Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aby tady ty baroni neskončili jak za Francouzský revoluce.
  • U ČSSD je největším lumpáctvím,že se vydává za levicovou stranu a tak ohlupuje voliče.ČSSD,když je u moci,tak nechá zloděje vesele krást a ještě se k nim přidá.Aby bylo na vše,tak dělá dluhy.A to s tím,že ty dluhy budoucí generace zaplatí.ČSSD není levicová strana.ČSSD je strana lumpácká.Skutečná levice zloděje tvrdě zavírá a rozdává jenom z toho,co dokáže vyprodukovat.Proto i komunisté,při dodržení těchto zásad,mohli předávat zemi bez dluhů i po čtyřicetiletém vládnutí.Pokud se obyčejný český blb nechá nadále od politických šíbrů ČSSD ohlupovat,tak po nástupu mladé generace k moci,jej čeká pomalá smrt hladem.Rozhodně si pak mladá generace na jeho důchody dlužit nebude.Ona bude mít dost starostí se splácením stávajících dluhů.
  • Ale no tak, zanechte lží, kolego předřečníku. V dnešním marastu už jim nikdo nevěří...

    Paroubek neměl nikdy vládní odpovědnost po volbách (jednou se k ní dostal v polovině funkčního období), takže nemohl něco naslibovat a ak to nesplnit. Na to jsou experti v ODS s jejími koaličními přívěšky. Ty jdou vždy jasně proti svému předvolebnímu programu a voliče podvádějí a lžou jim. Ano, a vy - pokud je volíte - máte bud velmi krátkou pamět, případně IQ tykve.
  • uz v tv neni skoro vubec videt..exotu je tam dost i tak,i kdyz verim,ze proti necasovi by se svymi vyplody mel asi navrch,tzn. volice by mozna nalakal...a to on umel vyborne..naslibovat hory doly,a pak se spolehat na to,jak maji lidi v cr kratkou pamet *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit