Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli někdo zastrašuje svět, tak je to "Velký bratr" a náš protektor ze západní polokoule. I na tomto fóru má své papoušky a ideologické politruky, Jambory, Vaše a jejich novodobé ekvivalenty.
    Mimochodem, příčinou hladu v severní Korei není ekonomika režimu, ale ideologicky motivované embargo na obchodování se světem. Uvalit celosvětové embargo na spojené státy či kteroukoliv evropskou zemi, zastavit exporty, zavřít kohouty a národní ekonomiky by rázem následovaly KLDR. Zkuste si představit důsledky embarga na českou republiku, která nemá suroviny, rozprodala či nechala rozkrást veškerý průmysl, banky, zdevastovala zemědělskou výrobu, dovážíme (v západní evropě dotované) potraviny. Dopustila na orné půdě stavět sklady zahraničních firem a stali jsme se smetištěm Evropy.
    Do světa zdrhají absolventi medicíny, kteří vystudovali za peníze českých daňových poplatníků.
    Severní Korea by se ve srovnáním s námi stala zemí zaslíbenou a vystřelit bychom si mohli tak leda ze svého hladového psa.
  • Taky hodně blahopřeji Kime.
    Nevidím ve vás žádné teroristy, ale spíš že bránite svůj stát. Nevím sice za co jste postavili tak náročný s drahý program, protože nám tu říkají, že tam všichni umíráte hlady.

    Za komunistů jste byli jedni z našich největších přátel i s dalšími, teď pro změnu nebezpečnými zeměmi. A ti co byli imperialisti a nepřátelé, tak jsou pro nás teď nejvěrnější.
    Vy se tam hladovi bránite a naše země v roce 1938 , jedna nejlépe vyzbrojená na světě, se posrala a za pomocí přátel vzdala Hitlerovi.

    tak hodně štěstí.
  • Je to velký úspěch korejského pracujícícho lidu. Každý má právo na soutěž dobávání vesmíru a narůstání vědeckého pokroku ve všech státech světa.
  • No vida tak tam maj chytý a šikovný lidi to se někomu nebude líbit.
  • Severokorejci vypustili raketu Yncha a ta vy nesla družici Kvanmenson-3 v překladu Zářící hvězda. Ta družice je na oběžné dráze a sleduje zemi a Severokorejci jsou na zemi ve své zemi a jásají nadšením, že jejich země je členem kosmického klubu, i když malým a ještě nezkušeným. Ta raketa není až tak obrovská, ruské Protony, Sojuzy, francouzské Ariane, čínská Šen-čou, americké Atlas a Delta jsou daleko větší rakety. Proč by Severokorejci nemohli mít svou raketu. Navíc ukázalo se že západní zbraně - americké rakety Patriot nejsou až tak dobré a pohotové. Japonsko prohlašovalo, že severokorejskou raketu sestřelí, pokud přes zákaz OSN odstaruje. A ona náhle odstarovala, a družice "Zářivá hvězda" je na nebi. Severokorejci jsou na zemi ve své zemi a jásají, Japonci se vztekají. Ukazuje se že ty americké protirakety Patriot v Japonsku jsou na nic. Rusko není nadšeno, že časem severokorejské rakety vynesou družice, které by jinak vynesly ruské rakety, Američani by rádi, aby vše zbylo na ně na druhé méně či nic. Nevidím jediný důvod bát se severokorejské rakety, naopak tak nějak se na mě i přenesla ta obrovská radost Severokorejců, když jsem sledoval jejich autentické záběry ze startu a z oslav a z výtvorů a komentářů západních zpravodajů jde div né hrůza. A pociˇuji spíše radost než hrůzu. Svět je různorodý a to mnozí nechtějí pochopit.
    • Samozřejmě v tom velice dobře vidíš kosmickou komerci. Samozřejmě v kosmických dimenzích. O velké prachy jde především až v první řadě. Já bych se přiklonil ke známé větě Wency wod Klauzů, že tok těch peněz ovlivní neviditelná ruka trhu. *5*
  • A nikomu nevadí, že Indie nepokrytě zkouší vojenské balistické rakety !!!!! Asi proto, že světový policajt USA jim to schválil.
    • Ale neschválil, jenomže Indie má přes miliardu obyvatel jako Čína a jaderné hlavice i rakety - pustit se s ní do křížku by pro USA představovalo asi 100 milionů mrtvých Amíků ihned a dalších 100 milionů do 3 let na následky ozáření....Netvrdím, že jsou Amíci zbabělci, to jsme zbabělci jedině my, Češi., podělaní až za ušima, když na nás zadupe Kalousek se svým ostrým pohledem a napřaženou rukou, tak se necháme od něho fackovat - soud jej pak odsoudí zapaltit za každou facku odškodné 10 haléřů....
  • Bohužel jsou zprávy předkládané českými novináři a jejich médii nevyvážené. Američané i rusové mají nad našimi hlavami tolik špionážních družic, že se o tom ani nepíše. Jedna družice a takové pozdvižení. Až budou "amíci" chtít a budou se skutečně cítit ohroženi, tak tam ty své "hrdlořezy" ze svých základen naženou. Bohužel tam ale není co nakrást. Ani ropa, ani jiné nerostné suroviny. A tak by si mohli vyzkoušet nové taktické zbraně. To bych viděl jako záminku pro útok na Severní Koreu. Oni nejsou schopni vyrobit tolik raket, aby to ohrozilo našeho "spojence" za velkou louží.
  • Znova opakuji,že záleží na úhlu pohledu a platí:Svoboda ano ale pro koho!Hodně lidí je pod prokagandou USA a třeba konflikt,který začal v roce 1950 vidí z pohledu seriálu MASH 4077
    Ale zkutečnost byla jiná!USA tam zkoušely napalm a chemické zbraně a chovali se nebojím se napsat jak zvířata.Nebýt USA tak by byla Korea sjednocená.On kapitalismus od svého vzniku je vlastně ve válce neustále a mrví,které má na svědomí jsou stovky milionů!!!
    http://dolezite.sk/Zahranicni_agrese_USA_.html
    • Topole. Násilnému vpádu vojsk KLDR do Jižní části se normální řečí říká prostě agrese.
      Korea nemohla bejt jak tu krásně píšeš sjednocená. Jen jedna část mohla násilně pohltit tu druhou část a vnutit jí své politické zřízení. Uvažuj také někdy hlavou než něco napíšeš.
      • Jak bys tahle tvrzení aplikoval na Vietnam? *7*
    • Nestudovali sme spolem VUML? Toto tam učili aj mně,
  • Usa tam za korejské války povraždily statisíce lidí, takže můžou držet hubu.
  • Blahopřeji !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit