Přejít na výpis diskuzí
Dienstbier chce uzákonit adopce dětí homosexuály. Poslance nenadchl
8.2.2014 | red
201 příspěvků
-
Můj homosexuální přítel Not je už po lobotomii, já na lobotomii nepůjdu ale primář mi stále předepisuje elektrošoky a zakazuje mi přístup na internet. Ale svobodný přístup na internet patří podle Základních práv a svobod každému svobodnému člověku a to je porušení, jestli primář taky není komunista, když mi v tom brání. Dokonce mi vyhrožuje, že když nepřestanu tak se vrátím do klecového lůžka tam jsem byl naposled když jsem pokousal ošetřovatele. Tak mi nezazlívejte, když tady zase nějaký čas nebudu, jak nejsem chvilku pod dohledem, hned se vrátím na diskuzi a všechno vám vynahradím. Váš Tečka.
-
Jsem gay a jsem na to hrdý. S mým homosexuálním přítelem Notem adoptujeme chlapečka a budeme ho vychovávat.
-
Dienstbiere,Dienstbiere co to kluku ušatá zase vyvádíš.Proč se cpeš někam jenom kvůli korýtka bez kvalifikace,přenechej raději své místo rozumnějším a v tomto oboru vzdělanějším.Vím že to neuděláš tak se chovej aspoň co nejvíce rozumně i když v tvém případě to bude velmi složité.
-
Jsem gay a jsem na to hrdý. S mým homosexuálním přítelem Notem adoptujeme chlapečka a budeme ho vychovávat.
-
-
Chlapečka asi nedostanete protože jste devxxiantní.
-
-
Homosexualita není deviace, to vy hetero jste ujetý.
-
-
-
Na ty vase blitky ja se muzu v y s r a t a budu si tady psat co ja budu chtit! Bezte do p r d e l e !
-
-
Když k životu nikoho dalšího nepotřebuješ, tak to jistě i chlastáš sám, honíš si ho taky sám a jednou natáhneš kopyta taky úplně sám. Máš ty to ale nudný život poustevníka, litují tě.
-
-
otazniku-to nepoznas zlodeje nicku?
-
-
Bohužel nemám možnost vidět IP adresy jako "někteří" zaměstnanci v pozici placeného štváče.
-
-
Not něco v rozčilení napíše a pak se od toho distancuje, když vidí jak to vypadá uveřejněný. Ale příště to udělá zase, u něho se už projevuje něco jako chorobné rozdvojení osobnosti, tak na ty jeho popření autorství moc nevěřte. A ještě k tomu všemu je po lobotomii.
-
-
-
-
-
Vidím to tak, že nějaký Moravák odmítl Notovy prasácké návrhy, a tady to začalo.
-
Rudí důchodci se zase rozběsnili. Tak jen se čiňte . Čím víc se rozčilujete tím lépe .
-
-
Tečko ty máš ale opravdu bohatou invenci.
-
-
Ale vždy spolehlivě zabere . Například Hugo cyhytá na škrtnutí .
-
-
-
Pan Zeman je můj president a hlava státu! *14* *14*
-
-
No to se tedy máš čím chlubit. To máš tedy presidenta a hlavu státu, z jehož shrnutých koberců a viróz má legraci pomalu celý svět. *14* *14*
-
To ti zlodeji nicku musim poblahoprat.Ja se za tu vozralou hubu z magorhradu stydim,proto jej jako prezidenta nikdy neuznam,a to ani po jeho zdechnuti.
-
-
Vsimli jste si, jak vysokou kulturni a intelektualni uroven maji moje prispevky, co jsem prodelal lobotomii?
-
-
Zlodeji nicku,chapu ze po operaci mozku jsi menecenny,ale prestan tady se svoji chorobou oblbovat.Treba ja ti to ze srdce preji,a pochybuji,ze te zde nekdo polituje.
-
-
Ty jsi především obrovský -urák. *12* *12* *12*
-
-
A ty Z M R D,Z K U R V Y S Y N a K R E T E N *3*
-