Přejít na výpis diskuzí
Dienstbier chce uzákonit adopce dětí homosexuály. Poslance nenadchl
8.2.2014 | red
201 příspěvků
-
Gayové by chtěli práva jako normální lidé, to je vrchol drzosti.
-
Mate problem s chapanim textu, vidte? Zkuste psychiatra! *1*
-
gayové = úchylové *1*
-
skocit pod metro jdu rad domu na jiznak pesky a jeste si dobrovolne cvaknu listek .
-
Jste staří a hnusní! *12*
-
Clovek by neveril, co vsechno muze byt politik ochoten zneuzit pro svoji publicitu. Mezinarodni podvodnik Paroubek a neuspesny pomatenec Dienstbier jsou snad nejotresnejsi priklady...
-
Nejsme staří, a jsme gayové, ne úchylové.
-
Jsem tu dnes poprvé a krásně jsem si s Vámi popovídal, děkuju *14*
-
No te je boom !
Co takhle zlegalizovat pro duchovní osahávání a další jejich úchylky.Bápež by měl radost a pochopení pro vlezdoprdelníky CZ.Jinak proti gayům nic nemám,jen se tímhle jiní o krůček navíc zase naštvou ne ? -
Děkuji za nabídku, ale nemám zájem. Musíš své služby nabízet jinde.
-
To vám asi nepovolí, jste už moc staří a navíc úchylové! *15*
-
Je to buzxxxrant tečka!!
-
S Notem budeme adoptovat chlapečka.
-
Ty jseš b u z e r a n t ?
-
A kur*vníci, kteří vlezou i na řezníka v zástěře se dětmi stýkat můžou? *1*
-
Slyšel jsem názor, že homosexualita je mechanismus, jímž se příroda brání proti přelidnění.
-
Jelikož jsou homosexuálové devianti, nemůžou se s dětmi stýkat vůbec, natož je adoptovat.!!!
-
Dientsbier je cvok. Pokud chtějí spolu žít 2 homosexuálové je to v pořádku ale dítě
potřebuje matku kterou jim prostě 2 otcové nahradit nemohou.
Stejně bych ale trestal rodiny které si nadělají hromadu dětí a pak je dotuje stát.
Když na rodinu peníze nemám tak si nebudu zaklásdat rodinu.
Holky dnes mají hromadu prostředků jak zabránit početí a přesto roste počet nechtěných
odložených dětí které život prožijou v děcáků. -
Homosexualita je slepá ulice pro lidský druh.Jinak proti nim nic nemám ale co je pořád vytahují.A ještě jim dát do výchovy děti je naprosto nenormální a proti přírodě!
-
Je to čuramedán !