Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozpadlo se Rakousko-Uhersko, osamostatnilo se Slovensko atd, proč tedy nepodpořit osamostatnění tzv. povstaleckých republik na východě Ukrajiny??  Nezapadá to někomu do karet. Tady již to není demokracie a svoboda.

  • Německý ministr nebo co to je zač ví nejlépe že diplomatické možnosti nebyly vyčerpány už v Mnichově a potom ještě víckrát...

  • josef.chmela

    Rusové to opět podělali. USA teroristé jim již několikrát nalajnovali datum útoku na Ukrajinu, na dnešek jim dokonce určili i přesnou hodinu útoku (ve 3 hodiny ráno) a ono opět nic. Co si ti Rusové vlastně myslí, že USA teroristy nebudou poslouchat? Vždyť USA válku potřebují, to snad chápe každý demokratický stát a celá EU. Proč to sakra nechtějí pochopit Rusové?

  • Byla by tu jedna možnost. Kromě toho, že by Rusko vrátilo rakety na Kubu, před dveře Washingtonu, vrátit ruská vojska do Německa, respektive jeho východní části. Většina Němců by se ráda zbavila amerických okupantů (Sověti odešli, Američané zůstali). Co je mi známo, spoustě Němců to vadí. Tak na revanš do východního Německa vrátit ruské jednotky A OBNOVIT TAM DEMOKRACII která byla západními kapitalisty po roce 89 zlikvidována. Ostatně Východní Německo se i jmenovalo Německá Demokratická Republika. Kam ta demokracie po příchodu NATA zmizela????? 😯

  • To samé platí i pro nás, jsme malá země uprostřed Evropy a v historii nás neustále velké státy ohrožovaly například Německo nebo Rakousko(Habsburkové). V Tom fandím Ukrajině aby zůstala samostatná. Rusko by se mělo zamyslet  a starat se o své velké území  a nestrkat nos mimo Rusko.  Místo hrozby zbraní věnovat se  vědeckému bádání ,ekonomice  a životní úrovně  své země. 

    • josef.chmela

      USA by se měly zamyslet  a starat se o své velké území  a nestrkat nos
      mimo USA.  Místo hrozby zbraněmi, věnovat se  vědeckému bádání, ekonomice  a životní úrovni  svých občanů.

    • A v první řadě BYCHOM SI MĚLI ZAMÉST PŘED VLASTNÍM PRAHEM. Bolševici tady v lednu 1949 zrušili zemské zřízení a de fakto zahájili okupaci země Moravskoslezské Čechami. Tak než začneme odsuzovat jiné země a jejich vztahy a problémy, měli bychom odstranit vlastní přežívající komunistické zvrácenosti a vrátit svobodu svým okupovaným sousedům. Pokud jako Češi nehodláme respektovat práva a svobody  Moravanů máme pak jediné právo v případě zbytku světa "držet h..bu". a nestěžovat si když Čechy zabere zas někdo jiný. JAK SE DO LESA VOLÁ.......😉

  • O Tom, kdo má pravdu zda západ a nebo Rusko je diskutabilní. Pravda je , že Ukrajina míní vstoupit do společenství Nato a Rusku se To nelíbí i když Ukrajina je samostatný a suverenní stát a nemá ji nikdo co nařizovat. Snad před třiceti lety, kdy spadala Ukrajina pod Sovětský Svaz. To, co si představuje Putin právo silnějšího a většího v civilizované zemi 21 století neplatí, to je středověk. 

  • Řekl bych, že Němci mají schopného a empatického politika.  Hysterie médií se ho nedotkla. A to je dobře. 

  • spíš to vypadá, že Ukrajina chtěla a chce za pomoci západu tvrdě potlačit " separatisty v Dombasu", tak jak v historii američané tvrdě potlačili- částečně vyvraždili indiány.

    My můžeme vše,a vy se nám do toho nemíchejte , nemluvte, vaše požadavky jsou nesmyslné, co děláme my, je svobodná vůle, že paní redaktoří, kde jsou ti nezávislí?

    • goyim

      V západním tisku (Daily Mail, The Sun) dokonce opěvovali ukrajinskou odstřelovačku za zabití 10 rusů. Samozřejmě nenapsali, že je to regulérní neonacistka, která chce stavět pomník Hitlerovi. Nedělám si srandu.

      • Tomu se dá věřit. Nacionalisté a fašisté na straně Ukrajinců nejsou o nic lepší než agresoři na straně druhé.

        Genocida Rusů na Ukrajině je prostě realitou. Ale tu mnozí na západ od Ukrajiny vidět prostě nechtějí. Nezapadá to do schématu hodní versus zlí.

        Ale oni hodní a zlí jsou na obou stranách. 

  • A opět celý svět vidí na vlastní oči, jak váleční šmejdi z USA lžou a lhali. Stejně jako v mnoha jiných případech. Největší lží historie byly chemické zbraně v Iráku a pak následně tisíce mrtvých civilistů v Iráku. Bohužel, tyto lži nikdo nepotrestá, protože USA mají EU pod palcem, prostě si dělají BEZTRESTNĚ co chtějí. Jen doufám, že to dochází stále více a více lidem, i když zkorumpované media dělají zázraky.

    • goyim

      Oni lhali dokonce i u první války v Iráku. Tzv. děti v inkubátorech.

    • A co váleční šmejdi z CCCP, kteří si se šmejdem Hitlerem rozdělili Evropu  (Pakt Molotov-Ribbentrop) a pak se "hnědí" a "rudí" socialisti začali prát a vyvolali 2,světovou válku?

      • KIMCID

        Opět občan ze sebe dělá užitečného od.ota.Nechape souvislosti a zapomíná na Mnichov

      • Zase vězíte 80 let v minulosti? O mír nebo válku jde ale dnes.

        Ale to už Vám asi bohužel nic neříká. Svět se změnil a je jiný. 

  • goyim

    "Podle USA a Francie se prezident Vladimir Putin zatím k výpadu vůči svému západnímu sousedu pevně nerozhodl."

    HAHAHAHAHA.

    Nejdřív to měla být invaze každou chvíli, pak před Olympiádou, pak 16. února, teď se najednou Putin ještě nerozhodl. Takže kdo je největší šířitel skutečně nebezpečných dezinformací? Ano, je to státní aparát a hned za ním korporátní média, které mu dělají presstitutku. Ale to už každý dávno ví...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit