Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážení Američané.
    Tak proč stavíte zeď na hranici s Mexikem?
    Až ji zbouráte tak můžete někoho kritizovat. Na moralizování tady máme Brusel.
    A ještě vy budete strkat ten váš špinavý nos do našich záležitostí ?
    Nechte toho a starejte se o sebe.
  • Cikány mám v ulici. Nikdo z nich nepracuje, jejich děti se v tlupách za hlasitého vyřvávání poflakují po ulici, před OD jejich tlustí rodiče čekají na taxi s plnými nákupními košíky ( ne základního jídla ). Za socialismu to nebylo na jídlo, bydlení a energii v bytě si museli vydělat a pokud děti neposlali do školy šli do basy. Chci ze svých daní přispívat na samoživitelky, důchodce. Ne na parazity kam patří většina cikánů a naše tzv. elity s nehoráznými příjmy z našich daní. Nestraním žádné politické straně ale našemu přání ( partě z hospody ) vyhovuje pouze Okamura
  • Pokračování

    Je mi jedno jakou má kdo barvu, ale pokud vemu libovolný vzorek 100 "normálních lidí" asi 10% z nich budou opravdu problematičtí. Např u cigánů je toto číslo obráceně, za to já nemohu, pak se nemůžou ostatní divit, že po těchto praktických skutečnostech jsou v jednom pytli.... mimochodem 10% ať už je to jakkoliv pozitivní číslo je velice málo.

    A pak Vám ještě pusí v TV jak Romská rodina v anglii absolvuje výměnu manželek... a tak se romové diví, že se nevěnujem své rodině jestli to nebude tím, že oba rodičové jsou víc jak půl dne v práci a oni se válejí s rodinou doma, pak jetě hrlava rodiny řekne že pracuje jen tak jak stíchá, aby mohl být doma s rodinou a ze ženou v domácnosti ( na podpoře) a přiživuje se na tom, že melouchaří a rozváží po okolí lístky do schránek s nabídkou nějaké vípomoci samozřejmně, že je to na černo a při tom pobírá anglickou podporu no to je hitparáda!!! no prostě toto převychovat asi nejde, Já sem pro pokud si tito lidé myslí, že je diskriminujeme, ať se vrátí odkud pocházejí a z historického hlediska, kde to vlastně je?
  • Tak já vám řeku několik pravd...
    normální rodina u nás a je mi jedno jakou má barvu a kde bydlí vypadá nějak takto:
    Otec třeba autobusák donese domů 15.000 Kč čistého, matka pracující někde v obchodním domě na kase a pod. donese domů 12.000 Kč takže dohromady mají 27.000 Kč (na to aby tuto částku dostali na účet museli se svým zaměstnavatelem odvést cca stejnou částku na odvodech sociální a zdravotní.
    Tato rodina má tri děti, splácí hypotéku, nikdo jim nic nedá, na porodné nemá nárok, příspěvek na bydlení a vybavení je scifi, takže až všechno nutné zaplatí náklady na dopravu do práce, bydlení a strava, možná jim zbyde pár tisíc a možná taky nic. našetřit na něco je pak problém....a pořídit ojetinu za 50 tisíc se stává maratonem na 5let a více...

    Naopak rodina která žije ze sociálních dávek, domek či byt dostane přidělen, oba rodiče nepracují berou dávky inkasují porodné, dávky v hmotné nouzi, na spotřebiče jako pračka, lednice a pod jim dává sociálka, mnohdy neplatí energie, děti nechodí do školy a jediné co mají na starosti je se v tlupách poflakovat smát se nám a terorizovat okolí hlukem strachem a zlodějinou inkasuje cca 50.000 Kč měsíčně!!!! to je mi ale diskriminace, ale nějak naruby ne? Navíc dělají takový finty, že své děti si navzájem jakoby prohodí do opatrovnictví, aby na ně brali další příspěvky, popřípadě napíšou jako otce nejstaršího chlapa např pradědečka a po jeho smrti samozřejmně čerpá dítě do svých 18 let sirotčí důchod pravděpodobně z průměrného platu. Protože taky celý život nepracoval. prostě v tom umí chodit, Jsou to pijavice systému a je jen na nás hostitelech kolik se ještě necháme vysát tak už se konečně proberme!!!!!!!!!!!

    To že takového člověka nikdo nezaměstná se dá pochopit, protože nic neumí a na pracovišti spíš způsobuje komplikace. Můžou si združené dílny nebo založit vlastní s.r.o. a věnovat se prácí ve svých komunitách třeba...nebo ať zaměstnavateli předloží třeba řidičský průkaz na všechny skupiny, profesní průkaz, svářečský nebo jiný průkaz, doklad o proškolení a pod.prostě ať doloží kvalifikaci! a pak si myslím že problém by byl daleko menší a že nejsou v soudnictví a pod je tím, že na to prostě nemájí dokončené bezplatné vzdělání, a bývají většinou na opačné straně lavice...základní škola je opravdu málo...ono je totiž pohodlné se v 15 přihlásit o dávky....
  • Ti můžou tak držet hubu. Jejich předkové vyvraždili domorodé indiány, sebrali jim půdu.
    Takže až zbytku domorodců vrátí jejich zem a budou se jim každý den omlouvat a budou se omlouvat každýmu indiánovi zvlášt, tak ani potom nám nemůžou kecat do toho, jak to tady vedeme, že? *1* *1*
  • Tak si je vemte do Emeriky. Jo, jenže vy nechcete ani Mexikány, a vůbec nikoho. Tak já tak nějak nevim *9*
  • A co Indiáni ?!
    • hrat ?
  • Zatím vnímám,že Romové v naší ulici diskriminují mne. Pokuď chci někam po 21:00, volám taxi a taxíkem se nechám i přivézt před dům. Už si na mne stěžovali, že ostnatý drát nad plotem je napuštěn 220 V, jak to asi zjistili?
  • Je zajímavé, kolik problému se najednou ukázalo v Americe po nastoupení Trumpa. No a ti sami, chybující, kritizuji nás za diskriminaci Romů. O korupci mají pravdu, ale s diskriminací Romů se mýlí celý svět, až na ty, kteří Romy již zažili a ví co "umí". U nás je diskriminace Romů, ale POZITÍVNÍ. Nediskriminovaný občan musí makat, odvádět daně a starat se o rodinu, platit všechny poplatky, jinak jde na ulici, kdežto Romové nemusí nic, jenom plodit děti-záškoláky, sem - tam nějaký výkop, i to jenom někteří, a přitom většina z nich dostává takové příjmy od státu, že se jednomu mohou přetočit z toho oči v sloup. A musí dostat bydlení. Oni nic nemusí a mají více, než ten, kdo pracuje. Nikdo jim nebrání pracovat, ale oni nic neumí, nemají žádnou kvalifikaci, nikdo nebrání jejich dětem chodit do školy, ale když do ní nastupují, neumí často ani slovo česky a ve škole více nejsou, než jsou. Tak se o ně starají rodičové. Našinec je za zanedbání výchovy dětí trestán, Romové nikoliv, snad sem-tam na ukázku. Taková je pravda o Romech a slyšíme to málo jenom proto, že každý, kdo napíše, nebo vysloví skutečnou pravdu je rasista a xenofob. Bohužel takové jsou naše "demokratické" normy a pravidla..
  • Všechny "chytráky", kteří tvrdí, že cikány diskriminujeme, bych nechala nejméně rok bydlet s nimi v jednom baráku...
    To se to do všeho kecá, když neznají skutečnou realitu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit