme staří, a jsme gayové, ne úchylové.
  • Jsem tu dnes poprvé a krásně jsem si s Vámi popovídal, děkuju *14*
  • No te je boom !
    Co takhle zlegalizovat pro duchovní osahávání a další jejich úchylky.Bápež by měl radost a pochopení pro vlezdoprdelníky CZ.Jinak proti gayům nic nemám,jen se tímhle jiní o krůček navíc zase naštvou ne ?
  • Děkuji za nabídku, ale nemám zájem. Musíš své služby nabízet jinde.
  • To vám asi nepovolí, jste už moc staří a navíc úchylové! *15*
  • Je to buzxxxrant tečka!!
  • S Notem budeme adoptovat chlapečka.
  • Ty jseš b u z e r a n t ?
  • A kur*vníci, kteří vlezou i na řezníka v zástěře se dětmi stýkat můžou? *1*
  • Slyšel jsem názor, že homosexualita je mechanismus, jímž se příroda brání proti přelidnění.
  • Jelikož jsou homosexuálové devianti, nemůžou se s dětmi stýkat vůbec, natož je adoptovat.!!!
  • Dientsbier je cvok. Pokud chtějí spolu žít 2 homosexuálové je to v pořádku ale dítě
    potřebuje matku kterou jim prostě 2 otcové nahradit nemohou.
    Stejně bych ale trestal rodiny které si nadělají hromadu dětí a pak je dotuje stát.
    Když na rodinu peníze nemám tak si nebudu zaklásdat rodinu.
    Holky dnes mají hromadu prostředků jak zabránit početí a přesto roste počet nechtěných
    odložených dětí které život prožijou v děcáků.
  • Homosexualita je slepá ulice pro lidský druh.Jinak proti nim nic nemám ale co je pořád vytahují.A ještě jim dát do výchovy děti je naprosto nenormální a proti přírodě!
  • Je to čuramedán !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit